Metro duyduklarım ve bende bıraktığı etki...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Oğulları ve kocaları demek. Hmmm
Neden oğlu ve kocasının yüzüne bakamasın? Günah Allaha karsi sorumluluk gerektirir. Oglu kocası ne alaka? Kocalarini mi aldatmis bu insanlar?

O konuya gelirsek burdaki bu fikirdeki kadinlarda bizlere yapilan hakaretleri yorumlari begeniyo. Kimseye neden begendin demiyoruz. Begenme gibi bi hakki var cunku.. yasak oldugunu bilmiyodum. Valla onune gelenle sevissin diyende var bak gerilere:) bunu ornek bile gosterdiler.. yok fakbadi yok tek gecelik iliski:)bu onune gelenle iliski degil mi?

Asıl siz ve siz gibilerin bu forumdaki herkesi Müslüman ya da inançlı sanması içler acısı emin olun.
Topraklarimiz müslüman topraği inananlar tarafindan kazanilmis topraklar! Gayrimüslimlerin topraklarimizi ve genclerimizi kirletmesi kadar icler acisi durum yok emin ol!

Sen burada tartıştığın kadınları aklınca "deli gibi sevişmek istiyorlar." diyerek küçük düşürmeye kalkmadan önce kocanla aranda geçen o iğrenç fantezinizi buraya yazmamayı öğreneceksin. Herkes kapısının önünü süpürsün diyorum yani.

Evet herkes sizin inadiginiza inanmak zorunda degil mi?
Cennet , cehennem denen sey yok , ben size diyor muyum niye inaniyorsunuz bunlara diyr???
Inancinizi kendiniz yasayin baskarininkine karismayin ve HAKARET etmeyin

Burda kucuk yasta sevismeyi mesrulastiranlar var. Ben buna katilmiyorum ve buna karsi duduncedeyim. 15 yasinda iliski normal olamaz. Ya konu acan kadina bile demedikleri kslmadi yok deniz gezmis yok solcu olamazmis bla bla. Asil burda bi acaiplik yok mu? Hani saygiliydi herkes? Tek tarafli olmuyi bu. Adamin kemikleri sizlarmis konu sahibi boyle konu actigi icin ve solcu oldugu icin

Oğulları ve kocaları demek. Hmmm
Neden oğlu ve kocasının yüzüne bakamasın? Günah Allaha karsi sorumluluk gerektirir. Oglu kocası ne alaka? Kocalarini mi aldatmis bu insanlar?
Yani kusura bakma. Ahlak degerleri sanıyorum tartışılır hale gelmis. Kocasindan önce bircok erkekle yatan bir kadinin haya etmesi gerekir diye düşünmüştüm ama genislik farkli bir boyut tabi. Benim midem almıyor da. Pardon

Topraklarimiz müslüman topraği inananlar tarafindan kazanilmis topraklar! Gayrimüslimlerin topraklarimizi ve genclerimizi kirletmesi kadar icler acisi durum yok emin ol!
Topragin muslumani olmaz , muslumanlik ve diger dinler insanlara has , isteyen de istedigine inanir
Bu ulkede sadece siz yasamiyorsunuz

tontriko her kuralı adın gibi biliyorsun forumun da kurdusun ama neden Milana22 yi hiç alıntı yapmıyorsun da hep ortaya sallıyorsun onun hakkında?

Senide o ilgilendrmez bak:) istedigimi yazdim banimida yedim pasalar gibi:) asil siz su sekil topluca linc etmekten vaz gecin insanlari.

Para karsiligi??
Terbiyesizsin hemde cok

Bu forumda Hristiyan, Musevi ya da Ateist Turk vatandaslari var. Onlara hakaret etmeye ne hakkin var? Hadi onu geçtim milli mücadele yillarini bir daha oku bakalım neler olmus kimler neler yapmış?

Sanirim icinizde müslüman yok. Siz devam edin!!!

tontriko her kuralı adın gibi biliyorsun forumun da kurdusun ama neden Milana22 yi hiç alıntı yapmıyorsun da hep ortaya sallıyorsun onun hakkında?
Ay gozlerimi yasartiyosunuz siz :)) yaw milana yazdi onu ama dogru mu yani bu? Deniz gezmis sever sevmez solcu olur olnaz? Ne alaka? Bi kac kiside destek verdi sanirim o yuzden alinti yapmiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…