Bunlar 27-28 yasindaki kadinlarda da var olan sorunlar. Neden? Cunku ebeveynleri oturup anlatmamis. Cinsellik bir tabu. Oturup konusulmuyor.
Valla su kkda bile zilyon tane gorduk orneklerini. Koskoca kadin evlenmis,daha 2-3 aydir korunmadan cinsellik yasiyor neden cocugum olmadi diye gelip soruyor misal. Ayni sey. Hayatinda hic jinekoloja gitmemis demek ki,en az 1 yil denemek gerektiginden bihaber.Bilmiyorum.. Şu zamanda hele,27-28 yaşlarında bir kadının veya erkeğin korunma yöntemlerinden haberi vardır.
İlle ailesi zamanında oturup konuşmadı diye suçlamamalı sanki.
Cinsellik konuşulmuyor o konuda hemfikiriz.
Lakin artık sürtünmekle gebe kalınmayacağını bilmemek aptallıktır.
Hadi kızlarla konuşulmadı,erkek de bilmiyor olmayacağını.
Cahillik işte başka şey değil.
12-14 yasinda annesiyle cinsellik konusabilen bir evlat zaten dogru bilgiye nasil ulasacagini da ogreniyor. İnsanlar da bir ilginc,kalkmis cocuk gelinleri savunuyorlar. Kime neyi izah edecegimi sasirdimeskiden insanlar bilgiye ulasamazmis,
simdi tamam elimizin altinda internet var, ama simdi de bilginin gercek olup olmadigini bilemiyoruz.
O yuzden muhakkak aileden, olmadi okuldan yaslari musait oldugunda dogru bilgi verilmeli.
gencleri suclamak her zaman en kolayi zaten.
Bugün konu sahibin yalan söylüyorsun yazmamışım.
Kimse toplu taşımada bağıra bağıra cinsel hayatını konuşmaz.
Sen yalancısın konu sahibi. Hadi iyi günler:))
şaka mı yapıyorsunuz?Biraz abartılı olmamıs mı ismini hatirlayamadıgınız insanlarYazmayım yazmayım diyorum dayanamıyorum o kadar ilkel düşünceler okuyorum ki aklım duruyo .. Arkadaşlar ahlak veya ahlaksızlık sevişmekle mi ölçülüyo gerçekten??
37 yaşındayım. 11 yıllık mali müşavirim. 1 üniversite bitirdim. Saygın bi işim, beni seven bi ailem, bana aşık bi eşim var.
15 yaşında ilk sevgilim oldu ufak tefek cinsel tecrübeler yaşadım. 17 yaşımda ilk gerçek cinsel ilişkimi yaşadım.. Bu yaşıma kadar çok uzun süreli sevgililerim de oldu one night ilişkilerim de.. 2 kez evlendim (ikincisiyle hala evliyim). Gerçekten adını bile hatırlamadığım insanlarla da seks yaptım. Hiçbi sevgilimi aldatmadım. Eşlerimi de aynı şekilde. Düzgün bi hayatım var. Kimse beni seks yüzünden incitemedi ve kendimi hiçbi zaman bu açıdan kandırılmış hissetmedim..
Şimdi buyrun ahlak bekçileri. Ben mi ahlaksızım mesela???
Kisinin kendi secimi.şaka mı yapıyorsunuz?Biraz abartılı olmamıs mı ismini hatirlayamadıgınız insanlar
cok da matah bir sey gibi anlatilması ne kadar dogruKisinin kendi secimi.
Tek gecelik iliski iki tarafin istegiyle yasanir,ucuncu kisileri olumsuz etkilemez
Matah tabii,adı da çok 'cool'cok da matah bir sey gibi anlatilması ne kadar dogru
Matah veya degil,kisinin kendi secimi. Size uymayabilir,bana uyabilir. Toplumda diger kisilere zarar vermedigi surece isteyen istedigi gibi yasar.cok da matah bir sey gibi anlatilması ne kadar dogru
size gore oyle olabilir siz de o sekilde takilabilirsiniz o da beni ilgilendirmez ancak merak ettigim yarın bir yerde karsilassa bu insanlarla kisi hic mi rahatsiz olmayacak.Matah veya degil,kisinin kendi secimi. Size uymayabilir,bana uyabilir. Toplumda diger kisilere zarar vermedigi surece isteyen istedigi gibi yasar.
cok da matah bir sey gibi anlatilması ne kadar dogru
kocası sorun etmiyorsa elbette bizi ilgilendirmez siz de haklisinizkadın matah bişey yaptım, herkes yapsın dememiş ki. bu tip durumlar iki kişi arasında yaşanır ve 3. kişileri alakadar etmez. her seks yapana kötü yola düşüyor gibi davranmamak gerek demiş özet olarak.
kocası sorun etmiyorsa elbette bizi ilgilendirmez siz de haklisiniz
Aynı goruste degiliz o yuzden bu konu da fikir birligi olusturacagimizi dusunmuyorum apartmaninizda one night stand takilan biri olsa rahatsiz olmaz misiniz apartmana kimin girip ciktigi belli degil diye yani bir kisi ya da iki kisi olsa neyse ama ben abartili oldugunu dusunuyorum bu durumunkocası neden sorun etsin ki, 30 yaşınızda evlendiniz diyelim. 30a kadar yaşadığınız hayatı muhtemel evleneceğiniz koca için mi yaşıyorsunuz, kendiniz için mi?
şaka mı yapıyorsunuz?Biraz abartılı olmamıs mı ismini hatirlayamadıgınız insanlar
One night fuckbody diyolar sanirim:)Matah tabii,adı da çok 'cool'
"One night"
Herkes kendi dilediğini,istediğini yaşasın.
Öyle diyelim bence başka denecek bişey yok.
Bu cümle herşeyi çözüyor sanırım.
"Bana göre"
"Sana göre" ler var çünkü hayatta.
Aynı goruste degiliz o yuzden bu konu da fikir birligi olusturacagimizi dusunmuyorum apartmaninizda one night stand takilan biri olsa rahatsiz olmaz misiniz apartmana kimin girip ciktigi belli degil diye yani bir kisi ya da iki kisi olsa neyse ama ben abartili oldugunu dusunuyorum bu durumun
beni dahil etmeyin lutfen boyle bir konusmaya ya da örneklemeyin.Tolumsal konulara tepki vermek derken neyi kast ettiniz anlamadım.Kime göre abartılı?
Size göre ise siz yapmayın.
100 kişiye göre abartıysa o 100 kişi yapmasın.
1 milyar kişiye göre abartıysa o 1 milyar kişi yapmasın.
Yorumu yazan üyeye göre abartılı değil demek ki. Abartılı bulanları ilgilendiren bir durum yok sonuçta.
Herkes kişisel konularda "bana ne" demeyi öğrense de toplumsal konulara tepki vermeye vakit kalsa.
Cok sacma bir ornek vermissiniz o yuzden cevaplamiyorum bu yorumunuzusiz komşunuz mehmet efendinin balkonunuzdan donunuzu çalmayacağına nasıl emin oluyorsunuz da apartmanda bekar yaşayan kadının tek gecelik ilişkisinden rahatsız oluyorsunuz? 50 dairelik apartmanda otursanız hepsinin gireninden çıkanından rahatsız mı olacaktınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?