• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

METRESTEN nasıl kurtulabilirim

Beni şoklardan şoklara sürüklediniz hanımlar. Şeriat gelsin bile denilmiş. Şaka gibi. Boşanmayacaksanız bizden ne bekliyorsunuz. Aldatılmanın en ağır şekillerinden birini yaşıyorsunuz. Toplanıp dua mı edelim, eşinizi döve döve yola mı getirelim? Kendinizden vazgeçmişsiniz bari bizi bizi düşünün. Sizin gibi kadınlar yüzünden erkeklerin aldatması normalleşti, şımardılar, ağzına etsem de yanımdan ayrılmaz diye düşünüyorlar. Adamın bir eli yağda öteki balda. Bu hayatı ona siz hediye etmişsiniz kendi hayatınızı cehenneme çevirerek.

Aynısını diğer kadına da söylüyorum. Ödülü kıytırık bir erkek olan kadınlar yarışmasına dönmüş olay. Sırf diğer taraf kazanmasın diyorsunuz ama kazanan taraf sadece erkek oluyor. Iki kadın da terkedip g.t gibi ortada bırakmalı bu s**sizleri.

Evlimisin bekarmisin bilmiyorum ama sen eşinin ilk kadinimisin senden önce biriyle olmadiginimi zannediyorsun senin miden alicakmi
Ne sacma bir cevap vermissiniz.olay birinin ilk kadini ya da ilk erkegi olmak degilki.bir esin es olmadan once yasadiklari onu baglar,evlendigi kisiyi degil.esimin benden once yasadiklari beni ilgilendirmezki.adi ustunde BENDEN ONCE.benimde esimden once yasadiklarim onu ilgilendirmez.cunku onlar esimden onceydi.her insan evlenmeden once sevilir ,sever.seven insan dokunur sevdigine.ne yani esim benden once duygysuz bir ot muydu?herhalde yani sevdi sevildi.onemli olan birbirine iyi gunde kotu gunde diye baglilik yemini ettikten sonrasi.eslerden birisi gunun birinde artik bu yemine uymak istemiyorsa yapilabilecek tek sey bu birlikteligi sonlandirmaktir

Anladım canım Allah'ım sabır ve kolaylık versin.. peki ailesini memlekete göndermedi mi??

Cok tesekkur ederim.maalesef orada da kandırıldım.Allah dürüst insanlarla karşılaştırsın.tanidigimda tek şartım dürüst olmasıydı.bir insanın kucucuk yalanını yakaladığımda;ona bir daha güvenmem demiştim.basima geldi.Adam yalan makinası çıktı.

zina ve hayata kast ,pek kötü onur kırıcı davranış sebebiyle açılacak davada affeden tarafın dava hakkı yoktur.Kanunda açıkça yazar.
konu sahibi ancak nafaka alabilir çocuklar ve kendi için o da tabi mahkeme kararında yazar ama bakalım adamdan tahsil edilebilir mi
4 yıldır bunu bilerek yaşayan kadın da çok açık affetmiştir.
Peki davayı aldatıldığını yeni fark etmiş gibi açsa? Son birkaç haftalık 1 aylık delil toplayıp öncesi haberi yokmuş gibi. 7 senedir bilerek yaşadım demeyecek son zamanlarda evine çocuklarına bana ilgisiz davranışlarını gördüğüm eşimin delillerle beni aldattığını tespit ettim ve boşanmak istiyorum diyecek olmaz mı öyle? Farzı misal..

İğrenç bir durum nasıl kabullendiniz 2.bir kadın var ortada bu 3te olur 4te olur..çocuklar için diyorsunuz da şuan olan çocuklara oluyor ne yazıkki en büyük kötülüğü siz yapıyorsunuz kendi çocuklarınıza..sağlıksız bir aile ortamında büyüyecekler hatta ortada aile bile yok bana göre başka kadın varsa

Yorumlar cok ağır olmus...Allah yardımcınız olsun;bu evli adamlarla düşüp kalkanları bir araya toplayıp;yakmak lazım.Hepimizin yuvasını bu tur f....ler yada aileleri yıkıyor.

Nasıl olmalıydı yorumlar? Metrese saydırıp koçişine sahip çık yuvanı kurtar mı diyelim.

O yuvayı yıkanı yanlış biliyorsun bizzat kocanın kendisi yıkıyor. Adam istemese 3. şahıs hayatta yıkamaz değil mi?

Sizin için demiyorum ama sizin durumunuz da kişiler genelde heryerde bu konudan dert yanarlar,soylenirler,şikayet ederler kocanın yanına geldimi de canım bebeğim olurlar (şahit olduklarım) madem boşanmaya niyetiniz yok dert yanmaktanda vazgeçin.4yildir biliyorum diyosunuz bide kiskandirmaya çalışıyor diyosunuz zaten onun koynundan çıkıp size gelmiş 7yil boyunca.ondan kurtulursunuz başkası gelir.

biraz ağır yorumlar yapılmış ama durum da böyle. ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin demişler. metresten kurtulmak diye bir şey olamaz zira sizin değil kocanızın hayatında bu kişi o istemeden de gitmeyecek. maddi durumunuz aile durumunuz el vermiyorsa ve boşanamıyorsanız sizi anlıyorum ama dediğim gibi o halde evde huzur kaçırmanın bir anlamı yok. yokmuş gibi geçinmeye çalışacaksınız.

Ben senin gibi kocası tarafından aldatıldığını bildiği halde halen çocukların var diye devam eden kadınları anlayamıyorum? Adam her halti yesin birgün bırakacak umudu ile yaşa

Bu aldatma konularında bir suçlu varsa evli kimse odur suçlu madem sevmiyorsan boşa ama aldatma aldatılan eşi de anlamıyorum bitmiş seni değil başkasını tercih etmiş niye halen bunu sineye çekiyorsun at pisliği kurtul şu halinden bi rahatla

Evlimisin bekarmisin bilmiyorum ama sen eşinin ilk kadinimisin senden önce biriyle olmadiginimi zannediyorsun senin miden alicakmi
kocamın benden önce geçmişinde birisi olmasıyla, metresi olması aynı şeymi.böyle saçma sapan kılıflar uydurarak olayı normalmiş gibi yansıtma çok komik oluyo.

Son düzenleme:
Back
X