- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.237
- 598
Oğulları ve kocaları demek. HmmmAman Allahim. Bu yazilanlari yazanlarin anne olmasi içleracisi. Oglu olanlar karismam diyor peki ya kizin olsaydi ayni seyi düşünür müydün. Siz hiç çocuklariniza harami ahireti namusu ölümü anlatmiyormusunuz? Dehsetler icindeyim nasil annelik bu? Önüne gelen erkekle yada kızla yatmasi normalmi? Peki bunun o.....dan farki nedir? Çocugunuz ölürse bukadar gunahla ebedi cehennemde yanmasi sizin caninizi yakmiyormu? Aman Allahim eve gelsin evde yapsin diyenler siz kac kişiyle yaptiniz bu isi? Oglunuzun kocanizin yüzüne nasil bakıyorsunuz peki? Edepsiz neslin nasil yetistirildigini bu msjlari okuyunca daha iyi anladim. Yazik cok yazik
O konuya gelirsek burdaki bu fikirdeki kadinlarda bizlere yapilan hakaretleri yorumlari begeniyo. Kimseye neden begendin demiyoruz. Begenme gibi bi hakki var cunku.. yasak oldugunu bilmiyodum. Valla onune gelenle sevissin diyende var bak gerilere:) bunu ornek bile gosterdiler.. yok fakbadi yok tek gecelik iliski:)bu onune gelenle iliski degil mi?evet biz kırk kişiyiz birbirimizi biliriz..
sen dedin demedim zaten senin bildirdiğin fikri savunanlar dedi. sende mesajları beğendin.
bize hakaret edilen mesajları beğenip durdun.
olabilir elbet ama en son yazdığın dalga geçer vari mesajın olmadı.
ne diyoruz biz önünüze gelenle çılgın gibi sevişin mi? biz öyle mi yapıyoruz yani?
siz biz ne demek maalesef hepimiz biliyoruz keşke bilmesek o konuda haklısın.
Topraklarimiz müslüman topraği inananlar tarafindan kazanilmis topraklar! Gayrimüslimlerin topraklarimizi ve genclerimizi kirletmesi kadar icler acisi durum yok emin ol!Asıl siz ve siz gibilerin bu forumdaki herkesi Müslüman ya da inançlı sanması içler acısı emin olun.
Sen burada tartıştığın kadınları aklınca "deli gibi sevişmek istiyorlar." diyerek küçük düşürmeye kalkmadan önce kocanla aranda geçen o iğrenç fantezinizi buraya yazmamayı öğreneceksin. Herkes kapısının önünü süpürsün diyorum yani.Evet onu ben yazdim:) espriydi. Buraya yazmamam gerekiyodu ama kari koca arasinda birseydi. bunda birsey yokki. Adi ustunde esim o. Kaldiki sorun burda es mes degil. ahlak bekciligi ne ya? Oyle bise hayatta yapmadim burda yapmamda..sadece erken yasta bhnu mesrulastirma cabasi var burda baxilarinda bu dogru degil daha once yazdim.
Tek gecelik iliski blabla. Herkes istedigini yasadin normal degildir bu. Para karsiligi yap daha iyidir
Evet herkes sizin inadiginiza inanmak zorunda degil mi?Aman Allahim. Bu yazilanlari yazanlarin anne olmasi içleracisi. Oglu olanlar karismam diyor peki ya kizin olsaydi ayni seyi düşünür müydün. Siz hiç çocuklariniza harami ahireti namusu ölümü anlatmiyormusunuz? Dehsetler icindeyim nasil annelik bu? Önüne gelen erkekle yada kızla yatmasi normalmi? Peki bunun o.....dan farki nedir? Çocugunuz ölürse bukadar gunahla ebedi cehennemde yanmasi sizin caninizi yakmiyormu? Aman Allahim eve gelsin evde yapsin diyenler siz kac kişiyle yaptiniz bu isi? Oglunuzun kocanizin yüzüne nasil bakıyorsunuz peki? Edepsiz neslin nasil yetistirildigini bu msjlari okuyunca daha iyi anladim. Yazik cok yazik
Terbiyesizlik ve hadsizlik ediyorsun. Etme!Topraklarimiz müslüman topraği inananlar tarafindan kazanilmis topraklar! Gayrimüslimlerin topraklarimizi ve genclerimizi kirletmesi kadar icler acisi durum yok emin ol!
Topraklarimiz müslüman topraği inananlar tarafindan kazanilmis topraklar!
Burda kucuk yasta sevismeyi mesrulastiranlar var. Ben buna katilmiyorum ve buna karsi duduncedeyim. 15 yasinda iliski normal olamaz. Ya konu acan kadina bile demedikleri kslmadi yok deniz gezmis yok solcu olamazmis bla bla. Asil burda bi acaiplik yok mu? Hani saygiliydi herkes? Tek tarafli olmuyi bu. Adamin kemikleri sizlarmis konu sahibi boyle konu actigi icin ve solcu oldugu icinpeki o zaman şöyle sorayım bu delice sevişmek isteyen kadınlar seninle zıt düşünenler mi yoksa bu konuya mesaj yazan herkes mi? çünkü konuda bunun tartışıldığını söyledin. ben her iki durumda da seni alıntılarım çünkü delice sevişmek istediğimi yazmadım bu konuya.
Yani kusura bakma. Ahlak degerleri sanıyorum tartışılır hale gelmis. Kocasindan önce bircok erkekle yatan bir kadinin haya etmesi gerekir diye düşünmüştüm ama genislik farkli bir boyut tabi. Benim midem almıyor da. PardonOğulları ve kocaları demek. Hmmm
Neden oğlu ve kocasının yüzüne bakamasın? Günah Allaha karsi sorumluluk gerektirir. Oglu kocası ne alaka? Kocalarini mi aldatmis bu insanlar?
Topragin muslumani olmaz , muslumanlik ve diger dinler insanlara has , isteyen de istedigine inanirTopraklarimiz müslüman topraği inananlar tarafindan kazanilmis topraklar! Gayrimüslimlerin topraklarimizi ve genclerimizi kirletmesi kadar icler acisi durum yok emin ol!
Hayddeee!Topraklarimiz müslüman topraği inananlar tarafindan kazanilmis topraklar! Gayrimüslimlerin topraklarimizi ve genclerimizi kirletmesi kadar icler acisi durum yok emin ol!
Burda kucuk yasta sevismeyi mesrulastiranlar var. Ben buna katilmiyorum ve buna karsi duduncedeyim. 15 yasinda iliski normal olamaz. Ya konu acan kadina bile demedikleri kslmadi yok deniz gezmis yok solcu olamazmis bla bla. Asil burda bi acaiplik yok mu? Hani saygiliydi herkes? Tek tarafli olmuyi bu. Adamin kemikleri sizlarmis konu sahibi boyle konu actigi icin ve solcu oldugu icin
Senide o ilgilendrmez bak:) istedigimi yazdim banimida yedim pasalar gibi:) asil siz su sekil topluca linc etmekten vaz gecin insanlari.Sen burada tartıştığın kadınları aklınca "deli gibi sevişmek istiyorlar." diyerek küçük düşürmeye kalkmadan önce kocanla aranda geçen o iğrenç fantezinizi buraya yazmamayı öğreneceksin. Herkes kapısının önünü süpürsün diyorum yani.
Derken??değil.
Para karsiligi??Evet onu ben yazdim:) espriydi. Buraya yazmamam gerekiyodu ama kari koca arasinda birseydi. bunda birsey yokki. Adi ustunde esim o. Kaldiki sorun burda es mes degil. ahlak bekciligi ne ya? Oyle bise hayatta yapmadim burda yapmamda..sadece erken yasta bhnu mesrulastirma cabasi var burda baxilarinda bu dogru degil daha once yazdim.
Tek gecelik iliski blabla. Herkes istedigini yasadin normal degildir bu. Para karsiligi yap daha iyidir
Bu forumda Hristiyan, Musevi ya da Ateist Turk vatandaslari var. Onlara hakaret etmeye ne hakkin var? Hadi onu geçtim milli mücadele yillarini bir daha oku bakalım neler olmus kimler neler yapmış?Topraklarimiz müslüman topraği inananlar tarafindan kazanilmis topraklar! Gayrimüslimlerin topraklarimizi ve genclerimizi kirletmesi kadar icler acisi durum yok emin ol!
Troll müsünüz? Bu nasıl bi mantıktır ya :)Topraklarimiz müslüman topraği inananlar tarafindan kazanilmis topraklar! Gayrimüslimlerin topraklarimizi ve genclerimizi kirletmesi kadar icler acisi durum yok emin ol!
Ay gozlerimi yasartiyosunuz siz :)) yaw milana yazdi onu ama dogru mu yani bu? Deniz gezmis sever sevmez solcu olur olnaz? Ne alaka? Bi kac kiside destek verdi sanirim o yuzden alinti yapmiyorumtontriko her kuralı adın gibi biliyorsun forumun da kurdusun ama nedenMilana22 yi hiç alıntı yapmıyorsun da hep ortaya sallıyorsun onun hakkında?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?