- 31 Aralık 2017
- 6.463
- 22.153
- 348
- 28
Bulur bulmaz göndereceğim ancak terapistin youtube kanalında bir seminerdeki konuşmasını izledim ve İngilizce’ydi.Tespitinizi begendim ve beni aydinlatti.Link atsaniz nasil olur? Kendim okuyarak da yorumlamak istiyorum
Ben de terim konusunda bir de şunu diyeyim. ‘Friends with benefits’ genelde ayrıcalıklı arkadaşlık diye çevriliyor. Birlikte sinemaya, yemeğe giden sürekli birlikte zaman geçiren ancak sevgili olmayan ve romantizmi dışarıda tutan ve de cinsellik yaşayanlar için kullanılıyor. Yağmurda yürüyüşe çıkabilirsiniz ama el ele tutuşamazsınız, birlikte kanepeye yayılıp bişiler izleyebilirsiniz ama başınızı omzuna yaslayamazsınız gibi sınırları var. Fuckbuddy ile farkı fuckbuddylerin seks dışında bir araya gelmemesi. Mesela gece birliktelik yaşayıp aynı yatakta uyusanız dahi birlikte kahvaltı edemezsiniz fuckbuddy’yken ama friends with benefits’te bu serbest. Bana kendini kandırma gibi geliyor friends with benefits. Sevgili gibi takılıp ama sevgili deeliz demek falan... Ancak ikimiz de düzgün ilişki yürütebilecek olgunlukta değilken erkek arkadaşımla işimize gelmişti açıkçası.
o ne ayol. film seyrederken başını omzuna koymayacağım diye kasmaktan filmden bir şey anlamam ben
film demişken friends with benefits var justin timberlake ve mila kunis oynuyor, aynen bu olayı anlatıyor izlesene çok eğlenceli
ben 16 yaşımda izlemiştim de ben de kendime üniversitede bulcam bundan diye gezdim uzun süre
Bizden kaynaklı degil tatlım ,kendilerilene özgüvenleri ve saygilari olmadigi içinHaddi olmadığı halde herkesi yargılamayı kendine hak gören sizin gibi düşünen insanlar yüzünden konu açtıklarını düşünemediniz sanırım...
Yalancı :)Ben sizi görmezden geliyorum.
Size de aynısını tavsiye ederim.
Kiiii tanımadığım insanların ''sen yalancısın'' ithamlarında uyarırım ısrar ediyorlarsa yokmuş gibi davranırım.
Ay canım sağolasın+1000 katılıyorum önünde şapka cikariyorum
Konu sahibi yalancı:))) ahahahaha birde buradan önyargılı şekilde emin gibi yazayım yalancı.Uydırmus zaten belli,adı da hemen Bartu:)Ali veli değil Bartu:)
Burda kayınvalidesiyle, kayniyla, gorumcesiyle yillarca ayni evde yaşayanlar inleyerek mi seks yapiyorlar? Imza atilinca sanirim sessize al tuşu devreye giriyor :)Ya tamam cok modern ve anlayışlı annelersiniz ama
Ben murfakta yemek yaparken çocuğum sevgiliyle odasında seks yapsın demek biraz garip degil mi?
Düşünsenize siz soğan dogruyorsunuz çocuğunuzun inleme sesleri eşliğinde
Böyle komik geldi ama ben 18’imdeyken ilk yarım tecrübemi o zamanki erkek arkadaşımın bi arkadaşının öğrenci evinde yaşamıştım mesela. Keşke evimde yapabilecek oksaydım daha rahat daha özel kendi çarşaflarımda olsaydı demiştim. Bu o kadar içimde kaldı ki tam tecrübemi 19’umda kendi evimi tuttuktan sonra kendi evimde yaşadım meselaYa tamam cok modern ve anlayışlı annelersiniz ama
Ben murfakta yemek yaparken çocuğum sevgiliyle odasında seks yapsın demek biraz garip degil mi?
Düşünsenize siz soğan dogruyorsunuz çocuğunuzun inleme sesleri eşliğinde
Burda kayınvalidesiyle, kayniyla, gorumcesiyle yillarca ayni evde yaşayanlar inleyerek mi seks yapiyorlar? Imza atilinca sanirim sessize al tuşu devreye giriyor :)
Böyle komik geldi ama ben 18’imdeyken ilk yarım tecrübemi o zamanki erkek arkadaşımın bi arkadaşının öğrenci evinde yaşamıştım mesela. Keşke evimde yapabilecek oksaydım daha rahat daha özel kendi çarşaflarımda olsaydı demiştim. Bu o kadar içimde kaldı ki tam tecrübemi 19’umda kendi evimi tuttuktan sonra kendi evimde yaşadım mesela
Evet tabi evde olmalı
Kim dedi hatırlamıyorum ama geçmiş mesajlarda bir üye çocuğum abuk sabuk yerlerde seks yapmasın evde yapsın dedi diye dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?