- 26 Nisan 2018
- 2.804
- 4.507
- 53
- 28
Evet biz sosyalistler çocuğumuza hümanizmin den önce erken yaşta sevişmeyi öğretiyoruzProfili inceledim de deniz gezmiş'i seven haliyle solcu ve sosyalist biri nasıl bunları dert edebilir hayret ettim çok garip bu dertler genelde belli bir kesimden çıkar nedendir bilmem ama şok oldum
Lafı başka yerden anlamak bu olsa gerek..Evet biz sosyalistler çocuğumuza hümanizmin den önce erken yaşta sevişmeyi öğretiyoruz
Ve bunu kamusal alanda birbirleriyle paylaşırken aman haaaa bunu paylaşırken yüzünden gülümseme eksik olmasın diyoruz.
Bende profil fotografini gordugumde si,inle ayni seyi dusunmustum , kemikleri sizlamistir Deniz'in , huzur icinde yatsinProfili inceledim de deniz gezmiş'i seven haliyle solcu ve sosyalist biri nasıl bunları dert edebilir hayret ettim çok garip bu dertler genelde belli bir kesimden çıkar nedendir bilmem ama şok oldum
Merhabalar,
Sabah Kızılay'a gitmem gerekiyordu. Metroyla ineyim dedim neyse,
Yanında 2 genç kız oturuyor 2 si de birbirinden güzel,
Klasik sosyal medya hesaplarından bahsediyorlar yok takipçi yok şunu takip ediyor musun? yok şu seni takip ediyor mu şimdi ki gençlerin klasik muhabbeti diyelim.
İkisi de lise öğrencisi çünkü çantalarında bir kolejin amblemi vardı.
Biri diyor ki arkadaşına
- Eeee Bartu'yla nasıl gidiyor.
-İyi işte ya nasıl olsun 2 gün küs 3 gün barışık geziyoruz.
Tekrar soruyor diğeri,
-Sizin ilişki 7 ay oldu dimi
-Evet ama 7 ay'ın en fazla 5 ay'ı küs geçmemiştir.
-Yatak da nasıl Bartu?
-Başarılı değil bana yetmiyor ayrıca yeniliklere açık değil dar açıdan bakıyor sanki benim bir tek vajinam var. Ama Salak bebeyi Seviyorum işte ne yapayım.
Bu muhabbetin daha ilerisi nerelere gitti bilmiyorum çünkü daha kızılay'a gelmeden yerimden kalktım ve diğer vagon'a doğru yürüdüm.
Önce Normal herhalde yeni nesil böyle dedim.
Sonra Eeeee bu yeni nesil'i yetiştiren de biz değil miyiz? Diye düşündüm.
Ben de yeni nesil bir erkek çocuğunun annesiyim.
38 yaşımdayım, Cinselliğe namus gözüyle bakmam ama Cinsellik herhangi biriyle yaşanmamalı diye düşünenlerdenim. Ve bunu yaşamanın bir farkındalığı olmalı diyorum.
Yani kişiler cinselliği şu yaşta yaşasınlar filan demiyorum. Kendileri için en özel kişiyle yaşamalılar diyorum.
Velhasıl hanımefendiler, Biz nasıl bir nesil yetiştiriyoruz ???
Kuzum solcuları da az çok biliyorum böyle şeylere solcular asla takılmaz hatta sağcıların da hepsi takılmaz. Gerçi yıl 2018 sağcısı solcusu kalmadı ama ben hayret ettim yahu çok şok oldum. Deniz Gezmiş'in fotoğrafını görünce tepkim "neyyy" oldu. Bir de ardına sosyalizm mesajı okudum. Ben de şimdi siyasetten ban yiyeceğimBende profil fotografini gordugumde si,inle ayni seyi dusunmustum , kemikleri sizlamistir Deniz'in , huzur icinde yatsin
Üslubumda hiçbir saygısızlık yok, ajitasyon yapmayın ikidir rica ederim.Gerçekten münakaşa edecek durumda değilim, canınızın istediği gibi yazarken bile uslubunuza dikkat etmek zorundasınız , zira karşınızdaki bir saldırma pozisyonunda değil.
Kullanma kelimesi neden var , kadınlarda zevk alabiliyor dediniz bende erkeklerin çoğu bu şekilde bakıyor , çok az kadın zevk gözüyle bakıyor dedim, diyorum.
En sevmediğim cümlelerden biri " sizin gibiler " yargısı. Bunu iki denadır yazıyorsunuz. Benim hangi mesajimda bu yargı var ki bu genelleme sınırını aşıyorsunuz.
Bu size son mesajım .
Iyi geceler.
Komik değildi.Evet biz sosyalistler çocuğumuza hümanizmin den önce erken yaşta sevişmeyi öğretiyoruz
Ve bunu kamusal alanda birbirleriyle paylaşırken aman haaaa bunu paylaşırken yüzünden gülümseme eksik olmasın diyoruz.
Bende profil fotografini gordugumde si,inle ayni seyi dusunmustum , kemikleri sizlamistir Deniz'in , huzur icinde yatsin
Reşit olmayanla cinsel ilişki bakın Türk ceza kanununda yazıyor . Zira her Türk vatandaşı yasaları bilmekle mükelleftir bu da size iyiliğim olsun öğrenin.
Sevişmekle ilgili yasal bi müdahale mi var? Reşit olmayanlar sevişemiyor mu yani kanunen? Hiç duymadım.
Evet var araştırırsanız kolaylıkla öğrenebilirsiniz.
18 yaşından küçüklerin cinsellik yaşasın hımm mezhep konya ovası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?