Metro duyduklarım ve bende bıraktığı etki...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Farzetki bilmiyorum, bu seni neden ilgilendiriyorki gene yorum yapiyosun bana:) Ya bak her konuda aynisini yapiyosun sen:) sen benim ne niyetle neyi yazdigimi nerden bileceksin? Bilmiyosun bence:) cahildik level atladik sayende:)) cok sey yazarimda sana gerek yok simdi buna yormayalim birbirimizi ok:)

Kimseyi ilgilendirmez kendisi kocası ve 3. kisi arasinda ama bence normallestirilmemeli bu durum soyle; siz hic bakireyim acaba nisanlım ilk gece beni bırakır mı diye baslik acan kimse gordunuz mü?Diktirme derdinde insanlar birlikte yaslanacagi kisiyi nasıl kandirirım derdinde.özendirilmemeli diye dusunuyorum

Ben senden daha bilgiliysem benim sucum ne? Sende oku arastir, sende bilgili ol canim :)

Yanlis terim kullanmanin niyetimi varmis?

Neyse canim burasi siyaset meydani degil. Banlanmak istemiyorum. Tabi sen eger cok sey yazmak istiyorsan, icinde kalmasin derim ben. Yazabilirsin :)

Yani diyorsunuz ki "böyle şeylere özendirmeyin ki kadınlar nişanlılarını kadırmak zorunda kalmasınlar. Çünkü kandırmazlarsa evde kalırlar."
Herkes kendi değerini kendisi belirler. Bakire değilim diye hayatımdaki erkeğin beni bırakmasından korkmam çünkü bunu yapacak bir erkek değil hayatıma girmek 10 metre yakınıma yaklaşamaz.
Kadınların en büyük korkusu bir erkek tarafından kabul edilmemek olmasa zaten böyle şeyler yaşanmaz. Ama bir erkeği 10 bilezik karşılığında evliliğe "ikna" ettikten sonra elden kaçırmak da çok acıdır eminim
Kadınlar "ailem duyar rezil olurum" korkusu yaşamadan "sana ne senden önceki hayatımdan" diyebilseler gidip diktirmelerine gerek kalmaz. Duyulursa burada millete "geniş ahlaksızlar" diyenler gibi olan komşularının diline düşmekten çekiniyorlardır.

Gorus farkliligi var aramizda ama nezeketli anlatiminız icin tersekkur ederim

Her konuda bana yazan sensin yazma dedigim halde israr eden sensin:) bide yazabilirsin yazmissin:) bilginde gozlerimi yasartacak cinsten:)) fakbadi yazsam ne olacak, bu kadar dram yapman anlamsiz:) yapilan ironiyi anlamayan sensin ama zaten bunu anlatmiycam sana:) hadi selametle

Komşunun tek gecelik ilişkilerinden SA NA NE

Bilinçsiz dedikleriniz çoğu üniversite bitirmiş.

üniversiteye başlarken genelde cinsellik eğitimi verilmiyor keşke verilse, mezun olurken de öyle bir sınava girilmiyor. akademik başarıyla mukayese ettiğiniz şeyin komikliğine bakar mısınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…