Turuncu su ulkedeki tum muhafazakarlar sen ve office gibi oldugunda bu ulke gelismis ulke olacak , cag atlayacak
Keske gonullu olarak ulkeyi gezip kadinlari falan egitseniz cok ciddi soyliyorum bunu
Yanlış anlamayın ama yazdıklarınızla evliliği seksle bir tutan sizsiniz ben değilim.
16 yaşındaki çocuk bilinç durumundan dolayı cinsellik yaşamamalı bana göre deseniz buna kimse bir şey diyemez zaten,ama konuyu ısrarla evliliğe çekiyorsunuz,neden ?
lütfen anneler.. çocuklarinizi kaç yaşina olursa olsun dişarda cinselliği konuşlmasi ayıp olmasini öğretin.. evde konuşun annesi bilsin babasi bilse utanir ... baba ben regl oldum mu desin.. HAYIR....
bundan utanmali..
şimdikiler bebeler büyüyecek ayıpı nedir bilemeyecek .. arkadaşlarla sürekli cinselik konusu açilacak konuşacak.. merak ettiğinden girecek ilişkiye.. bi sürü şey...
anneler lütfen çekinmeyin.. konuşun. öğretin.. şimdi tecavüz taciz çok olayda.. dikkat etmek lazim.
benim olaydan yana bi şüphem yok da liseli değillerdi belki anlamında demiştim
vay be ne anneler varmis .. utanmicakmisiniz cocugunuzun yüzüne bakmaya?
O isi halledip odadan cikacaklar siz de yüzlerine güleceksiniz..
hristiyanlardan bi fark görmüyorum..
Tabiiki degil ama bunu gidip babama anlatmamistim ben anneme anlatmistim. Ha pedimide babam aldi zamaninda agdamida. Ilk anneye gidilmez mi bole birseyde? Sonucta cinsiyet ayni. Ergenlikte goguslerden bile utaniyosun o donem:)
Ha ben oglanlari sunnet ettirdim ne konvoy yaptim ne de sunnet dugunu, baskalarinin bilmesine ihtiyac bile duymadim.
14 yaşımda ilk regl olduğumu babamla paylaştığımı ve babamın da arkadaşlarımla kutlamam için bizi dışarıda yemeğe gönderdiğini hatta ilk alkolümü de orda aldığımı hatta ve hatta babamın bana 20 küsür yıllık bir şarap hediye edip hayatıma bundan sonra girecek en özel kişiyle içmemi istediğini söylediğini buraya yazsam linç yermişim demek ki.
biz farklı bir coğrafyada mı yetiştik cidden ya...
Israrla evliliğe çekmiyorum neden evlilik hoş karsilanmiyorda sizin degiminizle 16 yasindaki birinin cinselligi hos karsilaniyor.
Evlilikte cinselligi cikardiginda geriye ev arkadaşlığı kalıyor zaten. Çokta uzak değil cinsellik ile evlilik.
Yıllardır ankaradayım ne metroda ne otobüste ne dolmuşta böyle bir konuşmaya şahit olmadım ve açıkçası inanmadım, yeni nesil bu şekilde konuşmuyor zira. Sorması ayıp hangi durakta bindi bu kolejli gençler?
ben babama sölemezdim öle büyüdüm.. utanirdım valla rahat büyümüşsün.:)Desin, ne var ayıp sanki. Kızlarınız regl olur olmaz o pedi kıyafetin içine saklamayı öğreniyorlar, sonra erkekler de ped alırken utanıyor, ped görünce sarımsak görmüş vampir gibi saçmasapan hareketlere giriyorlar. Her ay kanadığım için neden utanmalıyım ya da babamdan bunu gizlemeliyim? Kız kardeşim de ben de regl olduk diye kutlama yapmadık gerçi, hatta kardeşim ağlamıştı "Hüüüğğ ben öleceğim ablaaaa" diye ne olduğunu anlayınca baya gülmüştük aklıma geldi de. Yani kutlama yapmadık ama babam da annem de sonuç olarak ben söylemesem de her ay kanadığımı biliyorlar. Baba havuza giremem reglim de dedim ped alabilir misin gelirken de dedim. Zira her kadında olan bir şey için utanacak değilim, hele "Hastalanmışım" diye bahsedenlere ayar oluyorum. Geçmiş olsun diyorum "Yok öyle değil" diyor. Bu hastalık mı? Hey Allahım.
Benim anlatmak istediğim ve insanların anlamak istediği,
Burada hepimiz sadece cinselliğe odaklandık
Konu öyle bir saptı ki kendimden utandım ve gerçekten kendimi kötü hissettim.
Liseli olduklarını çantalarından ötürü düşündüm. (kiii çanta konusunda S sassyassyy yanılmış olabileceğimi söyledi)
Ve birinin birine
''Lan coğrafyacı ınstgramda şunu takip etmiş''demesinden yola çıktım. Belki de coğrafyacı da bir lakaptır bilemedim.
Velhasıl Umarım yanılmışımdır. Henüz Lise çağında ki bir kız çocuğu Cinselliğin (çok özür diliyorum) sadece Vajinadan ibaret olmadığı muhabbetini yapmıyordur.
Olay gerçekse de, herkesin kendi bileceği iş derim. Sizin yerinizde olsam, hem insanların konuşmalarına şahit olup hem başka vagona geçmek yerine takardım kulaklığımı açardım sesini müzik dinlerdim. Böylelikle kendimi tribe de sokmazdım.
vay be ne anneler varmis .. utanmicakmisiniz cocugunuzun yüzüne bakmaya?
O isi halledip odadan cikacaklar siz de yüzlerine güleceksiniz..
hristiyanlardan bi fark görmüyorum..
çünkü ben utanirdim öle büyüdüm.. babaya sölenmezdi vala siz çok rahat büyümüşsün..Neden reglden utanmamız gerekiyor acaba?
Neden linç yiyeceksiniz ki , aynı coğrafya altında farklı kültürden , ırktan , dinden, anlayistan yuzbinlerce insan var.
Peki ne yaptınız o şarabı , en özel kişiyi o yaşta buldunuz mu , yoksa sakladiniz mi ?
ben babama sölemezdim öle büyüdüm.. utanirdım valla rahat büyümüşsün.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?