Metro duyduklarım ve bende bıraktığı etki...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Milana22 dedi ve bence de mantıklı. park köşelerinde sevişmektense evinde sevişsin.
Çalışan anne babalar için daha uygun bir durum sanırım. Komşumuzun oğlu 9. sınıfta eve kız arkadaşını getiriyordu anne babası yokken, annesinin tek şikayeti her yerin saç olması ve salonda orda burda kızların tokalarının kalmasıydı

sizin tercihiniz :)

Ben kapıyı aralar su dökerim
Şaka bir yana. Cinselliğe karşı değilim. Cocugum bilinçlensin. korunmayi vs öğrensin. Yapacaksa güvenli seks yapsın. Ama ben evdeyken değil en azından. Bu benim düşüncem tabi, başkaları cocuklsr ben salondayım rahatınıza bakin diyebilir.

aslında bunu dillendirmenin anlamı yok yani çocuk bunu annesine ilan etmek zorunda değil. kız arkadaş eve gelmiştir, çocuğun odasında takılacaklardır. isterlerse film izlesinler isterlerse öpüşüp koklaşsınlar kapı kapanınca her şey onların arasında. çocuğa bu güveni ve özgürlüğü vermek gerekiyor çünkü bunu yapan aile zaten çocuğuna verdiği eğitimden emin, çocuğuna güvenen aile oluyor. evin inletileceğini zannetmiyorum.

Son cümlenden ötürü ne kavgalar çıktı bu kk da. Seks yaparken istemeyen inlemez diyenlerle inlemek elimde değil diyenler arasında. O sebeple bir şey diyemeyeceğim

Son cümlenden ötürü ne kavgalar çıktı bu kk da. Seks yaparken istemeyen inlemez diyenlerle inlemek elimde değil diyenler arasında. O sebeple bir şey diyemeyeceğim

ben bu tartışmayla ilgili bir şey söylemedim. 16-17-18 yaşındaki gençlerin evde aile büyükleri varken evi inletmeyeceklerinden bahsettim. aile için sorun olmasa da kendileri utanırlar. durum bundan ibaret.

ben bu tartışmayla ilgili bir şey söylemedim. 16-17-18 yaşındaki gençlerin evde aile büyükleri varken evi inletmeyeceklerinden bahsettim. aile için sorun olmasa da kendileri utanırlar. durum bundan ibaret.

Ne söylediğinizi gayet iyi okudum ve kavradım zaten merak etmeyin. Inleme elde olan bir durum değil. istemeseler bile ses çıkabilir. Neyse herkesin kendi çocuğu. Bu durum da bundan ibaret aslında. "herkesin hayatına kimse karışamaz "

Eğer yaşları cidden küçükse bence can sıkıcı bi durum ve bunun büyük ölçüde nedeni lisede doğru düzgün cinsellik eğitimi olmaması. Çocuklar yanlış yollardan saçma şekilerde öğreniyolar cinselliği çoğu ailede özellikle kız çocuklarına yeterli bilgiyi vermiyor

Ben demistim , hattq bir uye de bana cocuguna bakarken utanmayacak misin demisti , sevisme mevzusundan neden utanacaksam

Benim de hissettiğim utanç duygusu değil. Ama garip geldi kulağıma oglumun kizimin iceride seks yaptığını bilmek. Bu arada bahsettiğim 18ini doldurmamış olan çocuklar için.

Seks de yeme içme kadar doğal yoksa.

Bana garip gelmiyor , ayni yollardan gectim , gercekten gidip abul sabuk bir yerde sevisecegine evde odasinda sevissin , zaten sevgilisi geldiginde bizde evden cikariz sanirim :)

Bende birkaç yılımı Ankara'da geçirdim. İş yerimin orada bir kolaj vardı, dışında öpüşenler, sarmaş dolaş olanlar sık gördüğüm şeylerdi. Ev arkadaşı ararken sevgilisi ile kalmak isteyenler falan, daha beteri de var da yazmayacağım.
Normal değil, olmamalı. Ama ne yazık ki normalleştiriyorlar yok modernite falan diye. Geçenlere de bende özel bir meseleyle ilgili yazmıştım aldığım cevaplardan birkaçı şöyleydi, isteyen istediği ile gezer, yatar kalkar sevişir, kimse karışamaz, hayat şeklidir.

Velhasıl kelam ben alışmadım. Nasıl alışılır onu da bilmem.

Benimde bi sevgilimin annesi demisti onu , milananin saclari da cok dokuluyor galiba demisti

Benimde bi sevgilimin annesi demisti onu , milananin saclari da cok dokuluyor galiba demisti
Erkek arkadaşımın annesi de senede bir geliyordu, başta pek sevgililik olmadığı için bilmiyordu kiminle olduğunu. Evi temizlerken kıyafetlerinden yatağından her yerden saçlarım çıkmış. Kadıncağız da senin kesin sarışın bir sevgilin var, ya x ya y demiş. Erkek arkadaşımın yakın arkadaş olarak hep bahsettiği iki kız vardı yani. Sarışın olan da sadece bendim oradan kimliğim ortaya çıkmıştı Gerçi sonraki yıl çok daha komik bir durum olurdu çünkü aynı yılda o uzun belime kadar gelen saçları önce patlıcan moruna boyadım geçici olarak sonra da küt kesip kendi rengime döndüm kadıncağız görse üç farklı kız sanıcak

O da iyiymis

Turuncu su ulkedeki tum muhafazakarlar sen ve office gibi oldugunda bu ulke gelismis ulke olacak , cag atlayacak
Keske gonullu olarak ulkeyi gezip kadinlari falan egitseniz cok ciddi soyliyorum bunu

diğer muhafazakarlar yuzunden mı kotu bu ulke şimdi. biz evlilik dısı cinselligi onaylamıyoruz diyemi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…