Metro duyduklarım ve bende bıraktığı etki...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnandırıcı değil ama düşüncesi bile çok rahatsız edici, üzücü.

o ne ayol. film seyrederken başını omzuna koymayacağım diye kasmaktan filmden bir şey anlamam ben

o ne ayol. film seyrederken başını omzuna koymayacağım diye kasmaktan filmden bir şey anlamam ben

film demişken friends with benefits var justin timberlake ve mila kunis oynuyor, aynen bu olayı anlatıyor izlesene çok eğlenceli

ben 16 yaşımda izlemiştim de ben de kendime üniversitede bulcam bundan diye gezdim uzun süre

çok geç sonra bende mezarda bulacam diye gezerken bulurum kendimi neme lazım:))

Ya tamam cok modern ve anlayışlı annelersiniz ama
Ben murfakta yemek yaparken çocuğum sevgiliyle odasında seks yapsın demek biraz garip degil mi?
Düşünsenize siz soğan dogruyorsunuz çocuğunuzun inleme sesleri eşliğinde

Hahahahha insanlarin en mahrem mekanlari olan 'ev'lerine giren cikan insana karismayi kendinde had goruyor ama itiraz edilince "senin ozgurlugunun bittigi yerde benimki baslar" diye akillara zarar bir o kadar da alakasiz bi' aciklama yapiyor. Kardes insanlarin evleri özgürlüklerinin tam da basladigi yer sendeki nasil bir ozguven ben anlayamadim yemin ederim.

Burda kayınvalidesiyle, kayniyla, gorumcesiyle yillarca ayni evde yaşayanlar inleyerek mi seks yapiyorlar? Imza atilinca sanirim sessize al tuşu devreye giriyor :)

Böyle komik geldi ama ben 18’imdeyken ilk yarım tecrübemi o zamanki erkek arkadaşımın bi arkadaşının öğrenci evinde yaşamıştım mesela. Keşke evimde yapabilecek oksaydım daha rahat daha özel kendi çarşaflarımda olsaydı demiştim. Bu o kadar içimde kaldı ki tam tecrübemi 19’umda kendi evimi tuttuktan sonra kendi evimde yaşadım mesela

Evet tabi evde olmalı
Kim dedi hatırlamıyorum ama geçmiş mesajlarda bir üye çocuğum abuk sabuk yerlerde seks yapmasın evde yapsın dedi diye dedim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…