- 18 Ağustos 2016
- 5.305
- 22.236
- 348
Okullarda açılmadı ama kolejlerde geçerli mi bilmiyorum uyum haftası başladı bugün 4. Günü
Katıldım
Evlenmeden ilişki de yaşadım sevgilim ile aynı evde de yaşadım ama ailem tek kelime etmedi
Benim hayatımdı benim kararımdı
Çocuğum için de aynı şey geçerli
Geçen okul arkadaşlarının anneleri ile konuşuyoruz ben eski kitap defterlerini artıyorum vs dediler ben de oğlum ayıklıyor istedikleri kalıyor dedim
Nasıl ya dediler gereksiz döküntü vs vs
Hayır kendi kararlarını alıp sonuçlarına katlanmayı öğreniyor dedim
bu kitapları birilerine verelim mi dediğimde senin kütüphanende kitapların duruyor okuyup birine vermiyorsun benin kütüphanem de dursun şimdilik sonra değerlendiririz dedi ilkokul biri bitirdiği sene
Çocuklar bilgili ve bilinçli olunca gerektiği Zaman cinsellik yaşar
Örneğin benimki büyüyünce ayrıntılı olarak cinsel suç tanımını anlatacağım eşe tecavüzden tut da 15 yaş altı ya da üstü kişilerle ilişkiye girme arasındaki farka kadar
Sonra kendisi uygun kararı verir hatta çevresini de bilgilendirir
Okullar daha açılmadı, kızlar okul çantasıyla mı geziyor?
Okullar daha açılmadı, kızlar okul çantasıyla mı geziyor?
Dimi yaa ben sadece mini mini 1ler okula gidiyo sanıyodumOkullar daha açılmadı, kızlar okul çantasıyla mı geziyor?
Neden Boyle soyluyorsunuz o ozgur luk hepimizin ozgurlugu , Siz sikilmadinizmi erkeklerin herseyi yapip da hic bi etiket almamalarindan, sadece cinsslligi kapsamszki inanc zevkler hobiler Bu ozgurlige ihtiyacimiz var[/QUOT
cınsellık manasında özgurluk dedim..sadece kadın için değil bu!..dınımızde erkeğede kadınada nıkahsız ilişki zınadır!!ancak bunu toplum saptırıyor.erkeğe ozgurluk getırıyor...ya nasıl desem cıdden çok uzun ve anlatılabılır konu.herkes farklı duşunuyor.oyuzden aslında tartışmaya açık konu bıle değil ama buyür olay.Neden Boyle soyluyorsunuz o ozgur luk hepimizin ozgurlugu , Siz sikilmadinizmi erkeklerin herseyi yapip da hic bi etiket almamalarindan, sadece cinsslligi kapsamszki inanc zevkler hobiler Bu ozgurlige ihtiyacimiz var
1. Sınıf 5. Sınıf ve 9. Sınıflar uyum haftası kapsamında ama devlette böyle kolejlerde uygulanıyor mi bilmiyorum tabiGerçekten bilmiyorum ama lisede uyum haftası olduğunu hiç sanmıyorum. Anaokulu, birinci sınıf falan değil ki.
Maşallah :))Adettendir ziyaretçi sayısını yazayım: Kullanıcı 20 Ziyaretçi:72
lütfen anneler.. çocuklarinizi kaç yaşina olursa olsun cinselliği ayıp olmasini öğretin.. annesi bilsin babasi bilse utanir ... baba ben regl oldum mu desin.. HAYIR....
bundan utanmali..
şimdikiler bebeler büyüyecek ayıpı nedir bilemeyecek .. arkadaşlarla sürekli cinselik konusu açilacak konuşacak.. merak ettiğinden girecek ilişkiye.. bi sürü şey...
anneler lütfen çekinmeyin.. konuşun. öğretin.. şimdi tecavüz taciz çok olayda.. dikkat etmek lazim.
Adettendir ziyaretçi sayısını yazayım: Kullanıcı 20 Ziyaretçi:72
Neden reglden utanmamız gerekiyor acaba?lütfen anneler.. çocuklarinizi kaç yaşina olursa olsun dişarda cinselliği konuşlmasi ayıp olmasini öğretin.. evde konuşun annesi bilsin babasi bilse utanir ... baba ben regl oldum mu desin.. HAYIR....
bundan utanmali..
şimdikiler bebeler büyüyecek ayıpı nedir bilemeyecek .. arkadaşlarla sürekli cinselik konusu açilacak konuşacak.. merak ettiğinden girecek ilişkiye.. bi sürü şey...
anneler lütfen çekinmeyin.. konuşun. öğretin.. şimdi tecavüz taciz çok olayda.. dikkat etmek lazim.
Mesajimi tam dogru okuyup anlayan biriyle muhatap olmak isterim siz ve sizin gibilerle degil..Nesilleri iyi yetiştirmek biriyle yatmamaktan mı geçiyor ? O kadar cahil ve kindarsınız ki asıl bu şekilde olduğunuz sürece o nesiller çok daha kötü ve ahlaksız yetişecekler.
lütfen anneler.. çocuklarinizi kaç yaşina olursa olsun dişarda cinselliği konuşlmasi ayıp olmasini öğretin.. evde konuşun annesi bilsin babasi bilse utanir ... baba ben regl oldum mu desin.. HAYIR....
bundan utanmali..
kızlarımız "Baba ben regl oldum." derken utanmalı dalütfen anneler.. çocuklarinizi kaç yaşina olursa olsun dişarda cinselliği konuşlmasi ayıp olmasini öğretin.. evde konuşun annesi bilsin babasi bilse utanir ... baba ben regl oldum mu desin.. HAYIR....
bundan utanmali..
Oğlanın pipisi kesilince davul zurnayla tüm sülaleye ilan ediliyor ama. O da cinsel organ bu da cinsel organ.Yok artik yahu
1992 senesinde regl oldugumda gittim babama soyledim ilk , kadin oldugum icin mi utanacagim???
Regl olmanin nesi utanc vericiymis iyi misiniz siz yahu??
Hatta her ay babam takip etti duzene oturana kadar ilk bir sene
Pedimi de babam alirdi
Sizin dusunce sekliniz hic saglikli degil , farkinda misiniz bunun??
Kadin olmak , ureme yetisi , dogurmak kadina bahsedilmis , regl de bunun icin gerekli , neden utanacakmisim??
Hamile kadinlar sokaga cikmasin diyen yobazdan hicbir farkiniz yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?