Metro duyduklarım ve bende bıraktığı etki...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Boğazınıza yapıştım, saldırdım tabi, siz de haklısınız

D damdan bu doğru mu? ben taraflardan birisi reşit diğeri değil durumlarında suç diye biliyorum ama.

15 altı kamu davası 15 üstü şikayete tabi

İkisi de 17 ve iki taraf da şikayetçi ise düğüm oluyor

Birisi büyük birisi küçük ise küçük şikayetçi ise daha net durum

15 yaş altı rızası olsa da suç

Erkekler böyle bakıyor ama yapacak bir şey yok. Heves gözüyle bakıyorlar.
Cinselliği tabu olarak görüp gösteren ve erkeğin cinsel organına kutsal muamelesi yapan nesilden dolayı. Yapıyorsunuz bangır bangır sünnet düğünlerini, çocuk da şeyini çok matah bir şey görüyor. Sonra kızlara önemli bir şey bahşettiğini falan sanıyor Bu neslin yetiştirdiği çocuklar onlar yani hep. Çok da şeyetmeyin.

Genel olarak yorumum: Sevişmek ayıp değildir. Regl olmak da ayıp değildir. Hakaret etmek için "hırisyanlar gibi.." demek hiç doğru değil. Dünyaya bu kadar kapalı gözlerle bakmamalıyız. Ne önemli konular var buna gelene kadar. Evladım yok henüz, kendimce doğruyu yanlışı izah ederdim, gerisine de cıss demezdim. Sıyrılalım tabularımızdan, bi faydası yok.

Korunarak sevişsin diyen görmedim . Ayrıca ne kadar bilinçli oldukları açılan konulardan belli oluyor . Bunun için devletin çocuk olarak kabul ettiği kimse bence ne evlenebilir ne de sevişebilir. Tabi tek hamile miyim diye sormuyorlar. sevgilim beni terk etti ne yapacağım diye konu açıp bana özel mesajla birlikte olduk çok pişmanım diyenide gördü bu gözler .

Korunarak sevişsin diyen görmediniz mi ?
Okuduğunuzdan emin misiniz ? Konunun başından beri ''bilinçli,cinsel eğitimi bilen gençler'' diye yazılıyor,siz nereyi okudunuz çok afedersiniz ama ?
Yazdıklarınız sevişmenin suçu değil de toplumun ''bekaretin gitti artık evlenemezsin'' baskısı yüzünden olmasın sakın ? Seksten bizim kadar korkan bir toplum yok ya hala kafamız ''aman ne yaparlarsa yapsınlar yeter ki sevişmesinler''.İnsanlığın milyonlarca yıl yaptığı bir şey sanırsınız ilk biz keşfettik,öyle bir korku.

ne yazdığımı okuduğunuza emin misiniz? ben konuda benim de dahil olduğum güruhun neyi savunduğunu yazdım. korunarak, bilinçli şekilde sevişmelerinde bir sıkıntı olmadığını söylüyoruz. sizin bahsettiğiniz türden konuyu açanlar da genelde bilinçsiz, korunmamış, bunun ne sonuçlar doğuracağını bilmeyen kişiler oluyor ve tezinizi kendiniz çürütüyorsunuz. yazdığımı iyi okumamışsınız sanırım. son cevabımdı.

" O zaman o şeyini matah bir şey" sanan nesil tükenene kadar kadınlar gözünü gönlünü dört açsın.

Evet kullanma adı altında yanasiyorlar, evet heves gözüyle bakıyorlar.

Cinsellik konusunda inan senden fazla canım sıkılıyor ama birşey diyemiyorum
Mesala
Göz önünde kendine muhafazakar diyen insanların yani medya maymunlarının
Yada dini kurumlar adı altında yaşanan sapkınlıkların
Yada 3 yaşındaki çocuğu cinsel obje olarak görüp aman efendim donla dolaşmasın diyenlerin
Yaptıkları dedikleri cağnım ülkemde bence siz sinirlerinizi sözde mediniler için yormayın

bizim zamanımızda sigara içmek matah birşeymiş gibi anlatılırdı kızlar arasında ... şimdiki nesil çıtayı ýükselyip sex anılarını anlatır oldu bir üst nesli görmek dahi istemiyorum
Sanırım
hayır basbayağı evlenemem diye düşünen bir arkadaşımız değildi . Çocuk olarak gördüğüm birine karşı bunu hoşgörümden k.bakmayın reşit olduktan sonra isterse ayrı evde yaşasın sorun değil . Ama herşeyin bir yaşı olmalı

" O zaman o şeyini matah bir şey" sanan nesil tükenene kadar kadınlar gözünü gönlünü dört açsın.

Evet kullanma adı altında yanasiyorlar, evet heves gözüyle bakıyorlar.
E pardon da size ne bize ne?
Karşısındaki kadının rızasıyla birliktelik yaşıyorsa kimi ilgilendirir
Kız bu durumdan zevk almıyor mu? Onun için de heves belki bu
Belki kızlar da erkekleri kullanıyor
Sonuçta karşılıklı zevk var, çıkar var.
Bizi neden ilgilendirsin ben onu çözemiyorum, kendimizde yargılama haddini nereden buluyoruz bu kadar

Size bahsettiğim kişinin zaten hamile miyim diye konu açmadığını terkedildiğini yazdığını söylüyorum ama anlamıyorsunuz sizde bunu .

Size bahsettiğim kişinin zaten hamile miyim diye konu açmadığını terkedildiğini yazdığını söylüyorum ama anlamıyorsunuz sizde bunu .

Ee ? Sonuç olarak size ''biz birlikte olduk'' diye ağlamış,ne değişti ? Hiçbir şey.Büyük ihtimalle toplum baskısından ürktüğü için onu yazdı.
Siz şunu mu demek istiyorsunuz ''bakın evlilik öncesi birliktelik yüzünden pişman oldu'' ?

Kararları anlık değişiyor demekki diyorum bugün bunu normal karşılayıp yarın pişmanlık duyabilirler çünkü bunlar çocuk.

Hemen hemen ver konuda her cevapta aşırı asabisiniz. Sebep ne ?

Benim yargiladigim tek bir cümle söyler misiniz bana ?

Sürekli ve sürekli olarak kadınlar konu acıyor binbir telaşla. Erkeklerin böyle derdi yok.

Kadınlar akıllı olsun kaliteli erkeği seçsin diyorum , alakasız cevap veriyorsunuz.

Erkeklerin çoğu heves gözüyle bakıyor. Kadınların çok azı heves , tek gecelik ilişki peşinde. Orana vurdugumuzda kadınlar üzülüyor erkekler değil.

Kararları anlık değişiyor demekki diyorum bugün bunu normal karşılayıp yarın pişmanlık duyabilirler çünkü bunlar çocuk.

İşte anlaşamadığımız nokta şu,ben de sizinle benzer düşüncede olmama rağmen sevişen gençleri yargılamıyorum veya onlara bakıp '' bu ne ahlaksız bir nesil ya '' diye ahkam kesmiyorum,çünkü haddim değil,yaşım kaç olursa olsun da olmayacak.
Genç ya da yaşlı her insan yaptıklarının sorumluluğunu alıyor nasıl olsa,onlar bu sorumluluktan kaçmıyorlarsa kimseye sıkıntısı düşmüyor,hele konu açılıp ''ya bu nesil ne böyle'' denilecek bir durum hiç yok.Herkesin kendi hayatı.
İleride üzülürse kendisi üzülecek,belki bundan ders alacak belki hiç üzülmeyecek çok mutlu olacak.Bunu bilmiyoruz.Konudaki kızların yaşını bile bilmiyoruz aslında tamamıyla varsayım üzerinden,hassas bir konu bu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…