- 13 Ağustos 2014
- 13.041
- 22.234
- 598
Anlatırsa anlatsın napalım biz de onun zaten şeysi şey olmuyodu diye dedikodu çıkartırızBekaret ne kadar seviliyor kkda ... her yazildiginda ayni kisiler ayni goruslerini belirtiyor ... herkesin bir inandığı var ..sorunun temeli erkeğe yap deyip kiza gelince sen dur denmesibazi erkeklerin ekşide yazdiklarini okusaniz fikir edinirsiniz ... gecen sokak röportaji yapmislar adam kadinlara demedigini birakmadi ..e kendi kizkardesin deyince niye o konuya giriyorsunuz dedi ben ikiyuzlu erkeklerle yapilan cinsel iliskide adinizi kotu cikardigini, bazi hemcinslerimizin destek oldugunu gordum...kendi yapinca iyi ,kizkardesi yapinca kan cikar ... geneli böyle... siz ozgur ce yapiyorum dersiniz, karsidaki kullandim deyip ortamlarda anlatir..simdi siz cevrenizden ornek verirsiniz ama herkesin cevresi oyle degil
:))) bu dediğin sana mantıklı geldi mi gerçekten , eğer öyleyse sana ona göre muamele yapıcam. Herkesin algı seviyesi bir değil sonuçta saygım varHaklısınız
Tıpkı benim açtığım konunun sizi ilgilendirmediği gibi.
:))) bu dediğin sana mantıklı geldi mi gerçekten , eğer öyleyse sana ona göre muamele yapıcam. Herkesin algı seviyesi bir değil sonuçta saygım var
Hanımefendi size göre evliliğin amacı seks mi?İkisinin ne anlama geldiğini biliyorum elbet.
Sorun evlenme olayı olunca ama o çocuk daha denmesi ama sex e gelince özgür o istediğini yapabilir, ne var ki zaten sex yaşı düştü vs bilmem ne denmesi (burdan küçük yaşta evliliğe ok dediğim çıkmasın lütfen)
Benim kastettiğim yani bunlar daha çocuk.kendilerince bazen bu şekilde ben oldum büyüdüm msj ı veriyorlar şu an yaptıklarının hata olduğunun farkında değiller.
Uydırmus zaten belli,adı da hemen Bartu:)Ali veli değil Bartu:)Bugün konu sahibin yalan söylüyorsun yazmamışım.
Kimse toplu taşımada bağıra bağıra cinsel hayatını konuşmaz.
Sen yalancısın konu sahibi. Hadi iyi günler:))
15-16 yaşlarında sevgilileri ile yatan kız veya erkek çocuklara saygı duymam!Aksine endişe ederim geleceğinden,onların düşünceleri bu olmamalı.Neden neden? 20 yaşında ya da 18 yaşında hiç bir inanca aidiyet hissetmeyen insandan senin düşündüğün gibi sadece 1 kişiyle yatmasını bekliyorsun o zaman neden neden? Neden? Neden? Hissetmesi gereken duyguya bile yargılıyorsunuz neden?? Adına Aşk diyormuş, değilmiş bilmem ne!!! Kime göre aşk değil!!!
Size göre!!!
Eeee zaten size ne!!!
Cinsellik de diğer her davranış gibi bireyseldir ve kimse kimseyi "benim gibi davranmıyorsun" diye yargılayamaz!!!
Birileri sizi zorla ilişki yaşamaya zorlamadığı sürece sorun yok, istediğin kişi ve istediğin zamanda ne yaşarsan yaşarsın kimr ne.ister evlilik bekle ister bekleme kime ne!!!
Belki o genç insana göre tek kişiye aşık olmak sadece onunla bişeyler yaşamak da çok sıkıcı ve hiç de romantik ve zevkli değildir.Ona göre aşk bu değildir belki.20 kişiyle yatıp kalkan diye etiketlemek hiç hoş değil!
Reşit insanlar ne yaparsa ne yaşarsan kendi keyifleri bilir kimseyi ilgilendirmez.
Reşit insanlar düşüncesi inancı vs. dayanarak ne yapmazsa ne yaşanmazsa yaşamaz keyifleri bilir yine kimseyi ilgilendirmez.
Insanlara saygı duymayı öğrenmeliyiz.saygı duymak onların her yaptığını yapmak değildir, sadece saygı duymakdır.
Burada bazı üyeler pekala da evlenmeden önce sevişmeyenlere öcü gözüyle bakıyor.Burda kimse evlenmeden önce cinsellik yasamak istemeyenlere birşey demiyor. Ama niyese siz ve başkalari bu imaji yaratmaya çalişiyorsunuz. Kendinizi mağdur rolüne sokup üstüne "çok şükür" laf atiyorsunuz. Kendiniz benim gibi düşünenlere zerre sayginiz yok fakat bu saygi kendinize karşi bekliyorsunuz.
Kimse bu arada eğer cinsellik yaşanilcak ise 20 kişi ile yaşanilcak demiyor. Bunu savunan yok fakat uç bir örnek ile tekrar bir imaj yaratma peşindesiniz. Yillardir lise aşki ile beraber olanlar var.
Biz daha çok erkek ve kadin, kiz ve oğlan arasindaki eşitsizliğe karşi geliyoruz. Ve seks'in özel olmasi için ille benim nezdimde evlenmesine gerekmez. Ki seks evet güzel ve özel fakat Türkiyede fazla değer veriliyor buna. Neticede halen 5 dakikalik birşey fakat bir kiz yaptiğinda ebeveynin dünyasi başina yikiliyor. Mastürbasyon bile yasak. Ancak erkek yaptiğinda sorun yok o yaşta hatta mastürbasyon çok normal oluyor.
Tekrar eğer siz çoçuklarinizin evlilikten önce cinselliği yaşamasini istemiyorsaniz buna saygi duyarim. Ancak bu size benim çocuklarimi küçümsemeye hak vermez. Evlilikten önce cinsellik yaşamiş kizima "bu 20 kişi ile beraber olmuş, vur k*hpeyi" damgasini yapiştirmaya hak vermez.
İşte bilmiyorlar mesele o zaten.Sevismekten zarar gelmez. Korunma yontemlerini biliyorlarsa.
Hirsizlik,arsizlik,piskinlik,yuzsuzluk,utanmazlik olmasin da. Durust yetissinler,saglikli olsunlar,akillari guzel olsun genclerin yeter.
Bunlar 27-28 yasindaki kadinlarda da var olan sorunlar. Neden? Cunku ebeveynleri oturup anlatmamis. Cinsellik bir tabu. Oturup konusulmuyor.İşte bilmiyorlar mesele o zaten.
Sürtünerek gebe kalabileceğini düşünüyor mesela.
Veya neyine güveniyorsa korunmuyor sonra regl olmayı bekliyor tırnaklarını yiye yiye.
Veya hamile kalıveriyor hoop kürtaja.
Bilinçli değil çoğu.
Bilmiyorum.. Şu zamanda hele,27-28 yaşlarında bir kadının veya erkeğin korunma yöntemlerinden haberi vardır.Bunlar 27-28 yasindaki kadinlarda da var olan sorunlar. Neden? Cunku ebeveynleri oturup anlatmamis. Cinsellik bir tabu. Oturup konusulmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?