Metro duyduklarım ve bende bıraktığı etki...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Olay gerçekse de, herkesin kendi bileceği iş derim. Sizin yerinizde olsam, hem insanların konuşmalarına şahit olup hem başka vagona geçmek yerine takardım kulaklığımı açardım sesini müzik dinlerdim. Böylelikle kendimi tribe de sokmazdım.

Turuncu su ulkedeki tum muhafazakarlar sen ve office gibi oldugunda bu ulke gelismis ulke olacak , cag atlayacak
Keske gonullu olarak ulkeyi gezip kadinlari falan egitseniz cok ciddi soyliyorum bunu

Utandım inan ki, teveccühün.
İçi boş bir ‘saygı’ öğretmedikleri için aileme minnettarım.
Ve bu saygıyı çocuk yaşımdan itibaren bana duydukları için de.
Kendi çocuklarım için de istediğim bu.

İlk regl oldugumda yanimda babam vardi.
Biz yurtdisina gidiyorduk
Babam ve ben
Bende ona söyledim.

Bana güzel bir konuşma yapmisti. Sonra eczaneye gidip ped falan almıştık.
Yine eczane de benim bilgilendirilmemi istemişti .
Ki annemle konuşmuştuk ama yinede tedirgin olmuştum.

Hayır regl olduğunu babana söyleme diyen bir annem olsaydi o ucak yolculuğum anneme kavusana kadr nasıl gecerdi bilemiyorum......

Israrla evliliğe çekmiyorum neden evlilik hoş karsilanmiyorda sizin degiminizle 16 yasindaki birinin cinselligi hos karsilaniyor.

Evlilikte cinselligi cikardiginda geriye ev arkadaşlığı kalıyor zaten. Çokta uzak değil cinsellik ile evlilik.

Desin, ne var ayıp sanki. Kızlarınız regl olur olmaz o pedi kıyafetin içine saklamayı öğreniyorlar, sonra erkekler de ped alırken utanıyor, ped görünce sarımsak görmüş vampir gibi saçmasapan hareketlere giriyorlar. Her ay kanadığım için neden utanmalıyım ya da babamdan bunu gizlemeliyim? Kız kardeşim de ben de regl olduk diye kutlama yapmadık gerçi, hatta kardeşim ağlamıştı "Hüüüğğ ben öleceğim ablaaaa" diye ne olduğunu anlayınca baya gülmüştük aklıma geldi de. Yani kutlama yapmadık ama babam da annem de sonuç olarak ben söylemesem de her ay kanadığımı biliyorlar. Baba havuza giremem reglim de dedim ped alabilir misin gelirken de dedim. Zira her kadında olan bir şey için utanacak değilim, hele "Hastalanmışım" diye bahsedenlere ayar oluyorum. Geçmiş olsun diyorum "Yok öyle değil" diyor. Bu hastalık mı? Hey Allahım.

benim olaydan yana bi şüphem yok da liseli değillerdi belki anlamında demiştim

Benim anlatmak istediğim ve insanların anlamak istediği,
Burada hepimiz sadece cinselliğe odaklandık
Konu öyle bir saptı ki kendimden utandım ve gerçekten kendimi kötü hissettim.
Liseli olduklarını çantalarından ötürü düşündüm. (kiii çanta konusunda S sassyassyy yanılmış olabileceğimi söyledi)
Ve birinin birine
''Lan coğrafyacı ınstgramda şunu takip etmiş''demesinden yola çıktım. Belki de coğrafyacı da bir lakaptır bilemedim.
Velhasıl Umarım yanılmışımdır. Henüz Lise çağında ki bir kız çocuğu Cinselliğin (çok özür diliyorum) sadece Vajinadan ibaret olmadığı muhabbetini yapmıyordur.

vay be ne anneler varmis .. utanmicakmisiniz cocugunuzun yüzüne bakmaya?
O isi halledip odadan cikacaklar siz de yüzlerine güleceksiniz..
hristiyanlardan bi fark görmüyorum..

Evet ya, adetlerimiz geleneklerimiz çok daha güzel dimi?

Kanli çarsaf istenilmesi, sadiçlarin gerdek gecesi disarda beklemeleri felan. Cok daha ahlakli evet.
Üstelik burdaki açilan konularin yarisinda kv'de ile beraber yasaniliyor. O halde ne fark var?

Benim evde oldugumda mecburen cinsellik yasayacak diye birsey yok. Ama bende isterim kizim güvendigi bir ortamda böyle seyleri yasasin diye. Utanilcak bir durum yok. Bende "aah evlilikten önce tüh kaka, evlendiginde kv'den sana gecelik alsin ve esini tatmin etmen lazim" mentalitesini anlayamiyorum.

Giden gider Tontriko, her aile bir mi ya da herkesin babasıyla annesiyle olan iletişimi aynı mı? Ben sevgili konularımı annemle konuşmak istemezdim mesela, babama anlatırdım. Çünkü annem evhamdan delirirdi, babam ise hem destekler hem de bilgi verirdi. Babamla iletişimim apayrıydı.

Elbette aile içinden hemcinsi ile konuşan çocuğun daha rahat olması beklenir, çünkü aynı süreci o da yaşamıştır. Annen ped markası vb her şeyi babandan daha ayrıntı konuşur,ağrını sancını açıklar vs vs... Çünkü yaşamış ya da yaşıyordur.

Ya da tam tersi, erkek çocuk ile baba arasında da sabah ereksiyonu konuşması daha verimlidir.
Ama utanılacak bir şey değil işte ya da kim kimle daha iyi iletişimde aile içinde, o da aile dengesiyle ilintili. Annemle konuşamadığım çok konuyu babamla konuşmuşumdur. Beni okuldan alıp birkaç defa da acile regl sancısı yüzünden babam götürmüştür ve bilirdi yani.

Neden linç yiyeceksiniz ki , aynı coğrafya altında farklı kültürden , ırktan , dinden, anlayistan yuzbinlerce insan var.

Peki ne yaptınız o şarabı , en özel kişiyi o yaşta buldunuz mu , yoksa sakladiniz mi ?

Çünkü hanımefendi şöyle anlatayım tekrar,büyük ihtimalle konu sahibinin Bartu'su kızla yaşıt,en fazla 1 yaş falan büyük,ama 16 yaşındaki bir kızın evliliğinde bu yok.Umarım hayal edebilmişsinizdir aradaki farkı

16 yaş flört dönemidir,evet katılıyorum,kendi yaşıtlarıyla flört etmesi tanıması gerek,o flörtün içinde cinsellik olup olmaması kimseyi bağlamaz ama kesinlikle gelinlik giyip evde kocayı bekleme yaşı değildir.

Koru durağından bindik. İndikleri durağı görmedim

ben babama sölemezdim öle büyüdüm.. utanirdım valla rahat büyümüşsün.:)

Ben metro gibi kalabalık bir yerde iki genç kızın bu şekilde konuştuğuna inanmıyorum .
Bu konu olmamış . Cık olmamış bu .

hangi kolej olduğunu anlamadım tam ama ted, maya, arı, odtü gvo tarzı okullarda en azından benim dönemimde 1 hafta önce başlanırdı çünkü her yıl karma yapılırdı, 1 hafta oryantasyon olurdu. şu an durum ne bilmiyorum.

Elimde kitap vardı kulaklık kullanamıyorum. Rahatsızlığımdan dolayı O yüzden devam etmeyi tercih ettim.

vay be ne anneler varmis .. utanmicakmisiniz cocugunuzun yüzüne bakmaya?
O isi halledip odadan cikacaklar siz de yüzlerine güleceksiniz..
hristiyanlardan bi fark görmüyorum..

Hristiyanım. Bana karşı nasıl bir hakaret ettiğinizin farkında mısınız? O iğrenç sözünüzü geri alın ve özür dileyin benden ve tüm gayrimüslim kişilerden. Benim nasıl bir aile düzenine sahip olduğuma, herhangi bir Müslümandan daha ahlaksız olduğuma yönelik nasıl bir genelleme yapabiliyorsunuz? Kaç Hristiyanla tanıştınız da aile düzenlerini biliyorsunuz? İzlediğiniz 2-3 filmle mi yorum yapıyorsunuz? Terbiyesizsiniz. Burada ben bu yorumu Müslümanlara yapsam beni taşa tutar ve hoşgörü beklersiniz!

sakladım, yaklaşık 2 ay önce sevgilimle bizim için özel bir günde içtik.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…