Metro duyduklarım ve bende bıraktığı etki...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cok sacma bir ornek vermissiniz o yuzden cevaplamiyorum bu yorumunuzu

örnek saçma değil. yalnız yaşayan veya yaşamayan, evine sizin tanımadığınız erkekler giren her kadına kötü gözle bakma cesaretiniz nereden geliyor? bunu soruyorum. sizi ilgilendiren bi durum yok sonuçta.

bakın işte sorun bu.
herkes kadınların istedikleri gibi yaşamasına karşı.

konu neydi? -gerçek veya değil- metroda ulu orta seks hayatlarından konuşan liseli kızlardı değil mi? ama ne oldu? yetişkin kadınların bile evlenmeden önce cinsel hayatlarının olmaması gerektiğine geldi konu.

vajinalarımıza kökten kilit taksak da nikah günü kocaya versek o anahtarı toplumun %98i rahat edecek.

kimse demiyor ki 14 yaşındaki çocuklar orda burda seks yapsın, biz de buna karşıyız. her şey olması gerektiği yaşta, doğru zamanda ve doğru yerde, güvenli bi şekilde olmalı. ilk seks, ilk alkol artık her ne ise. ama 25 yaşına gelmiş kadının cinsel hayatından size ne yahu? 1000 kişi ile birlikte olsa size ne, kendisini kocasına saklasa size ne? nasıl ki ben evlenmeden birlikteliğe karşı olana 'nasıl seks yapmazsın!!!??' diyemiyorsam kimse de çıkıp seks yapan kadına 'nasıl seks yaparsın??!!' diyemez.

Okusaydınız keşke yazdığımı..Ben ne sizi ne başkasını eziklemiyorum, eziklememde mümkün değil zaten haddimde değil.
Sadece herkes birbirine saygı duymak zorunda dedim! Birileri sizin Benim bekareti önemsememede saygı duymalı, birileri önemsemiyorsada ben ona saygı duymalıyım dedim hepsi bu.

Yaş aralığını 15 16yaşa siz çekmişsiniz cebabınızda, ben 18 20yaşdan bahsettim ve rezil iğrenç nesil demenize cevap olarak yazdım.
Zaten sizi tanımam da gerekmiyor sanırım bir konu üstüne iki satır yazışmak için.
Yoksa burda kimse kimseye yorum yapamazdı..zira tanımıyoruz birbirimizi.

daha gecenlerde konu acildı hatırlar mısinız bilmem ust kat komusu icin eve giren cikan insanlar belli degil acaba farklı bir durum mu soz konusu diye.

O zaman gösterin o yorumu. Hic sizin düsüncenize karsi gelen yok. Sizlere öcü diyen yok.
Tam tersi, benim gibi düsünenler kendini savunmak durumunda kaliyor.

Ve tekrar kimse burda liseliler her önüne gelen ile sevissin demiyor. Bu konuda bilincli olsun deniliyor. Sevisildikten dolayi o konular acilmiyor, bilincsiz olunduktan dolayi aciliyor. O yasta bu konuda anne babalari ile konusamadiklarindan dolayi o konular aciliyor. O yasta bu konuda egitim almadiklarindan dolayi o konular aciliyor.

Siz tekrar elbette istediginiz sekilde cocuklariniza büyütebilirsiniz fakat "egitim ile erken oldugunu anlatmak" o kadar kolay degil. Amerikada "bible belt" bilinen dinci bölgesinde mesela okullarda abstinence ögretiliyor. Yani cinsellige karsi geliniyor. Ve ona ragmen ergen hamilelikler cok.

Hormon denilen sey var. Gencler bir sekilde merak edecek. Siz istediginiz egitimi verin tabiki. Ancak olabilcegi ihtimalinide göz önünde bulundurun. Ve seks travmatik bir olay degil, olmamali. Bu Türk kültürün ona asiri derecede deger verdiginden dolayi oluyor. Ondan dolayi vajinismus yasayan bircok kadin var.

Ha son olarak saygi duymuyorum diyorsunuz ya, eger bir toplumun icinde beraber yasamak istiyorsaniz buna mecbursunuz. Kimse size ve ailenize karisamaz fakat sizde bu ayni saygiyi karsidakilerine his etmelisiniz. Tersi iki yüzlülük olur cünkü.

daha gecenlerde konu acildı hatırlar mısinız bilmem ust kat komusu icin eve giren cikan insanlar belli degil acaba farklı bir durum mu soz konusu diye.

keşke herkes işine baksa. bu durumda komşua giren çıkanı dikizlemek zorunda hissetmezdi kimse kendini.

keşke herkes işine baksa. bu durumda komşua giren çıkanı dikizlemek zorunda hissetmezdi kimse kendini.
Cocuklar parkda, bahcede kisi cocugunu colugunu gozetlerken mutlaka gozune carpar cok buyuk bir apartman degilse ayrıca rontgencilik yapmaya gerek yok

Cocuklar parkda, bahcede kisi cocugunu colugunu gozetlerken mutlaka gozune carpar cok buyuk bir apartman degilse ayrıca rontgencilik yapmaya gerek yok

konumuz bu değildi.

neyse.

siz gözetlemeye ve yargılamaya devam edin. ben de kendi hayatımı yaşamaya devam edeyim.

One night fuckbody diyolar sanirim:)

Tontri cool olacam diye sallama:)

Birincisi ona fuckbuddy diyorlar, fuckbody degil. Buddy arkadas demek inglizcede. F*** kelimesini tercüme etmeme gerek kalmaz umarim :)

Fuckbuddy, sadece cinsel iliski yasayanlar icin denilir. Yani sen x'i taniyorsun ve onun ile düzenli cinsel iliskiye giriyorsun fakat romantik bir iliski istemiyorsun. Onun adina fuckbuddy denilir iste.

One night stand ise tanimadigin biri ile tek gecelik seks yasamak demektir. Tanimadigindan dolayi buddy kelimesi kullanilmaz degil mi? Eh hali ile one night fuckbuddy diye bir terim yoktur.

Cool olamadim mi hakket: ( uzuldum simdi bak: ( ben burda yazi yazarken yazim kurallarina uyabildigimi kim soyledi? Cok sagol aydinlattin bizleri, bize yeter bu bilgiler:))

Aslinda fuckbody densede yalan degil yani:))

peki daha önceden tanıdığın ama o gece her nasılse bir kerecik seks yaptığın, ama sonrasında seks yapmayıp arkadaş kaldığına ne deniyor

beni dahil etmeyin lutfen boyle bir konusmaya ya da örneklemeyin.Tolumsal konulara tepki vermek derken neyi kast ettiniz anlamadım.

Hangi konuda sizi örneklemeyeyim? Size uygun değilse siz o şekilde yaşamayın dedim sadece. Bunda kötü bir şey yok.

Toplum olarak insanların kişisel tercihleriyle o kadar ilgileniliyor ki toplumsal konulara vakit kalmıyor. Tacizler, tecavüzler, çocuk istismarı, hayvan istismarı hatta damacana istismarı bile bu toplumu iki genç kızın cinsel hayatını konuşması, yan komşunun eve sevgilisini çağırması ya da üst komşunun eşcinsel olması kadar germiyor.
Kimsenin cinsel hayatı, bunu yaşayış şekli, kimlerle yaşadığı, tek gecelik ilişkileri vs beni ilgilendirmiyor, kimseyi de ilgilendirmez diyorum. "Abartı değil mi" diyerek farkında olarak ya da olmayarak saygısızlık yapılıyor.

Cool olamadim mi hakket: ( uzuldum simdi bak: ( ben burda yazi yazarken yazim kurallarina uyabildigimi kim soyledi? Cok sagol aydinlattin bizleri, bize yeter bu bilgiler:))

Aslinda fuckbody densede yalan degil yani:))

Sonradan bide o diger üyeye ablalik endami ile "daha kücüksün büyüyünce ögrenirsin" diye yazmistin halbuki.

Yani üzüldügüne inanirim. Ayrica one night fuckbody yazim hatasi degil. Kompile terim yanlis. Neyse aydinlattigima sevindim. Bir daha baskalarina hava attiginda bare dogru terimleri kullanirsin :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…