Hristiyanım. Bana karşı nasıl bir hakaret ettiğinizin farkında mısınız? O iğrenç sözünüzü geri alın ve özür dileyin benden ve tüm gayrimüslim kişilerden. Benim nasıl bir aile düzenine sahip olduğuma, herhangi bir Müslümandan daha ahlaksız olduğuma yönelik nasıl bir genelleme yapabiliyorsunuz? Kaç Hristiyanla tanıştınız da aile düzenlerini biliyorsunuz? İzlediğiniz 2-3 filmle mi yorum yapıyorsunuz? Terbiyesizsiniz. Burada ben bu yorumu Müslümanlara yapsam beni taşa tutar ve hoşgörü beklersiniz!
Size ne ya, isteyen istediği gibi yaşar. Birde konu açıyorsunuz, kimseyi ilgilendirmez.
Hayır farkında değil.
Çünkü ona göre en ahlaklı o,madalya takılmalı kendisine.Geri kalanlar toplum ahlakını bozuyorlar.
Hic utanma , sonuna kadar hak ediyorsun saygi duyulmayiUtandım inan ki, teveccühün.
İçi boş bir ‘saygı’ öğretmedikleri için aileme minnettarım.
Ve bu saygıyı çocuk yaşımdan itibaren bana duydukları için de.
Kendi çocuklarım için de istediğim bu.
Bunun rahatlıkla alakası yok ki. Siz babanıza söylemeseniz, utansanız bile adam biliyordur sonuçta. Adet olmaktan da babanıza söylemekten de utanmayın babaanneniz adet olmasa bugün ne babanız ne de siz dünyada olacaktınız :)ben babama sölemezdim öle büyüdüm.. utanirdım valla rahat büyümüşsün.:)
hamile olduğumda üstüme kapatılacak çiktim.. ped alirmisin demezdim onu annem sölerdi babama...Yok artik yahu
1992 senesinde regl oldugumda gittim babama soyledim ilk , kadin oldugum icin mi utanacagim???
Regl olmanin nesi utanc vericiymis iyi misiniz siz yahu??
Hatta her ay babam takip etti duzene oturana kadar ilk bir sene
Pedimi de babam alirdi
Sizin dusunce sekliniz hic saglikli degil , farkinda misiniz bunun??
Kadin olmak , ureme yetisi , dogurmak kadina bahsedilmis , regl de bunun icin gerekli , neden utanacakmisim??
Hamile kadinlar sokaga cikmasin diyen yobazdan hicbir farkiniz yok
Çünkü hanımefendi şöyle anlatayım tekrar,büyük ihtimalle konu sahibinin Bartu'su kızla yaşıt,en fazla 1 yaş falan büyük,ama 16 yaşındaki bir kızın evliliğinde bu yok.Umarım hayal edebilmişsinizdir aradaki farkı
16 yaş flört dönemidir,evet katılıyorum,kendi yaşıtlarıyla flört etmesi tanıması gerek,o flörtün içinde cinsellik olup olmaması kimseyi bağlamaz ama kesinlikle gelinlik giyip evde kocayı bekleme yaşı değildir.
o çocukluk...Bunun rahatlıkla alakası yok ki. Siz babanıza söylemeseniz, utansanız bile adam biliyordur sonuçta. Adet olmaktan da babanıza söylemekten de utanmayın babaanneniz adet olmasa bugün ne babanız ne de siz dünyada olacaktınız :)
Kadınlar utansınlar adet oldukları için ama erkeklerin pipileri kesilince kutlama yapılsın erkek adam olsun onlar :)
Merhabalar,
Sabah Kızılay'a gitmem gerekiyordu. Metroyla ineyim dedim neyse,
Yanında 2 genç kız oturuyor 2 si de birbirinden güzel,
Klasik sosyal medya hesaplarından bahsediyorlar yok takipçi yok şunu takip ediyor musun? yok şu seni takip ediyor mu şimdi ki gençlerin klasik muhabbeti diyelim.
İkisi de lise öğrencisi çünkü çantalarında bir kolejin amblemi vardı.
Biri diyor ki arkadaşına
- Eeee Bartu'yla nasıl gidiyor.
-İyi işte ya nasıl olsun 2 gün küs 3 gün barışık geziyoruz.
Tekrar soruyor diğeri,
-Sizin ilişki 7 ay oldu dimi
-Evet ama 7 ay'ın en fazla 5 ay'ı küs geçmemiştir.
-Yatak da nasıl Bartu?
-Başarılı değil bana yetmiyor ayrıca yeniliklere açık değil dar açıdan bakıyor sanki benim bir tek vajinam var. Ama Salak bebeyi Seviyorum işte ne yapayım.
Bu muhabbetin daha ilerisi nerelere gitti bilmiyorum çünkü daha kızılay'a gelmeden yerimden kalktım ve diğer vagon'a doğru yürüdüm.
Önce Normal herhalde yeni nesil böyle dedim.
Sonra Eeeee bu yeni nesil'i yetiştiren de biz değil miyiz? Diye düşündüm.
Ben de yeni nesil bir erkek çocuğunun annesiyim.
38 yaşımdayım, Cinselliğe namus gözüyle bakmam ama Cinsellik herhangi biriyle yaşanmamalı diye düşünenlerdenim. Ve bunu yaşamanın bir farkındalığı olmalı diyorum.
Yani kişiler cinselliği şu yaşta yaşasınlar filan demiyorum. Kendileri için en özel kişiyle yaşamalılar diyorum.
Velhasıl hanımefendiler, Biz nasıl bir nesil yetiştiriyoruz ???
Cinselliğe odaklandık çünkü siz konunuzu bu şekilde açtınız.Cinselliğe namus gözüyle bakmam ama Cinsellik herhangi biriyle yaşanmamalı diye düşünenlerdenim. Ve bunu yaşamanın bir farkındalığı olmalı diyorum.
Yani kişiler cinselliği şu yaşta yaşasınlar filan demiyorum. Kendileri için en özel kişiyle yaşamalılar diyorum.
Velhasıl hanımefendiler, Biz nasıl bir nesil yetiştiriyoruz ???
Nedense konu sonradan bu şekle büründü. Ve biz şu an tam olarak neyi konuşuyoruz ben ne kaçırdım bi anlatırmısınız?Benim anlatmak istediğim ve insanların anlamak istediği,
Burada hepimiz sadece cinselliğe odaklandık
Konu öyle bir saptı ki kendimden utandım ve gerçekten kendimi kötü hissettim.
Liseli olduklarını çantalarından ötürü düşündüm. (kiii çanta konusunda @sassyassyy yanılmış olabileceğimi söyledi)
Ve birinin birine
''Lan coğrafyacı ınstgramda şunu takip etmiş''demesinden yola çıktım. Belki de coğrafyacı da bir lakaptır bilemedim.
Velhasıl Umarım yanılmışımdır. Henüz Lise çağında ki bir kız çocuğu Cinselliğin (çok özür diliyorum) sadece Vajinadan ibaret olmadığı muhabbetini yapmıyordur.
Az sonra sana da sarabilirler bunları söylediğin içinBunları rahat rahat, insanların duyacak olmasını önemsemeden mi konuştular?? Çok yazık yaa... Bunlar ilerde meslek sahibi olup mesela öğretmen, doktor, avukat, vs. olup halka hizmet edecekler öyle mi... Olabilirlerse tabi o da ayrı mesele. Aileleri farketmiyor mu bu çocukları acaba
Cinselliği resmi olarak yaşamak nedir allah aşkına?
Sizin gibi düşünenler sayesinde gençler daha reşit olur olmaz ya da olmadan önce "legal sex" yaşayabilmek için evleniyorlar. Tabi karşısındaki onun isteklerine uygun mu, cinsellikte aynı banttalar mı bilmeden. Sonuç? "Kocam bana şunu şunu yaptı / yapmamı istedi / benimle sevişmiyor / her gece sevişmek istiyor / afedersiniz o şu bu" diye burada dert yanıp, bir de kucaklarında daha ilk seneden istemeden de olsa doğurdukları bebekleri ile boşanma yoluna gidiyorlar!
Boşuna dememişler, ülkedeki boşanmaların asıl sebebi evlilikler. Sen sevişmek için evlenmeyi şart koşarsan gerdek odasının kapısında nikahı kıyar, çıkışta boşarsın!
lütfen anneler.. çocuklarinizi kaç yaşina olursa olsun dişarda cinselliği konuşlmasi ayıp olmasini öğretin.. evde konuşun annesi bilsin babasi bilse utanir ... baba ben regl oldum mu desin.. HAYIR....
bundan utanmali..
şimdikiler bebeler büyüyecek ayıpı nedir bilemeyecek .. arkadaşlarla sürekli cinselik konusu açilacak konuşacak.. merak ettiğinden girecek ilişkiye.. bi sürü şey...
anneler lütfen çekinmeyin.. konuşun. öğretin.. şimdi tecavüz taciz çok olayda.. dikkat etmek lazim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?