Hayir hanimefendi baskalarinin hayatina saygi duymiyorsunuz diyediğer muhafazakarlar yuzunden mı kotu bu ulke şimdi. biz evlilik dısı cinselligi onaylamıyoruz diyemi
Rahatsiz olup olmayacagi da kisinin kendi sorunu. Hic birimizi alakadar etmez.size gore oyle olabilir siz de o sekilde takilabilirsiniz o da beni ilgilendirmez ancak merak ettigim yarın bir yerde karsilassa bu insanlarla kisi hic mi rahatsiz olmayacak.
Delice sevismek isteyen kadinlar:))Ayyy şu konuda 70 sayfalık ne var...
Ayyy şu konuda 70 sayfalık ne var...
Aynen artik herkes herkesin fikrini biliyo bu konuda cok sukur bin sukur:)Sevişmek isteyenlerle buna karşi çıkanlarbiri sevişmemeyi anormal karsiliyor digeri sevişmeyi ..hergün açilsa hergün bıkmadan yaziyorlar
Delice sevismek isteyen kadinlar:))
Delice sevismek isteyen kadinlar:))
Onun genel tavrı bubunu neden yapıyorsun? kimse senin görüşünle dalga geçmiyor veya burda kimse "ımmmmmhhhh sevişmek istiyorum seksssssss" filan demiyor. her mesajda bir dalga çabasına giriyorsun ama keşke dışardan nasıl göründüğünü de bilsen.
Sen neden bana yaziyorsun madem? goz ardi et rahatsiz olduysan. Sagolsun kazen oyle bi imkan vermis. Bende bazilarinin burdan nadil gozuktugunu anlatsam:) gerek yokbunu neden yapıyorsun? kimse senin görüşünle dalga geçmiyor veya burda kimse "ımmmmmhhhh sevişmek istiyorum seksssssss" filan demiyor. her mesajda bir dalga çabasına giriyorsun ama keşke dışardan nasıl göründüğünü de bilsen.
bu mudur bütün yazılanlardan çıkarımın?
delice sevişmek! istemeyenlere, sevişmek isteyenler neden dedi mi?
yobaz kelimesini bile bize karşı kullandınız.
dön bak hep hakaret edenler delice sevişmek! istemeyenler, neden çünkü saygı yok. başkasının hayatı beni ilgilendirmez diyemiyorlar.
herkesin hayatı hakkında ileri geri kimse konuşmasın diyoruz.
Ben kimseye yobaz filan demedim:)) bide ne demek bu biz siz ne ya:)) ben gorusumu acik acik bildirmisim merak eden diger sayfalara baksinbu mudur bütün yazılanlardan çıkarımın?
delice sevişmek! istemeyenlere, sevişmek isteyenler neden dedi mi?
yobaz kelimesini bile bize karşı kullandınız.
dön bak hep hakaret edenler delice sevişmek! istemeyenler, neden çünkü saygı yok. başkasının hayatı beni ilgilendirmez diyemiyorlar.
herkesin hayatı hakkında ileri geri kimse konuşmasın diyoruz.
Sen neden bana yaziyorsun madem? goz ardi et rahatsiz olduysan. Sagolsun kazen oyle bi imkan vermis. Bende bazilarinin burdan nadil gozuktugunu anlatsam:) gerek yok
Neden benimle tartismaya girme cabasindasinki? Ben sana birsey yazdim mi? Yok ee bu israriniz nedendir oyleyse?e anlat tonticim neden anlatmıyorsun? burda bana 1 mesaj gösterebilir misin ben delice sevişmek istiyorum cümlesinin geçtiği? konuda kimse kendini konuşmadı ki.
yanlış hatırlıyorsam düzelt lütfen sen değil misin buradaki bir konuya " Kocama kızlık zarı dikiminden bahsettim o da 'sen diktir ben bozayım, sen diktir ben bozayım.' dedi" yazan?Delice sevismek isteyen kadinlar:))
Asıl siz ve siz gibilerin bu forumdaki herkesi Müslüman ya da inançlı sanması içler acısı emin olun.Aman Allahim. Bu yazilanlari yazanlarin anne olmasi içleracisi. Oglu olanlar karismam diyor peki ya kizin olsaydi ayni seyi düşünür müydün. Siz hiç çocuklariniza harami ahireti namusu ölümü anlatmiyormusunuz? Dehsetler icindeyim nasil annelik bu? Önüne gelen erkekle yada kızla yatmasi normalmi? Peki bunun o.....dan farki nedir? Çocugunuz ölürse bukadar gunahla ebedi cehennemde yanmasi sizin caninizi yakmiyormu? Aman Allahim eve gelsin evde yapsin diyenler siz kac kişiyle yaptiniz bu isi? Oglunuzun kocanizin yüzüne nasil bakıyorsunuz peki? Edepsiz neslin nasil yetistirildigini bu msjlari okuyunca daha iyi anladim. Yazik cok yazik
Neden benimle tartismaya girme cabasindasinki? Ben sana birsey yazdim mi? Yok ee bu israriniz nedendir oyleyse?
Ben kimseye yobaz filan demedim:)) bide ne demek bu biz siz ne ya:)) ben gorusumu acik acik bildirmisim merak eden diger sayfalara baksin
Evet onu ben yazdim:) espriydi. Buraya yazmamam gerekiyodu ama kari koca arasinda birseydi. bunda birsey yokki. Adi ustunde esim o. Kaldiki sorun burda es mes degil. ahlak bekciligi ne ya? Oyle bise hayatta yapmadim burda yapmamda..sadece erken yasta bhnu mesrulastirma cabasi var burda baxilarinda bu dogru degil daha once yazdim.yanlış hatırlıyorsam düzelt lütfen sen değil misin buradaki bir konuya " Kocama kızlık zarı dikiminden bahsettim o da 'sen diktir ben bozayım, sen diktir ben bozayım.' dedi" yazan?
Burda millete ahlak bekçiliği yapma bence komik oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?