Metro duyduklarım ve bende bıraktığı etki...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sizin gibi düşünen kadınların çocukları annesiyle paylaşamadığı, korktuğu için gelip burada konu açıyor. Neyse siz geniş olmamaya devam edin....
Biz de annemiDen babamizdan korktuk gidip kimseyle yatmadik.bunun psokolojik etkileride var .konuyu dagitmak yerine çözüm bulmak lazım

Amerikada 14-15 yaşında kızlar hamile kalıyor. Fizyolojik olarak doğal da her ülkedeki gibi bizim de kanunlarımız var. Şu da var ikiside reşit değilse şikayet de yoksa neyin suçundan bahsediyoruz?

Ayrıca da sevgili kk hanımları bu 17-18-19 yaş gurubu hakkında bu kadar kavga etmenize vallahi değmez. Gidip onlara saygı duyuyorum deseniz "banane ...zekalı" derler, bu yaptığın yanlış deseniz "sanane ...zekalı" derler. Burada da sorun şurada çıkıyor. Her anne evladını üstün görüyor: Diğer çocuklardan, öğretmenden, sokaktaki insandan. Saygıyı öğretmiyor. Gençler de artık onlara iyi veya kötü birşey denmesini istemiyor çünkü kendilerini üstün, kalan herkesi söz hakkı olmayan bilinçsiz birey olarak görüyorlar.
Bakin cinsellik demiyorum o ayrı konu, zaten hormonları tavanda, yaparlar yapmazlar çok farklı bir durum.

Modern nesil yetiştriyoruz
Özgüveni full
Prenses ve paşalar yetiştiriyoruz.

Bizim evimiz okulun hemen önündeydi. Sırayla ilk okul, ortaokul, lise, meslek lisesi yanyanaydı.
Ben 8 yaşındayken taşındık bu semte.
O zamanlar okulların içi yeşillikli ağaçlıktı, ve içlerinde lojmanlar vardı, okul görevlileri, öğretmenler, müdürler kalirdi.
Zamanla dost olundu.
Biz teeeee o zamanlar neler duyduk, neler gördük, nelere şahit olduk...
Bu duyduklarınız zamana özgü bişey değil ki size asla katılmıyorum.
Eskiden konuşulmazdı sessiz sessiz yapılırdı.
Şimdi global ve özgür dünya da etraf umursanmadığı için açık açık konuşuluyor.
Evlenen arkadaşlarımız yarısı bekaret operasyonu olup evlendi.
Zaman a takılmayın, iyi evlat yetişmek önemli sonuçta kızlar bunları hem cinsleri ile yasamıyorlar, karşı cinsle yaşıyorlar.
İyi insan olmak, iyi çevre kaliteli hayat edep ve haya yı getirir.

Alkışlıyorum seni arkadasım

Başarılı değil bana yetmiyor ayrıca yeniliklere açık değil dar açıdan bakıyor sanki benim bir tek vajinam var. Ama Salak bebeyi Seviyorum işte ne yapayım.

Kilit cümle bu aslında
Bunu söyleyen kişi 15/16 yaşında olamaz bu kadar netim
Velev ki öğrenci muhtemelen lise son sınıf öğrencisidir (ki okulların erken açılmadığını ama lise son sınıfların sınavdan dolayı erken başladığını biliyorum ) bu da demektir ki kız 18 yaşında yani reşit.

Biraz konudan bağımsız olacak ama kedilerde zaten anal seks ten başka seçenek varmı.yani vajinasının olan tek varlık insan türü diye biliyorum.

Hayvanlarin nasil dogum yaptigini dusunuyorsunuz? Sezeryan mi oluyorlar yoksa popolarindan mi cikariyorlar yavrularini?

23 yaşında bu kadar olgun, kendini iyi ifade edebilen ve donanımlı bir genç olduğunuz İçin sizi tebrik ederim. Sizin gibileri gördükçe geleceğe dair umudum artıyor.

siz evlilik ve seksi aynı şey mi zannediyorsunuz? alakasız, bambaşka iki olay, nasıl bu çıkarımı yapabildiniz ki?

İkisinin ne anlama geldiğini biliyorum elbet.
Sorun evlenme olayı olunca ama o çocuk daha denmesi ama sex e gelince özgür o istediğini yapabilir, ne var ki zaten sex yaşı düştü vs bilmem ne denmesi (burdan küçük yaşta evliliğe ok dediğim çıkmasın lütfen)

Benim kastettiğim yani bunlar daha çocuk.kendilerince bazen bu şekilde ben oldum büyüdüm msj ı veriyorlar şu an yaptıklarının hata olduğunun farkında değiller.

Hayvanlarin nasil dogum yaptigini dusunuyorsunuz? Sezeryan mi oluyorlar yoksa popolarindan mi cikariyorlar yavrularini?

Bir inek ve kedide şahit olmuştum doğuma arka taraftan çıkıyordu ama çok detaylı görmedim açıkçası.ben salt arka olarak görüyorum ama detayları farklı galiba.

Biz biyerimizide yırtsak çocuklarımız sevişecek hanımlar
19 yaşındaki kuzenim bile birkaç aylık sevgilisiyle ilk ilişkisini yaşamış babası duysa bacaklarını kırar.
Despot adamdır herşeylerine karışır o bile bu babayla yaptıysa artık tabu olmaktan çıkmıştır
Ben kızıma hiç kimsenin baskısı ve isteği ile değil “yalnız kendi istıyorsa” onun için özel olan biriyle yaşayabilceğini anlatırım bence cinsellik mahremdir herkesle yapılmaz, heryerde anlatılmaz. Yaşarsa onun özeli saygı duyarım. Ama çok sevıyorum diye mutsuz olduğu biriyle olmasın yeter

Yazmayım yazmayım diyorum dayanamıyorum o kadar ilkel düşünceler okuyorum ki aklım duruyo .. Arkadaşlar ahlak veya ahlaksızlık sevişmekle mi ölçülüyo gerçekten??

37 yaşındayım. 11 yıllık mali müşavirim. 1 üniversite bitirdim. Saygın bi işim, beni seven bi ailem, bana aşık bi eşim var.

15 yaşında ilk sevgilim oldu ufak tefek cinsel tecrübeler yaşadım. 17 yaşımda ilk gerçek cinsel ilişkimi yaşadım.. Bu yaşıma kadar çok uzun süreli sevgililerim de oldu one night ilişkilerim de.. 2 kez evlendim (ikincisiyle hala evliyim). Gerçekten adını bile hatırlamadığım insanlarla da seks yaptım. Hiçbi sevgilimi aldatmadım. Eşlerimi de aynı şekilde. Düzgün bi hayatım var. Kimse beni seks yüzünden incitemedi ve kendimi hiçbi zaman bu açıdan kandırılmış hissetmedim..

Şimdi buyrun ahlak bekçileri. Ben mi ahlaksızım mesela???

Bekaret ne kadar seviliyor kkda ... her yazildiginda ayni kisiler ayni goruslerini belirtiyor ... herkesin bir inandığı var ..sorunun temeli erkeğe yap deyip kiza gelince sen dur denmesi bazi erkeklerin ekşide yazdiklarini okusaniz fikir edinirsiniz ... gecen sokak röportaji yapmislar adam kadinlara demedigini birakmadi ..e kendi kizkardesin deyince niye o konuya giriyorsunuz dedi ben ikiyuzlu erkeklerle yapilan cinsel iliskide adinizi kotu cikardigini, bazi hemcinslerimizin destek oldugunu gordum...kendi yapinca iyi ,kizkardesi yapinca kan cikar ... geneli böyle... siz ozgur ce yapiyorum dersiniz, karsidaki kullandim deyip ortamlarda anlatir..simdi siz cevrenizden ornek verirsiniz ama herkesin cevresi oyle degil

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…