Metro duyduklarım ve bende bıraktığı etki...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Hayır farkında değil.
Çünkü ona göre en ahlaklı o,madalya takılmalı kendisine.Geri kalanlar toplum ahlakını bozuyorlar.

Hayır farkında değil.
Çünkü ona göre en ahlaklı o,madalya takılmalı kendisine.Geri kalanlar toplum ahlakını bozuyorlar.

Ya sorsan en hoşgörülüler bunlar ama hiç tanımadığı insanlar hakkında sırf başka bir dine mensuplar diye her türlü hakareti etmiş, bütün gayrimüslimleri namussuz ilan etmiş. Biz yatak odasından çocuklarımızı gözetliyormuşuz da bak bak fanteziye bak sen. Kimin nasıl pis bir zihniyette olduğu belli söyleyecek fazla bir şeyim yok.

Biz de geçen gün sahile indik piknik alanı gibi bir yer vardı orta çimenlerin üzerine oturdum yeğenlerimde vardi dört ve iki yaşında,hemen karşımızda genç bir çift vardı,bir ara baktık ki ne görelim kız adamın kucağına oturmuş öpüşüyorlar,ayıp ya ulu orta bu neyin kafası neyin şehveti hadi opusuyorsunuz mübarek niye kucağına oturdun ben utandım resmen

ben babama sölemezdim öle büyüdüm.. utanirdım valla rahat büyümüşsün.:)
Bunun rahatlıkla alakası yok ki. Siz babanıza söylemeseniz, utansanız bile adam biliyordur sonuçta. Adet olmaktan da babanıza söylemekten de utanmayın babaanneniz adet olmasa bugün ne babanız ne de siz dünyada olacaktınız :)
Kadınlar utansınlar adet oldukları için ama erkeklerin pipileri kesilince kutlama yapılsın erkek adam olsun onlar :)

hamile olduğumda üstüme kapatılacak çiktim.. ped alirmisin demezdim onu annem sölerdi babama...
annemin babama sölemişliği vardi haberi vardi.. ama regli bilmezdi ayy baba ben regl oldum hiç demedim..

Bana göre evlilikte cinsellikte o yaşta , yaşlarda olmamalı sevgili Dead Cell.

Sonra , çok sonra yaptıklarından pişman olmayacağı , gerçekten arkasında duracağı zamanlar ne yasarsa yaşar.

Flört etsin , sinemaya gitsin , elini tuttu diye havaya uçsun , beraber üniversite hayalleri kursunlar , çalışsınlar , kariyer planları yapsınlar v.s

O yaşlarda kaç sevgili değişiyor, geriye dönüp baktığında yıllarının masumiyetini kaybetmek ağır bir duygudur.

Daha dün kuzenimin doğum yaptığı hastaneye gittim ve dünden beri olayın şokundayım.. 13 yaşında küçücük bir kız çocuğu sevgilisinden hamile kalmış ve doğurmuştu aileside biliyordu fakat bebeği kimse sahiplenmedi.. polisler geldi sevgilisi neredeydi çok merak ediyorum büyük ihtimalle aranıyordu.. o küçücük bebeği esirgeme kurumuna verdiler. Ve aile kızlarını alıp hastaneden çıkış yaptı.. ben.hala olayın şokundayım dünden beri evlatlarımı nasıl yetiştiricem bana doğru yolu göster diye dua ediyorum Allaha..

o çocukluk... artık koskoca kadiniz kocama çekinmeden söleyebiliyorum.

Bunları rahat rahat, insanların duyacak olmasını önemsemeden mi konuştular?? Çok yazık yaa... Bunlar ilerde meslek sahibi olup mesela öğretmen, doktor, avukat, vs. olup halka hizmet edecekler öyle mi... Olabilirlerse tabi o da ayrı mesele. Aileleri farketmiyor mu bu çocukları acaba

Konunun açılma amacı polemik yaratmak mı?
Öyle ise amaca ulaşılıyor gibi. Zira bazı üyeler birbirine girmiş bile. Bence kesinlikle bu amaçla açılmış. Ben metroda orada burada şu muhabbete denk gelsem duyar geçerim. Buraya gelip konu açacak ne var.

Cinselliğe odaklandık çünkü siz konunuzu bu şekilde açtınız.
Nedense konu sonradan bu şekle büründü. Ve biz şu an tam olarak neyi konuşuyoruz ben ne kaçırdım bi anlatırmısınız?
Ayrıca size uzunca da bi cevap yazmıştım toplumsal parametrelere değinen, ama siz nedense polemiksel yorumlara daha çok ilgi gösterdiniz.

Az sonra sana da sarabilirler bunları söylediğin için

şimdi ben çok merak ettim.:) babaaa ben regl oldum vine yapsalar ne tepkisi olurduu

hahah kişi kendinden bilir işi. böyle düşünüyorsun sanırım.
ben ne diyorum sen ne diyorsun??
ben çocuklar okusun ayakları üstünde dursun kimsenin boyunduruğu altına girmesin diyorum sen ne diyorsun.
yani 18 yaş öncesi cinsellik normal deyip evlenmeyi yanlış gören zihniyet mi doğru. tebrikler.
siz evlatlarınıza öyle öğretin o vakit.
he bu arada ben okudum işimi buldum ayaklarım üstüne durdum evlendim. inş evladıma da bunu öğreteceğim. kendimle zıt düşmemeye çalışacağım. evladım sen 18 den önce cinsellik yaşa ama evlenme gibi absürt bir tavır sergilemeyeceğim.

Okuyunca çok üzüldüm tek cümleyle. Bu kadar basit ucuz olmamalı gençlerimiz. Biri bana sevgilin yatakta nasıl diye sorsaydı sanane diyip ilişkimi askıya alırdım bi süre Yani tepki koyardım arkadaşıma. Herşeyi ortalıkta yaşayan bayağı basit bir nesil yetişiyor. Yazık üzülüyorum. Bi de bunları tramvayda herkese açık konuşuyorlar. Ben tanımadığım insanlar özelimi bilsin istemem.

Pardonda regl niye ayip oluyor? Doganin verdigi birsey. Ben babam ile markette gittigimde ve ola ki bez gerekiyor, aliyordum. Niye utanayim? Oglanlarin pipisi kesiliyor, dügün yapiliyor ama kizlar regl olduklarinda utansinlar.

Bir kadinin bu zihniyette olmasi ne kadar üzücü.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…