Metro duyduklarım ve bende bıraktığı etki...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Mezhebiniz geniş ki 18 yaşından küçüklerin cinsellik yaşanmasına olumlu bakıyorsunuz bunda hakaret Yok zira 18 yaşına kadar bütün bireyler kanun önünde çocuktur bu uluslararası sözleşmelerle de bu şekilde belirtilmiştir çocuğun tanımı ise yaptığı fiilin anlam ve sorumluluğuna tam olarak varmamış bireydir Yani bunları bilmediğiniz içinde cahilsiniz.

Hakaret etmeden düşüncelerinizi yazamıyormusunuz ?

Normalde insanlar kendi kendilerini aydınlatabilecek zekaya sahiptirler ama bilemedim:)

insanlar kendi kendilerini aydınlatacak zekaya sahiptirler mi? o zaman bunca kitap, öğretmen, doktor, profesör boşuna var.

Tamam bu konunun ulu orta konuşulması doğru değil onda çoğunlukla hem fikiriz. Ama sunu unutuyorsunuz. Hicbir dine hicbir topluma hakaret edilmez. Sizden baska gorusleri var diye insanlara haraket edemezsiniz. Bu konudaki tezim kelebeği cok sıkarsan ölür serbest bırakirsan kaçar. Cocuk yetistirmedim ama bu durum bence boyle.

Reşit olmayanla cinsel ilişki bakın Türk ceza kanununda yazıyor . Zira her Türk vatandaşı yasaları bilmekle mükelleftir bu da size iyiliğim olsun öğrenin.
Reşit olmayanla cinsel ilişkisuçunun cezası şu şekildedir: Cebir, tehdit ve hile olmaksızın, onbeş yaşını bitirmiş olan çocukla cinsel ilişkide bulunan kişi, şikayet üzerine, iki yıldan beş yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.
Bilgilendim. Teşekkürler

Hanımefendi neden terbiyesizlik yapıyorsunuz diye yazmış gece gece tepemi attırmış bilmiyor bir de kalkıp savunuyor hakaret etmemeye çalıştım bu kadar oldu .

30 kere mezhebin geniş mezhebin konya ovası yazıp hakaret etmemeye çalışmış olmanız ne kadar ince bir davranış.

Umarım anlamışsınızdır zira kanun diyor ki tarafların rızasının önemi Yok benim açımdan çünkü taraflar bünün doğru veya yanlış olduğunun ayırdına varacak yaşta değiller. Genelde şikayetçiler de ebeveynler oluyor zira çocuklar yaptığının kimi zaman yanlış olduğunun farkına varamıyorlar.

Mezhebiniz Konya ovası demek de bir hakaret olduğunu düşünmüyorum ayrıca.

ben sizin bana yazdığınız mesajların ekran görüntülerini alıp avukatıma atayım, dilekçemi vereyim, hakaret olup olmadığına o şekilde karar verelim bu size uyar mı?

Çocukları bu kadar küçümsemeyin. Dini görüşler, cinsellikle alakalı düşünceler bu kadar dayatılmamalı diye düşünüyorum.
Size göre yanlış, ona göre doğru. Sadece hukuki çerçeveden değerlendirmek saçma geliyor bana.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…