Metro duyduklarım ve bende bıraktığı etki...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Aynen damdan , bende 14 yasina gelince ikisine de uzun bir cinsellik konusmasi yapacagim , korunma yollari , bulasan hastalik , en onemlisi karsi tarafin duygariyla oynamamak vs vs

Bu arada cok sevdim seninkinin tepkisini , sekerim ya kutuphane yapmis kendisine , aferin kuzuya

O zaman hepimiz birer ayibin urunuyuz.
Cinsellik neden ayip olsun?
Ayip degil mahremdir cinsellik, iki kisinin arasinda kalir.
Onu ulu orta anlatmak ayip.
Resit bireyler kendi istekleriyle beraber olabilir, bundan dogal ne var?
Herkes herkesle sevissin demiyorum tabi, o artik igrenclik.
Yurtdisinda yasiyorum.
Cinsel iliski yasi 16-17
Pedofili vakasi gorulmuyor.
Ata essege damacanaya tecavuz, kaynim bana zipladi hopladi tarzi carpik iliskiler yok.
Partnerler uzun sureli birliktelik yasiyor.

Ulu orta konuşulması beni de rahatsız eder, yer değiştirerek kendime çözüm üretmiş olurum.
Ama bu konuşmadan vay efendim gençlik nereye gidiyor dersi çıkarmam.
Gençliğin nereye gittiği ile ilgili daha objektif şeylerle ilgilenirim;
Madde kullanımının artması,
Kitap okuma oranı,
Sanatsal faaliyetlere katılım oranı gibi.
Davranış, ahlak, hassasiyetler bunlar kişisel mevzular.
Kendi adıma o kadar erken yaşta cinsel birliktelik yaşanmasını doğru bulmuyorum.
Genelde sonu pişmanlık oluyor,
Türk toplumunda yaşıyoruz, kadın için tehdit unsuru haline gelebiliyor.
Aile yapıma uygun değil ve dini hassasiyetlerimde var. Çocuğum için ne yapabilirim?
Kendi doğrumu anlatırım, kendime göre olan sebepleri anlatırım, onun doğrularının oluşması için fırsat veririm, onun öğrenmek istedikleri olursa yanında olurum.
Farklı bir yol seçerse de bilir ki annesi arkasında.
Yapılabilecek daha fazla bir şey olduğunu da düşünmüyorum açıkcası...

Neden reglden utanmamız gerekiyor acaba?

Nesilleri iyi yetiştirmek biriyle yatmamaktan mı geçiyor ? O kadar cahil ve kindarsınız ki asıl bu şekilde olduğunuz sürece o nesiller çok daha kötü ve ahlaksız yetişecekler.
Mesajimi tam dogru okuyup anlayan biriyle muhatap olmak isterim siz ve sizin gibilerle degil..

Yok artik yahu
1992 senesinde regl oldugumda gittim babama soyledim ilk , kadin oldugum icin mi utanacagim???
Regl olmanin nesi utanc vericiymis iyi misiniz siz yahu??
Hatta her ay babam takip etti duzene oturana kadar ilk bir sene
Pedimi de babam alirdi
Sizin dusunce sekliniz hic saglikli degil , farkinda misiniz bunun??

Kadin olmak , ureme yetisi , dogurmak kadina bahsedilmis , regl de bunun icin gerekli , neden utanacakmisim??

Hamile kadinlar sokaga cikmasin diyen yobazdan hicbir farkiniz yok

kızlarımız "Baba ben regl oldum." derken utanmalı da erkeklerimiz niye pipilerini kestirdiğini cümle aleme duyurup konvoy oluşturup, şerefine göbek atıp, altın taktırıyor?
Kukulu şeyler ayıp da pipililer niye sürekli ulu orta gözümüze sokuluyor ?

Oğlanın pipisi kesilince davul zurnayla tüm sülaleye ilan ediliyor ama. O da cinsel organ bu da cinsel organ.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…