Metro duyduklarım ve bende bıraktığı etki...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Biz ebeveyn olarak kendi içimizde bu kadar düzeysiz ve seviyesiz tartışırken halt edip iki liselinin muhabbetini abest bulan bana da yazıklar olsun.
İyi geceler hanımlar...

Profili inceledim de deniz gezmiş'i seven haliyle solcu ve sosyalist biri nasıl bunları dert edebilir hayret ettim çok garip bu dertler genelde belli bir kesimden çıkar nedendir bilmem ama şok oldum
Evet biz sosyalistler çocuğumuza hümanizmin den önce erken yaşta sevişmeyi öğretiyoruz
Ve bunu kamusal alanda birbirleriyle paylaşırken aman haaaa bunu paylaşırken yüzünden gülümseme eksik olmasın diyoruz.

Lafı başka yerden anlamak bu olsa gerek..

Profili inceledim de deniz gezmiş'i seven haliyle solcu ve sosyalist biri nasıl bunları dert edebilir hayret ettim çok garip bu dertler genelde belli bir kesimden çıkar nedendir bilmem ama şok oldum
Bende profil fotografini gordugumde si,inle ayni seyi dusunmustum , kemikleri sizlamistir Deniz'in , huzur icinde yatsin

Allahim cok sukur boyle bir nesile denk getirmedin diye dua ediyorum bazen inanin.

Dunya' da durma noktasindaki Aids bi Afrika ' da bir de bizde artiyor yuksek bi rakamla
Cinsel egitim dersi verilmeli. Erken buyuyor yeni nesiller bugun hala bebekler cope atiliyor ve nesiller bozuluyor.
Sadece cinsel iliski meselesi degil benim icin bu konu. Degerlerimiz olmali yoksa bu gunlerimiz iyi gunler olacak kalacak korkarim.

Bende profil fotografini gordugumde si,inle ayni seyi dusunmustum , kemikleri sizlamistir Deniz'in , huzur icinde yatsin
Kuzum solcuları da az çok biliyorum böyle şeylere solcular asla takılmaz hatta sağcıların da hepsi takılmaz. Gerçi yıl 2018 sağcısı solcusu kalmadı ama ben hayret ettim yahu çok şok oldum. Deniz Gezmiş'in fotoğrafını görünce tepkim "neyyy" oldu. Bir de ardına sosyalizm mesajı okudum. Ben de şimdi siyasetten ban yiyeceğim

Üslubumda hiçbir saygısızlık yok, ajitasyon yapmayın ikidir rica ederim.
Kimin neye ne gözle baktığını siz daha iyi bilirsiniz sonuçta bilimsel tezleriniz bile var konuda tamam. iyi geceler :)

Sonra buraya gelip sürtünerek ilişki yaşadık, hamile miyim (( diye binlerce konu açıyorlar. Kızım madem bilmiyorsunuz, madem korkuyorsunuz neden yapıyorsunuz? O yaş civarındaki çoğu erkek de kullanıp atmak peşinde. Ama yeni nesil bunların farkında değil maalesef. Ergen yaşta çocukları olanların çocuklarını iyi takip etmesini öneririm.

Konu acilen kapatılmazsa daha nerelere gidecek acaba. Dehşete düştüm. Konu sağcı solcu mevzularına kadar gelmiş. Deniz Gezmiş görse konuyu kemikleri sızlardı ne demek ya Allah’ım gözlerime inanamıyorum. Solcular böyle şeylere takmaz ne demek. Nasıl tespitler bunlar, nasıl teoriler, nasıl genellemeler yav konuyla ne alakası var. Lütfen yatın uyuyun. Herkes düşüncesinde özgürdür. Bırakın artık farklı düşüncelere saldırmayı. Alıntılarla tartışma yaratmayı bırakın lütfen. Herkesin düşüncesi kendisine ya. Sizinle aynı düşünceye sahip olmayan insanlara alıntılarla saldırınca daha mı başarılı hissediyorsunuz kendinizi. Burası türlü türlü inançlarla yetişmiş binlerce kadının üye olduğu bir forum. Tabiki düşünce farklılıkları olacak. Nedir bu benle aynı düşünmeyen hiç düşünmesin daha iyi yaklaşımları. Bırakın artık isteyen istediğini düşünsün. Herkes fikrini söyler, olur biter. Ülke olarak cinsellik eğitiminden de önce düşüncelere saygı eğitimi almalıyız. Herşeyi şipşak banlayan site yöneticileri nerede, neler konuşuluyor burada. Konu neden kapatılmıyor ?

Neden iki çocuğun ulu orta konuştuğu vajinasindan yatak muhabbetinden rahatsız olduğu için mi ?

Özel hayat bu denli ifşa olur mu ? Karşısında bir sapıkta oturuyor olabilir , bir küçük çocukta.

Bizim akil sagligimiz yerindemi ki, gelecek nesillerin olsun nihat doganin savunmasi aklima geldi birden, solcu sagci muhabbetlerini okurken alakasiz konusuyoruz hep. HEP

Madem bu kadar rahatsız oldun keşke konu muhataplarıyla konuşsaydın uygun bir dille, toplumsal bilinç bunu gerektirir. Burdan bu konuyu çözemezsin. Fısır fısır konuşulsa da kulak misafiri olsan olabilir deriz ama baya ulu orta herkes duydu gibi konuşuyosun. Türkiye şartlarında bu imkansıza yakın. Kalabalık içinde üstelik tanıdık bildik insanlara ağız alışkanlığıyla çay koyayım mı dedikten sonra bile bi gerilim yaşıyoruz ne yazık ki. Demem o ki toplumsal değişimden rahatsızlık duyup paylaşmak istemiş olabilirsin ama kurgu oturmamış.

Reşit olmayanla cinsel ilişki bakın Türk ceza kanununda yazıyor . Zira her Türk vatandaşı yasaları bilmekle mükelleftir bu da size iyiliğim olsun öğrenin.

Her Türk vatandaşı yasaları doğru bilmeli o zaman hanimefendi.
Resit olmayanla cinsel iliski riza yoksa yada rızası sakatsa suctur.
15 ustu icin tabi. Yoksa Reşit olmayan iki genç sevismis diye kanun bu bir suctur demiyor.

Sevişmekle ilgili yasal bi müdahale mi var? Reşit olmayanlar sevişemiyor mu yani kanunen? Hiç duymadım.

Evet var araştırırsanız kolaylıkla öğrenebilirsiniz.

Sevismekle ilgili yasal müdahale nerede var

18 yaşından küçüklerin cinsellik yaşasın hımm mezhep konya ovası

Bu nasıl bir yorum. Çok ayip etmissiniz.

Saygi cercevesinde yazmak varken...

Böyle saygisizca yorum yaptiginiz surece fikirleriniz hic bir yerde saygi göremez.

Herseyin bir adabi usulü vardir. Yine fikrinizi savunun istiyorsaniz ama bu sekilde degil.

En çokta avukat lafını duyana kadr yazdığınizda diretip sonradan degistirmenize takıldım .

Bari uslubunuzun yanlışligini kendiniz farketmis olsaydınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…