siz evlilik ve seksi aynı şey mi zannediyorsunuz? alakasız, bambaşka iki olay, nasıl bu çıkarımı yapabildiniz ki?18 de küçük evlenen olunca kıyamet kopuyor ama neden bu masumane karşılanıyor anlamadım!!!
Valla biliyor musunuz ben aslında cevap yazarken hiç asabi değilim, keyfim yerinde.Hemen hemen ver konuda her cevapta aşırı asabisiniz. Sebep ne ?
Benim yargiladigim tek bir cümle söyler misiniz bana ?
Sürekli ve sürekli olarak kadınlar konu acıyor binbir telaşla. Erkeklerin böyle derdi yok.
Kadınlar akıllı olsun kaliteli erkeği seçsin diyorum , alakasız cevap veriyorsunuz.
Erkeklerin çoğu heves gözüyle bakıyor. Kadınların çok azı heves , tek gecelik ilişki peşinde. Orana vurdugumuzda kadınlar üzülüyor erkekler değil.
Afedersiniz de ben nerde ahlaksız dedim ? Ben bana açık açık anlatılan herşeye anlayışla yaklaşırım yapana aman neden yaptın demem . bana ters geliyor o kadar yoksa kimseyi yargıladığım yok. Ama bunu genelleyip desteklemem sadece o kadarİşte anlaşamadığımız nokta şu,ben de sizinle benzer düşüncede olmama rağmen sevişen gençleri yargılamıyorum veya onlara bakıp '' bu ne ahlaksız bir nesil ya '' diye ahkam kesmiyorum,çünkü haddim değil,yaşım kaç olursa olsun da olmayacak.
Genç ya da yaşlı her insan yaptıklarının sorumluluğunu alıyor nasıl olsa,onlar bu sorumluluktan kaçmıyorlarsa kimseye sıkıntısı düşmüyor,hele konu açılıp ''ya bu nesil ne böyle'' denilecek bir durum hiç yok.Herkesin kendi hayatı.
İleride üzülürse kendisi üzülecek,belki bundan ders alacak belki hiç üzülmeyecek çok mutlu olacak.Bunu bilmiyoruz.Konudaki kızların yaşını bile bilmiyoruz aslında tamamıyla varsayım üzerinden,hassas bir konu bu.
Afedersiniz de ben nerde ahlaksız dedim ? Ben bana açık açık anlatılan herşeye anlayışla yaklaşırım yapana aman neden yaptın demem . bana ters geliyor o kadar yoksa kimseyi yargıladığım yok. Ama bunu genelleyip desteklemem sadece o kadar
Önemli değil ben her iki tarafa yer yer hak veriyorum zatenYo onu size yazmadım,kusura bakmayın öyle anlaşılmak istemem.Konunun başından beri gelen bazı yorumları genelledim,aslında konunun kendisi kocaman bir soru işareti.
Oshonun düşüncesini aktararak katıldığımı ifade ettim. Oshonun her dediğini doğru olarak kabul ediyorum demedim.Osho dediyse konu tartışmaya kapanmıştır.ne de olsa kendisi hic bir dini ve toplumsal degeri tanımadığını ilan etmiştir.peki sevgili osho cuğumuz liseli ergenlerin metroda bunu konuşmasını nasıl karşılardı? malum onun zamanında yoktu bu teknoloji.fiziksel ve mental gelişimini tamamlamamış gençlerin,öylesine adamlarla,orada burada cinsellik yaşaması medeniyet veya normal değildir.bunu kem kız hem erkek annesi olarak söylüyorum.
18 yaşından küçüklerin cinsellik yaşasın hımm mezhep konya ovasıburada kimse 18 yaşından küçükler de sevişsin, herkes sevişsin demiyor. bilinçli olarak, korunarak, ileride pişman olunmayacak şekilde 18 yaşından küçükler de sevişebilir diyoruz. yani verdiğiniz örnek alakasız oluyor çünkü o soruyu soran kişi korunmamış ve bilinçli değil demek oluyor ki burada kimse bunu tasvip etmiyor zaten.
Merhabalar,
Sabah Kızılay'a gitmem gerekiyordu. Metroyla ineyim dedim neyse,
Yanında 2 genç kız oturuyor 2 si de birbirinden güzel,
Klasik sosyal medya hesaplarından bahsediyorlar yok takipçi yok şunu takip ediyor musun? yok şu seni takip ediyor mu şimdi ki gençlerin klasik muhabbeti diyelim.
İkisi de lise öğrencisi çünkü çantalarında bir kolejin amblemi vardı.
Biri diyor ki arkadaşına
- Eeee Bartu'yla nasıl gidiyor.
-İyi işte ya nasıl olsun 2 gün küs 3 gün barışık geziyoruz.
Tekrar soruyor diğeri,
-Sizin ilişki 7 ay oldu dimi
-Evet ama 7 ay'ın en fazla 5 ay'ı küs geçmemiştir.
-Yatak da nasıl Bartu?
-Başarılı değil bana yetmiyor ayrıca yeniliklere açık değil dar açıdan bakıyor sanki benim bir tek vajinam var. Ama Salak bebeyi Seviyorum işte ne yapayım.
Bu muhabbetin daha ilerisi nerelere gitti bilmiyorum çünkü daha kızılay'a gelmeden yerimden kalktım ve diğer vagon'a doğru yürüdüm.
Önce Normal herhalde yeni nesil böyle dedim.
Sonra Eeeee bu yeni nesil'i yetiştiren de biz değil miyiz? Diye düşündüm.
Ben de yeni nesil bir erkek çocuğunun annesiyim.
38 yaşımdayım, Cinselliğe namus gözüyle bakmam ama Cinsellik herhangi biriyle yaşanmamalı diye düşünenlerdenim. Ve bunu yaşamanın bir farkındalığı olmalı diyorum.
Yani kişiler cinselliği şu yaşta yaşasınlar filan demiyorum. Kendileri için en özel kişiyle yaşamalılar diyorum.
Velhasıl hanımefendiler, Biz nasıl bir nesil yetiştiriyoruz ???
18 yaşından küçüklerin cinsellik yaşasın hımm mezhep konya ovası
Terbiyesiz olan sizsiniz hanımefendi ki bana böyle yazıyorsunuz . Mezhebiniz geniş demek istedim 18 yaşından küçük biri kanun önünde çocuktur bu savunulmaz olmuşsa yapmışsa bir hata bu durum onun gelişime uygun olarak telafi edilmeye çalışılır siz terbiyesiz aynı zamanda da cahilsiniz.neden terbiyesizlik yapıyorsunuz?
Terbiyesiz olan sizsiniz hanımefendi ki bana böyle yazıyorsunuz . Mezhebiniz geniş demek istedim 18 yaşından küçük biri kanun önünde çocuktur bu savunulmaz olmuşsa yapmışsa bir hata bu durum onun gelişime uygun olarak telafi edilmeye çalışılır siz terbiyesiz aynı zamanda da cahilsiniz.
Terbiyesiz olan sizsiniz hanımefendi ki bana böyle yazıyorsunuz . Mezhebiniz geniş demek istedim 18 yaşından küçük biri kanun önünde çocuktur bu savunulmaz olmuşsa yapmışsa bir hata bu durum onun gelişime uygun olarak telafi edilmeye çalışılır siz terbiyesiz aynı zamanda da cahilsiniz.
Sevişmekle ilgili yasal bi müdahale mi var? Reşit olmayanlar sevişemiyor mu yani kanunen? Hiç duymadım.Burada bazıları cinsellik çok normal çocuğumu özgür bırakacağım demiş. Lise çağındaki biri icin cinsellik çok erkendir öncellikle bunu bi bilelim. Yasal bile değildir o yaşta yaşanan cinsellik. Ayrıca çocuğunu başıboş bırakmak modernlik çağdaşlık değildir. Yani siz çocuğunuzu o yaşta özgür bırakıp git istediğinle seviş dediğinizde modern olmuyorsunuz:) Konu sahibi de kafaya bu kadar takma. Sonuçra o cocuklarin ailesinin düşünmesi gereken bir sey sizi ilgilendirmez. Belki de reşitlerdi bilemeyiz. Bir örnek gördünüz diye de tüm nesle kötü demeyin.
Yaşasın nolcak? İsteyen istediğini yaşasın. Senden mı çıktı samki
Sevişmekle ilgili yasal bi müdahale mi var? Reşit olmayanlar sevişemiyor mu yani kanunen? Hiç duymadım.
Sevişmekle ilgili yasal bi müdahale mi var? Reşit olmayanlar sevişemiyor mu yani kanunen? Hiç duymadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?