O kaynakları yazanlar da araştırma yapıp yazdı:) kısır döngü yani.
Sonuç olarak kimse oturduğu yerden kendi kendine aydınlanmamış işte onu diyoruz biz de.
Aa bize cahil dedi :))Çok ikili tartışmaya girme amacım yoktu, şu şekilde burada kendim için son noktayı koymak istiyorum. Kanunda 18 yaşından küçükler çocuktur ve reşit olmayanla cinsel ilişki suçtur. Bunun dışındaki durumla hayat görüşümdür saygı duyarım ama kimse benden 18 yaşından küçük bir çocuğun cinsel özgürlüğü olduğu gibi bir cahilce ve sığ bir bakış açısına saygı beklemesin bu konuda doğru bir tanedir. 18 yaş üstü ise kişilerin ailelerin yapısı ile alakalı bir durum saygı duyuyorum.
Çok ikili tartışmaya girme amacım yoktu, şu şekilde burada kendim için son noktayı koymak istiyorum. Kanunda 18 yaşından küçükler çocuktur ve reşit olmayanla cinsel ilişki suçtur. Bunun dışındaki durumla hayat görüşümdür saygı duyarım ama kimse benden 18 yaşından küçük bir çocuğun cinsel özgürlüğü olduğu gibi bir cahilce ve sığ bir bakış açısına saygı beklemesin bu konuda doğru bir tanedir. 18 yaş üstü ise kişilerin ailelerin yapısı ile alakalı bir durum saygı duyuyorum.
Aa bize cahil dedi :))
Siz anlamadınız sanırım? Ben 18 yaşın altındakilerin cinselliğinin yasal olmadığını söyledim bir üye de dalga geçerek "aydınlanmak" istedi. Ben de onun için kendimi yormak istemedim ve kendisinin gidip araştırmasını söyledim. Polemik yaratmaya çalısmayınız lütfen.
Yoo,polemik değil amacım yanlış anlamayın da ben üyenin cevabını çok sert anladığınızı düşünüyorum.Biraz sert cevap vermişsiniz,direk zekasıyla ilgili olarak.
Mezhebiniz konya ovası diyerek siz çok mu terbiyeli oldunuz yapmayın allah aşkına ?!Hanımefendi neden terbiyesizlik yapıyorsunuz diye yazmış gece gece tepemi attırmış bilmiyor bir de kalkıp savunuyor hakaret etmemeye çalıştım bu kadar oldu .
Ben gayet ciddiyetle ve saygıyla ona cevap verdiysem ondan da o saygıyı beklerim. Ama açık bir şekilde dalga geçerek sordu. Normal bir şekilde sorsa sert çıkısmazdım. Ama siz de haklısınız ben bu tür şeylere hasassım.
tabir ağır olabilir ama aklıma başka tabir gelmedi kendisi direk terbiyesiz yazmış olmasaydı düzeltebilirdim.
Terbiyesiz demeniz hakarettir burası forum ve sizi alıntılanan gayet doğal eğer tabirimden rahatsız olduysanız bunu belirtseydiniz ben hemen düzeltirdüm.ben sizi alıntılamadım ilk olarak siz benim başka bir mesajımı alıntılayıp mezhep konya ovası dediniz ve bu terbiyesizliktir bu durumda benim size terbiyesiz demem hakaret değildir. dilerseniz siz de aynen benim gibi şikayetçi olabilirsiniz size terbiyesiz dediğim için.
Terbiyesiz demeniz hakarettir burası forum ve sizi alıntılanan gayet doğal eğer tabirimden rahatsız olduysanız bunu belirtseydiniz ben hemen düzeltirdüm.
Valla biliyor musunuz ben aslında cevap yazarken hiç asabi değilim, keyfim yerinde.
Canımın istediği gibi cevap yazıyorum, sebep o.
Ben karşılıklı olarak anlaşılıp sevişilince kızlar "kullanılmış" olmaz diyorum siz oradan atlayıp "erkekler öyle görüyor amaaa" diyorsunuz
Alakasız olan sizin söylediğiniz.
İstisnasız her erkek mi bunu yapan, nereden çıkarıyorsunuz bunu, hangi araştırmanızdan?
Kızlar akıllı olsun tabi ki, her erkekle birlikte olun diyen mi oldu yani ne alaka ki
Tabi ki saçma sapan insanlarla muhatap bile olmasınlar, konu bu değil ki
Konu sevişmek isteyen insanların sevişmesi
Bu kadar basit
Detaylı bir algoritması yok
Sizin gibi muhalefet olan insanlar genelde özgürce sevişen insanlara ahlaksız, terbiyesiz imasında bulunuyor burada sayfalardır
Sizin bahsettiğinize karşı çıkan hiç olmadı
Şimdi anlaşabilmişizdir umarım.
Ben geniş bir bakış açınız var demek istedim amacım hakaret değildi, isterseniz şikayette bulunabilirsiniz ben şikayette bulunmayacağım merak etmeyin iyi akşamlar daha fazla konuşmak istemiyorum.
Ben bilmiyordum hakaret etme amacım yoktu konuya yapılan yorumu bana çok avrupai geldi diyeyim öyleyse lafı falan çevirmiyorum içerik olarak dediğimin arkadındayım tabir eğer hakarete girmişse kendisinden özür dilerim madem herkes hemfikir bu konuda bende kimseyi incitmemek adına söylediğim sözü geri aldım ha yanlış anlaşılmasın davadan falan kaçtığımdan değil, kendisi nasıl isterse öyle yapar ben sadece herkes yanlış diyor belki benim eksiğim vardır diye sözümü geri alıyorum.
Yapma eflatun bari lafı çevirme.
Kadına direk mezhebin bilmemne ovası dedin şimdi konuyu bakış açısına getirdin. Elbetteki mezhep konya ovası demek hakarete giriyor hepimiz biliyoruz ne manaya geldiğini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?