• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

METRESTEN nasıl kurtulabilirim

Yorumlar cok ağır olmus...Allah yardımcınız olsun;bu evli adamlarla düşüp kalkanları bir araya toplayıp;yakmak lazım.Hepimizin yuvasını bu tur f....ler yada aileleri yıkıyor.bende her ikisi.
Keske baştan kabul etmeseydin.kocan yalanlar söyleyerek ;onunla'da devam ediyor.kanunlar bu ikinci Kadınlar icin;neden ceza yasası çıkarmaz.
Boşanmayı göze alamıyorsun belli.o zaman bilmiyormuş gibi davranmaya ;inanmış gibi devam edeceksin.imam nikahı kıyarak karisi yapmış.birakmaz.o kadınla hiç konuştun mu?
Hala aldatılmanın yükünü diğer kadınlara yıkıyorsunuz ya pes.
Yahu evlilik kurumunda söz verenler imzayı atanlar kadınla erkek değil mi? Evlilik kurumunu ayakta tutacak olan eşler değil mi? Neden illa diğer kadınlar suçlanır, onlara yakıştırmalar yapılır, yuvayı yıkan O kişiymiş gibi gösterilir.
Yuvayı yıkan üçüncü şahıslar değil karı kocadan biridir.
Biz kadınlar kocişlerimizi affetmeye ne kadar meyilliyiz.

Cok tesekkur ederim.maalesef orada da kandırıldım.Allah dürüst insanlarla karşılaştırsın.tanidigimda tek şartım dürüst olmasıydı.bir insanın kucucuk yalanını yakaladığımda;ona bir daha güvenmem demiştim.basima geldi.Adam yalan makinası çıktı.
Allah yardımcın olsun canım benim inşallah daha fazla üzülmeden bir an önce kurtulursun..

Hala aldatılmanın yükünü diğer kadınlara yıkıyorsunuz ya pes.
Yahu evlilik kurumunda söz verenler imzayı atanlar kadınla erkek değil mi? Evlilik kurumunu ayakta tutacak olan eşler değil mi? Neden illa diğer kadınlar suçlanır, onlara yakıştırmalar yapılır, yuvayı yıkan O kişiymiş gibi gösterilir.
Yuvayı yıkan üçüncü şahıslar değil karı kocadan biridir.
Biz kadınlar kocişlerimizi affetmeye ne kadar meyilliyiz.

O kocaları Allah bildiği gibi yapsın.soyle bir gerçek var kiii;en büyük kötülüğü hem cinslerimiz bizlere yapıyor.Alcak erkeklere istediğini veren kim olsa;dünyanın cirkinide olsa peşinde koşuyorlar.cok duyduk.burada okudum ikinci kadınların hırsını;nispetini.hem cinslerimiz bize bunları yaptığı icin kiziyorum.erkeklere güvenilmeyeceğini cok cok iyi biliyorum.
Her kadın boşanmayı göze alamıyor maalesef.ama kendine saygısı olan kadın:bunu çekmemeli.herseyi goze almalı.

Nasıl olmalıydı yorumlar? Metrese saydırıp koçişine sahip çık yuvanı kurtar mı diyelim.

O yuvayı yıkanı yanlış biliyorsun bizzat kocanın kendisi yıkıyor. Adam istemese 3. şahıs hayatta yıkamaz değil mi?

Cok haklısın.yinede bayan bir çıkmazın icinde.herkes boşanmayı göze alamıyor maalesef.bayan kendini yanlış ifade etmiş.konustuk.onyedi yıllık evli.uc çocuk annesi.donebilecegi bir ortamı yok.ayaklari üzerinde duramıyor.kocasi bittigini;turlu bahanelerle oyalıyor.
Yanlış anlasilmasin.bende isterimki hiç bir kadın;kendine bu hakareti yaptırmasın.herseyi goze alsın.guclu bir kadın olsun.ben bunu yapiyorum.bosuyorum.ama herkesin durumu benim gibi degil.kadin önce çocuklarını düşünüyor.yoksa bu bayanin yıllardır çektiklerini düşünebiliyor musunuz.

Yapacağın delil topla. yok imam nikahı diye birşey hiç bir geçerliliği yok resmi olmadan uçkur düşkünü kişilerin ayağına düştü iyice vicdan rahatlatıyor onla. Bol bol delil topla al avukata git aç hem boşanma hem manevi tazminat davası görsün üç çocuğunun anasını aldatmayi. Bu metresten kurtulursun gider başka bulur dışarda ahlaksız çok ama farkındasın ki eşinden bu aklaksizlarin içinde yer alıyor. Sen avukatlarla görüş boşver burayi

Ben boşanmış biriyim. Aldatildigimi öğrendiğim an evi terketmistim. Diğer kadına tek laf etmedim çünkü bana söz veren, benimle bir hayat kuran kişi benim eşimdi. Eşim hiç yerine koyabiliyorsa elin kadını mi beni düşünecek Allah askina:(
Kadın kadının düşmanı diyoruz ya aslında adi Utanmaz olanlar erkekler. İş yerinde de erkek arkadaşların sohbetlerine denk geldiğimde bazen inanamiyorum. Kadın bakımlı olursa aranıyor oluyor,bakımsız kendi halinde olursa ruh hastası oluyor, bekar sa kimbilir kimlerle yattı kalktı kendini kakalayamadi deniyor, bi de dul sa önüne gelene verebilecek seks bombası oluyor.
Ben ikinci evliliğimi yaptım ve bu hayatta öğrendiğim en önemli şey hayatta tek dostumuz sadece kendimiziz. Güçlü olmalıyız çünkü o kocisler yarın ne halt yapacak belli değil.

Kocandan değilde metresden kurtulmayı hedefliyorsun. Kocandan kurtularak metresden de kurtulabilirsin oysa. Yok ben metresden kurtulmak istiyorum diyorsan hala zor bir metres gider diğeri gelir böyle üç kağıtçı yalancı bir kocayla. Zaten kabullenmiş yıllardır bu saatten sonra mutlu mesut yaşayın gitsin.

Midene sağlık ne diyelim. Yıllardır bu durumu bile bile o adamla evli kalırsan o Da oh nasılsa hoşnut der gözüne gözüne sokar işte. 3 tane de çocuğun varmış Allah bağışlasın. Bu tarz bi durum içinde yazık değil mi o çocuklara? Bazen böyle babalarla büyüyene kadar çocukların yalnızca anneleri ile büyümesi daha sağlıklı diye düşünüyorum . Boşan. Al nafakanı git işe başla paşa paşa yaşa. Neyden çekiniyorsun? Ayrıca aldattığını ispat edersen mahkemede farklı haklardan da yararlanabilirsin diye düşünüyorum. Ama sizin bosanacagınızı sanmıyorum siz razısınız bu duruma. Hala metresten kurtulma dersindesiniz sizi aldatan adamdan değil de. Ne denir biliyorum ama söylemek istemiyorum.

biraz ağır yorumlar yapılmış ama durum da böyle. ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin demişler. metresten kurtulmak diye bir şey olamaz zira sizin değil kocanızın hayatında bu kişi o istemeden de gitmeyecek. maddi durumunuz aile durumunuz el vermiyorsa ve boşanamıyorsanız sizi anlıyorum ama dediğim gibi o halde evde huzur kaçırmanın bir anlamı yok. yokmuş gibi geçinmeye çalışacaksınız.

İşte şu yorumları yapmasa maddi manevi kadın napsın cocuklara nasıl baksın derdim de

bosanirsam ekmeğine yağ surerim o benimle uğraştı bende onunla uğraşmak istiyorum burnundan getirmek istiyorum.:))

Evlimisin bekarmisin bilmiyorum ama sen eşinin ilk kadinimisin senden önce biriyle olmadiginimi zannediyorsun senin miden alicakmi

diyen kişinin ayrılmama sebebi bunlar değildir

kocamın benden önce geçmişinde birisi olmasıyla, metresi olması aynı şeymi.böyle saçma sapan kılıflar uydurarak olayı normalmiş gibi yansıtma çok komik oluyo.
Geçmişi geçmiş bizi ilgilendirmez zaten ama geleceği için aynı şeyi söylenmez kendi bulundugu durumu bi anlasa konu sahibi farkıda anlayacak

Yakında nasıl olsa biliyorsunuz bosamiyorsunuzda kabul ettiniz diye evinize getirip siz çocuklarınızla mutlu evcilik oynarken yan odadan seslerini dinlersiniz artik bunu bir gün yapacak göreceksin...

Selam arkadaşlar eşim beni aldattı 7 yıl boyunca 4.yilda öğrendim evlikigimi bitiremedim 3 çocuğum var 7.yilda onunla bittiğini söyledi bana inanmak istedim imam nikahı kiymis bosadigini söyledi bi senet meselesi yüzünden bi süre görüşmek zorunda oldugunu söylüyor ama bu sırada beni kiskandirmayada calisiyo çıldırtma ya calisiyo yeniden birlikteler gibi geliyor bana bu durumda ne yapmalıyım akıl verirseniz sevinirim

Canım ya sende kendine bir sevgili yap... böyle de devam et... en azından okey e dördüncüyü bulmakta sıkıntı yaşamazsınız....
dalga mı geçiyorsun bacım....
daha üye olalı 15 dk falan oldu ama kan beynime çıktı....
vallahi ne geliyorsa başımıza.... kendi yüzümüzden.....

Selam arkadaşlar eşim beni aldattı 7 yıl boyunca 4.yilda öğrendim evlikigimi bitiremedim 3 çocuğum var 7.yilda onunla bittiğini söyledi bana inanmak istedim imam nikahı kiymis bosadigini söyledi bi senet meselesi yüzünden bi süre görüşmek zorunda oldugunu söylüyor ama bu sırada beni kiskandirmayada calisiyo çıldırtma ya calisiyo yeniden birlikteler gibi geliyor bana bu durumda ne yapmalıyım akıl verirseniz sevinirim

Bence boşanmanın vakti gelmiş hatta gecikmis bile. Bakın ben anne değilim ama annede olsam kendimden ödün vermezdim. Aldatılıyorsunuz eşiniz gidiyor başka bi kadınla düsüp kalkıyor yıkanıp paklanıp gelip sizin koynunuza giriyor. Sizde kucak açıyorsunuz..
Esiniz zaten siz kabullendiğiniz için bitirmiyor baksanıza 3 yildir göz yumuyorsunuz. Allah aşkın çocuklarınız büyür elinize bi kanıt alın tazminat alın baksın coçuklara çalısın yada durun kendi ayaklarinız üzerinde allah güç kuvvet vermiş hepimize. Kendinizi ezmeyin kücük düsürmesine izin vermeyin daha da

yillarca o Adam baskasinla birlikteyken hic mi fark etmediniz yoksa isinize mi gelmedi ?? Bosanmis bi kadin olarak baba evine dönmektense, sesinizi cikarmayin aldatilmis ve aldatilmaya razi olan bi kadin olarak kocanizin evinde oturun. O metres diye yaftaladiginiz kadinida rahat birakin.

Back
X