Bilinc universite ile kazanilmiyor , keske kazanilsaydi , ailede basliyor , aile tepkisinden korkmasa , aileler kendisine saygili ve bilincli cocuklar yetistirse kimse zar diktirme sevdasina dismez zatenBilinçsiz dedikleriniz çoğu üniversite bitirmiş.
Başkalarının hayatlarına burnunu sokmaman, haddini bilmen gerekiyor. Bu zamana kadar kimse öğretmemiş anlaşılan bu görevi seve seve üstlenirim.Benim yorumumdan sanane
Ama sonrada bi çare şekilde kızlık zarı diye konu açıp duruyorlar değilmi?
sen kimsin ki hic dusundun mu su dunyaya oksijen israfı olarak gelip gelmedigini bana koyun delisi gibi geldin daha cokBaşkalarının hayatlarına burnunu sokmaman, haddini bilmen gerekiyor. Bu zamana kadar kimse öğretmemiş anlaşılan bu görevi seve seve üstlenirim.
Benim yorumumdan sanane
sizin hakkinizin bittigi yerde benimki baslıyor belki buradan goruyorumdur bu hakkiHerkese herşeye böyle burnunuzu sokuyor musunuz? Böyle bir hakkı kendinizde nasıl görüyorsunuz ?
Niye açıyorlar hakikaten? Adamlara kendilerini kakalamak için dimi?Ama sonrada bi çare şekilde kızlık zarı diye konu açıp duruyorlar değilmi?
Ama sonrada bi çare şekilde kızlık zarı diye konu açıp duruyorlar değilmi?
sen kimsin ki hic dusundun mu su dunyaya oksijen israfı olarak gelip gelmedigini bana koyun delisi gibi geldin daha cok
sen ordan gelmissin belliki yerini iyi biliyorsunSen yanlış gelmişsin burası Dingo'nun Ahırı değil. He ben ille ahırda takılacağım diyorsan çıkış sağ üstte.
sizin hakkinizin bittigi yerde benimki baslıyor belki buradan goruyorumdur bu hakki
Benim yerim belli 10 senedir bu forumdayım. Sen hem hadsiz hem de terbiyesizsin.sen ordan gelmissin belliki yerini iyi biliyorsun
10 senedir bu formda olunca ne oluyor cinsin belli mi seninBenim yerim belli 10 senedir bu forumdayım. Sen hem hadsiz hem de terbiyesizsin.
Haddini bilmeyi öğren terbiyesizliğinle de ilgileneyim.
Hanımefendi size göre evliliğin amacı seks mi?
Ben de terim konusunda bir de şunu diyeyim. ‘Friends with benefits’ genelde ayrıcalıklı arkadaşlık diye çevriliyor. Birlikte sinemaya, yemeğe giden sürekli birlikte zaman geçiren ancak sevgili olmayan ve romantizmi dışarıda tutan ve de cinsellik yaşayanlar için kullanılıyor. Yağmurda yürüyüşe çıkabilirsiniz ama el ele tutuşamazsınız, birlikte kanepeye yayılıp bişiler izleyebilirsiniz ama başınızı omzuna yaslayamazsınız gibi sınırları var. Fuckbuddy ile farkı fuckbuddylerin seks dışında bir araya gelmemesi. Mesela gece birliktelik yaşayıp aynı yatakta uyusanız dahi birlikte kahvaltı edemezsiniz fuckbuddy’yken ama friends with benefits’te bu serbestTontri cool olacam diye sallama:)
Birincisi ona fuckbuddy diyorlar, fuckbody degil. Buddy arkadas demek inglizcede. F*** kelimesini tercüme etmeme gerek kalmaz umarim :)
Fuckbuddy, sadece cinsel iliski yasayanlar icin denilir. Yani sen x'i taniyorsun ve onun ile düzenli cinsel iliskiye giriyorsun fakat romantik bir iliski istemiyorsun. Onun adina fuckbuddy denilir iste.
One night stand ise tanimadigin biri ile tek gecelik seks yasamak demektir. Tanimadigindan dolayi buddy kelimesi kullanilmaz degil mi? Eh hali ile one night fuckbuddy diye bir terim yoktur.
Buranın Dingo'nun Ahırı olmadığını biliyorsun mesela.10 senedir bu formda olunca ne oluyor cinsin belli mi senin
Hayvan senin yanında nezih kalır...Seviye yerlerde.Buranın Dingo'nun Ahırı olmadığını biliyorsun mesela.
Neyse seninle daha fazla vaktimi öldürmeyeceğim
Belki bir gün insanların özel hayatlarına burnunu sokmamayı, evine giren çıkan arkadaşlarına karışmanın hadsizlik olduğunu, birilerinin yaşadıkları ve mutlu oldukları hayatları üzerine ahkam kesmemeyi öğrenirsin.
Tahmini olarak balık kavağa çıkınca...
Hayvan senin yanında nezih kalır...Seviye yerlerde.
hay ağzına sağlık.Niye açıyorlar hakikaten? Adamlara kendilerini kakalamak için dimi?
Burada da gördüğümüz üzere biriyle seviştiyse namussuzdur etiketinden korktukları için değildir herhalde canım.
Elini de beline koy tam olsunHOŞŞŞŞŞTTTTTTT
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?