Metro duyduklarım ve bende bıraktığı etki...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bilinçsiz dedikleriniz çoğu üniversite bitirmiş.
Bilinc universite ile kazanilmiyor , keske kazanilsaydi , ailede basliyor , aile tepkisinden korkmasa , aileler kendisine saygili ve bilincli cocuklar yetistirse kimse zar diktirme sevdasina dismez zaten
Ben de bakire degildim evlenirken hic aklima bile gelmedi cunku ailemde de cevremde de boyle birsey gormedim
Benim bedenim , benim hayatim , benim kararim.. iste bu bilinc universitede degil ailede kazandirilir

Ama sonrada bi çare şekilde kızlık zarı diye konu açıp duruyorlar değilmi?

Burada konu açanlar esasen neden açıyor biliyor musunuz? Kimseye anlatamadıkları için açıyorlar yaşadıkları durumu. Eğer ailesi ile konuşabiliyo olsa annesi babası zamanında cinsellik hakkında bilmesi gerekeni öğretmiş olsa zaten yaşamayacak bunları. Geneli de yazıyor zaten annemler duysa öldürür beni vs. Adam öldürmüş psikolojiye giren burada anlatıyor çünkü kimseye anlatamıyor.

Sandığınızın aksine yani bilinçli yetişen çocuk zaten burada açmaz konuyu. Ha hata yapamaz mı yapar ama ailesinin arkasında durduğunu bilir.

Başkalarının hayatlarına burnunu sokmaman, haddini bilmen gerekiyor. Bu zamana kadar kimse öğretmemiş anlaşılan bu görevi seve seve üstlenirim.
sen kimsin ki hic dusundun mu su dunyaya oksijen israfı olarak gelip gelmedigini bana koyun delisi gibi geldin daha cok

Ama sonrada bi çare şekilde kızlık zarı diye konu açıp duruyorlar değilmi?
Niye açıyorlar hakikaten? Adamlara kendilerini kakalamak için dimi?
Burada da gördüğümüz üzere biriyle seviştiyse namussuzdur etiketinden korktukları için değildir herhalde canım.

sen kimsin ki hic dusundun mu su dunyaya oksijen israfı olarak gelip gelmedigini bana koyun delisi gibi geldin daha cok

Sen yanlış gelmişsin burası Dingo'nun Ahırı değil. He ben ille ahırda takılacağım diyorsan çıkış sağ üstte.

Ben de terim konusunda bir de şunu diyeyim. ‘Friends with benefits’ genelde ayrıcalıklı arkadaşlık diye çevriliyor. Birlikte sinemaya, yemeğe giden sürekli birlikte zaman geçiren ancak sevgili olmayan ve romantizmi dışarıda tutan ve de cinsellik yaşayanlar için kullanılıyor. Yağmurda yürüyüşe çıkabilirsiniz ama el ele tutuşamazsınız, birlikte kanepeye yayılıp bişiler izleyebilirsiniz ama başınızı omzuna yaslayamazsınız gibi sınırları var. Fuckbuddy ile farkı fuckbuddylerin seks dışında bir araya gelmemesi. Mesela gece birliktelik yaşayıp aynı yatakta uyusanız dahi birlikte kahvaltı edemezsiniz fuckbuddy’yken ama friends with benefits’te bu serbest . Bana kendini kandırma gibi geliyor friends with benefits. Sevgili gibi takılıp ama sevgili deeliz demek falan... Ancak ikimiz de düzgün ilişki yürütebilecek olgunlukta değilken erkek arkadaşımla işimize gelmişti açıkçası.

10 senedir bu formda olunca ne oluyor cinsin belli mi senin
Buranın Dingo'nun Ahırı olmadığını biliyorsun mesela.

Neyse seninle daha fazla vaktimi öldürmeyeceğim
Belki bir gün insanların özel hayatlarına burnunu sokmamayı, evine giren çıkan arkadaşlarına karışmanın hadsizlik olduğunu, birilerinin yaşadıkları ve mutlu oldukları hayatları üzerine ahkam kesmemeyi öğrenirsin.
Tahmini olarak balık kavağa çıkınca...

Hayvan senin yanında nezih kalır...Seviye yerlerde.

Niye açıyorlar hakikaten? Adamlara kendilerini kakalamak için dimi?
Burada da gördüğümüz üzere biriyle seviştiyse namussuzdur etiketinden korktukları için değildir herhalde canım.
hay ağzına sağlık.

hiç yorma kendini bence.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…