Bana göre evlilikte cinsellikte o yaşta , yaşlarda olmamalı sevgili Dead Cell.
Sonra , çok sonra yaptıklarından pişman olmayacağı , gerçekten arkasında duracağı zamanlar ne yasarsa yaşar.
Flört etsin , sinemaya gitsin , elini tuttu diye havaya uçsun , beraber üniversite hayalleri kursunlar , çalışsınlar , kariyer planları yapsınlar v.s
O yaşlarda kaç sevgili değişiyor, geriye dönüp baktığında yıllarının masumiyetini kaybetmek ağır bir duygudur.
ankarada özellikle büyük kolejlerin öğrencileri çabuk büyür, yaşlarından olgun davranırlar, ailelerinden de pek korkmazlar açıkçası. duygularını bastırmazlar yani eminim bartu ve o kız okulun spor salonunda da sevişmişlerdir
metroda konuşulması hoş olmamış pek, onun dışında cinsellik yaşı düşeli epey oluyor, bilinçli olmaları yeterli sanki.
Rahatlıkla ne ilgisi var bakın neden diyorum çünkü ben öyle büyüdüm diyorsunuz. Geçerli bir sebebiniz bile yok. Ben de koşa koşa gidip babama söylemedim ama bunun utanılacak ayıp bir şey olduğunu da düşünmüyorum. Sadece kişisel bir durum olduğu için söyleme gereği duymuyorum.çünkü ben utanirdim öle büyüdüm.. babaya sölenmezdi vala siz çok rahat büyümüşsün..
şimdi ben çok merak ettim.:) babaaa ben regl oldum vine yapsalar ne tepkisi olurduu
canim biz siz olayini anlamadim.
Baktim cinsellik konusunda en musahamakar ulkelerden biri olan Hollandada ilk cinsellik yasi 17 imis, arastirma yeni,
Turkiyeye baktim, bu daha eski bir arastirma, bizde cinsellik yasi 16 imis.
Belki serbest birakmak daha dogru baksana, her serbest olan gidip buldugu ile sevismiyor ya, hatta ozgurlestikce daha secici oluyor.
Çocuk gelinlerin nikahı var çünküKoleje gerek yok hayatım, devlet liselerinde de yaşanıyor. Cinsellik yaşı düşeli dediğin gibi epey oldu, bunu meşrulaştıran çocuk gelin alan aileler de varken bizim kat etmemiz gereken yol iki kolejli ergenin seks hayatı olmamalı sanki. Çocuk gelinlere kimsenin sesi çıkmıyor nedense, birden büyüyüp koca kadın oluyorlar sanki.
okuduklarıma çok üzüldümMerhabalar,
Sabah Kızılay'a gitmem gerekiyordu. Metroyla ineyim dedim neyse,
Yanında 2 genç kız oturuyor 2 si de birbirinden güzel,
Klasik sosyal medya hesaplarından bahsediyorlar yok takipçi yok şunu takip ediyor musun? yok şu seni takip ediyor mu şimdi ki gençlerin klasik muhabbeti diyelim.
İkisi de lise öğrencisi çünkü çantalarında bir kolejin amblemi vardı.
Biri diyor ki arkadaşına
- Eeee Bartu'yla nasıl gidiyor.
-İyi işte ya nasıl olsun 2 gün küs 3 gün barışık geziyoruz.
Tekrar soruyor diğeri,
-Sizin ilişki 7 ay oldu dimi
-Evet ama 7 ay'ın en fazla 5 ay'ı küs geçmemiştir.
-Yatak da nasıl Bartu?
-Başarılı değil bana yetmiyor ayrıca yeniliklere açık değil dar açıdan bakıyor sanki benim bir tek vajinam var. Ama Salak bebeyi Seviyorum işte ne yapayım.
Bu muhabbetin daha ilerisi nerelere gitti bilmiyorum çünkü daha kızılay'a gelmeden yerimden kalktım ve diğer vagon'a doğru yürüdüm.
Önce Normal herhalde yeni nesil böyle dedim.
Sonra Eeeee bu yeni nesil'i yetiştiren de biz değil miyiz? Diye düşündüm.
Ben de yeni nesil bir erkek çocuğunun annesiyim.
38 yaşımdayım, Cinselliğe namus gözüyle bakmam ama Cinsellik herhangi biriyle yaşanmamalı diye düşünenlerdenim. Ve bunu yaşamanın bir farkındalığı olmalı diyorum.
Yani kişiler cinselliği şu yaşta yaşasınlar filan demiyorum. Kendileri için en özel kişiyle yaşamalılar diyorum.
Velhasıl hanımefendiler, Biz nasıl bir nesil yetiştiriyoruz ???
Her dinin yanlış bileni dogruyu çaptırıp kendine göre yorum yapanı vardır.Kaç tane hristiyan tanıdınız acaba?
Hıristiyanlarda Evlilik dışı cinsel ilişki,kilisenin görüşüne göre 'Zina'ya girer..hatta
evlilik içerisinde de kurulacak cinsel münasebetlerin,belirli bazı sınırları vardır onlarda..
Bunu hakaret etmeye çalıştığınız için söylemişsiniz ama olmamış..
Konu ne ara dine geldi onu da anlamadım..
Çocuk gelinlerin nikahı var çünkü
Burada tartışılan şeyin alt metni "nikahsız sevişmek günahtır "
Çocuk gelinlerin nikahı var çünkü
Burada tartışılan şeyin alt metni "nikahsız sevişmek günahtır "
İmam nikahı değil dini nikah yanlış olmasınYani bu iki kolejli biz imam nikahlıyız dese bir sorun olmayacak mı?
Benim bu forumda öğrendiğim olmayacak yönünde canımYani bu iki kolejli biz imam nikahlıyız dese bir sorun olmayacak mı?
Allahı kandırıcaz diye kılıfın adına imamla bulmuşlar.Yani bu iki kolejli biz imam nikahlıyız dese bir sorun olmayacak mı?
AynenAynen
Benim yengem 17 yasinda evlendi. Hatta dayimi gorunce evlenmek istememis, babasi da dayimin parasi var diye zorla evet dedittirmis. Yengem su anda hayatindan memnun ama evlendiginde gayet cocuk gibiydi yani. Liseli cocuga gelinlik giydirdiler.
Evlendikten sonra da teyzemler surekli onu yapma, bunu yapma, olgun davran evli kadinsin, onu giyme, bunu konusma, evde yemek yap, oyle davran boyle davran; istedikleri gibi davranmayinca da arkasindan surekli dedikodu..kardesim liseli cocugu gelin yapmissiniz ne bekliyorsunuz ki 30luk kadin gibi agirbasli mi olsun?
Eeeee dediginiz gibi, 17lik kiz, nikahli sekilde cinsellik yasayinca adi nasip kismet oluyor ama arada nikah yoksa vay efendim bu toplum nereye gidiyor?!? Ikisinde de kiz 17 yasinda, belediye nikahi olunca, 17 yasindaki kizin imzasi ve rizasi olunca! toplum yozlasmamis mi oluyor???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?