Metro duyduklarım ve bende bıraktığı etki...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok ikili tartışmaya girme amacım yoktu, şu şekilde burada kendim için son noktayı koymak istiyorum. Kanunda 18 yaşından küçükler çocuktur ve reşit olmayanla cinsel ilişki suçtur. Bunun dışındaki durumla hayat görüşüdür saygı duyarım ama kimse benden 18 yaşından küçük bir çocuğun cinsel özgürlüğü olduğu gibi bir sığ bir bakış açısına saygı beklemesin bu konuda doğru bir tanedir. 18 yaş üstü ise kişilerin cinsellikle ilgili durumları ise kendilerini bağlar zira onlar artık bir bireydir . Herkesin bu konuda farklı yaşam tercihleri olabilir saygı duyulmalıdır.

Son düzenleme:
Sonuç olarak kimse oturduğu yerden kendi kendine aydınlanmamış işte onu diyoruz biz de.

Siz anlamadınız sanırım? Ben 18 yaşın altındakilerin cinselliğinin yasal olmadığını söyledim bir üye de dalga geçerek "aydınlanmak" istedi. Ben de onun için kendimi yormak istemedim ve kendisinin gidip araştırmasını söyledim. Polemik yaratmaya çalısmayınız lütfen.

Aa bize cahil dedi :))

hala hakaret etmeden mi yazmaya çalışıyorsunuz?
önceki sayfalarda avukat arkadaşlar açıkladı.
15 yaş ve altı her iki tarafın rızası ile olsada suç.
diğerleri şikayete tabi.

Yoo,polemik değil amacım yanlış anlamayın da ben üyenin cevabını çok sert anladığınızı düşünüyorum.Biraz sert cevap vermişsiniz,direk zekasıyla ilgili olarak.

Yoo,polemik değil amacım yanlış anlamayın da ben üyenin cevabını çok sert anladığınızı düşünüyorum.Biraz sert cevap vermişsiniz,direk zekasıyla ilgili olarak.

Ben gayet ciddiyetle ve saygıyla ona cevap verdiysem ondan da o saygıyı beklerim. Ama açık bir şekilde dalga geçerek sordu. Normal bir şekilde sorsa sert çıkısmazdım. Ama siz de haklısınız ben bu tür şeylere hasassım.

tabir ağır olabilir ama aklıma başka tabir gelmedi kendisi direk terbiyesiz yazmış olmasaydı düzeltebilirdim.

tabir ağır olabilir ama aklıma başka tabir gelmedi kendisi direk terbiyesiz yazmış olmasaydı düzeltebilirdim.

ben sizi alıntılamadım ilk olarak siz benim başka bir mesajımı alıntılayıp mezhep konya ovası dediniz ve bu terbiyesizliktir bu durumda benim size terbiyesiz demem hakaret değildir. dilerseniz siz de aynen benim gibi şikayetçi olabilirsiniz size terbiyesiz dediğim için.

Terbiyesiz demeniz hakarettir burası forum ve sizi alıntılanan gayet doğal eğer tabirimden rahatsız olduysanız bunu belirtseydiniz ben hemen düzeltirdüm.

Terbiyesiz demeniz hakarettir burası forum ve sizi alıntılanan gayet doğal eğer tabirimden rahatsız olduysanız bunu belirtseydiniz ben hemen düzeltirdüm.

hanımefendi ben izleyeceğim süreci yazdım. benim size ettiğim terbiyesiz lafının hakaret olduğunu düşünüyorsanız siz de aynı süreci izleyin lütfen. iyi forumlar.

Ya arkadaşlar ne saçma örnekler vermişsiniz.
17 yaşında ki birinin bilerek, isteyerek girdiği ilişki kimseyi alakadar etmez .
Evet metroda böyle şeyler konuşulmali mi bence hayır hoş bir durum değil .
Ama gönüllü bir ilişki kimseyi ilgilendirmez .
Tartışılacak birşey bile yok.
Evlilikle , ilişkiyide aynı kefeye koymayın lütfen . Evlilik çok çok daha ağır bir yüktür.

Ben geniş bir bakış açınız var demek istedim amacım hakaret değildi, isterseniz şikayette bulunabilirsiniz ben şikayette bulunmayacağım merak etmeyin iyi akşamlar daha fazla konuşmak istemiyorum.

Gerçekten münakaşa edecek durumda değilim, canınızın istediği gibi yazarken bile uslubunuza dikkat etmek zorundasınız , zira karşınızdaki bir saldırma pozisyonunda değil.

Kullanma kelimesi neden var , kadınlarda zevk alabiliyor dediniz bende erkeklerin çoğu bu şekilde bakıyor , çok az kadın zevk gözüyle bakıyor dedim, diyorum.

En sevmediğim cümlelerden biri " sizin gibiler " yargısı. Bunu iki denadır yazıyorsunuz. Benim hangi mesajimda bu yargı var ki bu genelleme sınırını aşıyorsunuz.

Bu size son mesajım .

Iyi geceler.

Ben geniş bir bakış açınız var demek istedim amacım hakaret değildi, isterseniz şikayette bulunabilirsiniz ben şikayette bulunmayacağım merak etmeyin iyi akşamlar daha fazla konuşmak istemiyorum.

Yapma eflatun bari lafı çevirme.
Kadına direk mezhebin bilmemne ovası dedin şimdi konuyu bakış açısına getirdin. Elbetteki mezhep konya ovası demek hakarete giriyor hepimiz biliyoruz ne manaya geldiğini.

Yapma eflatun bari lafı çevirme.
Kadına direk mezhebin bilmemne ovası dedin şimdi konuyu bakış açısına getirdin. Elbetteki mezhep konya ovası demek hakarete giriyor hepimiz biliyoruz ne manaya geldiğini.
Ben bilmiyordum hakaret etme amacım yoktu konuya yapılan yorumu bana çok avrupai geldi diyeyim öyleyse lafı falan çevirmiyorum içerik olarak dediğimin arkadındayım tabir eğer hakarete girmişse kendisinden özür dilerim madem herkes hemfikir bu konuda bende kimseyi incitmemek adına söylediğim sözü geri aldım ha yanlış anlaşılmasın davadan falan kaçtığımdan değil, kendisi nasıl isterse öyle yapar ben sadece herkes yanlış diyor belki benim eksiğim vardır diye sözümü geri alıyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…