Metro duyduklarım ve bende bıraktığı etki...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
diğer muhafazakarlar yuzunden mı kotu bu ulke şimdi. biz evlilik dısı cinselligi onaylamıyoruz diyemi
Hayir hanimefendi baskalarinin hayatina saygi duymiyorsunuz diye
Banane sizin kendi hayatinizdan ve size ne benim hayatimdan , bunu anladiginiz anda bu ulke gercekten ilerleyecek

size gore oyle olabilir siz de o sekilde takilabilirsiniz o da beni ilgilendirmez ancak merak ettigim yarın bir yerde karsilassa bu insanlarla kisi hic mi rahatsiz olmayacak.
Rahatsiz olup olmayacagi da kisinin kendi sorunu. Hic birimizi alakadar etmez.

Delice sevismek isteyen kadinlar:))

bunu neden yapıyorsun? kimse senin görüşünle dalga geçmiyor veya burda kimse "ımmmmmhhhh sevişmek istiyorum seksssssss" filan demiyor. her mesajda bir dalga çabasına giriyorsun ama keşke dışardan nasıl göründüğünü de bilsen.

bu mudur bütün yazılanlardan çıkarımın?
delice sevişmek! istemeyenlere, sevişmek isteyenler neden dedi mi?
yobaz kelimesini bile bize karşı kullandınız.
dön bak hep hakaret edenler delice sevişmek! istemeyenler, neden çünkü saygı yok. başkasının hayatı beni ilgilendirmez diyemiyorlar.
herkesin hayatı hakkında ileri geri kimse konuşmasın diyoruz.

Sen neden bana yaziyorsun madem? goz ardi et rahatsiz olduysan. Sagolsun kazen oyle bi imkan vermis. Bende bazilarinin burdan nadil gozuktugunu anlatsam:) gerek yok

Insanlar fikir beyan etmeden keske sunu dusunseler
1. Fikrim önemli mi
2. Fikrim soruldu mu

Ben kimseye yobaz filan demedim:)) bide ne demek bu biz siz ne ya:)) ben gorusumu acik acik bildirmisim merak eden diger sayfalara baksin

Sen neden bana yaziyorsun madem? goz ardi et rahatsiz olduysan. Sagolsun kazen oyle bi imkan vermis. Bende bazilarinin burdan nadil gozuktugunu anlatsam:) gerek yok

e anlat tonticim neden anlatmıyorsun? burda bana 1 mesaj gösterebilir misin ben delice sevişmek istiyorum cümlesinin geçtiği? konuda kimse kendini konuşmadı ki.

e anlat tonticim neden anlatmıyorsun? burda bana 1 mesaj gösterebilir misin ben delice sevişmek istiyorum cümlesinin geçtiği? konuda kimse kendini konuşmadı ki.
Neden benimle tartismaya girme cabasindasinki? Ben sana birsey yazdim mi? Yok ee bu israriniz nedendir oyleyse?

Aman Allahim. Bu yazilanlari yazanlarin anne olmasi içleracisi. Oglu olanlar karismam diyor peki ya kizin olsaydi ayni seyi düşünür müydün. Siz hiç çocuklariniza harami ahireti namusu ölümü anlatmiyormusunuz? Dehsetler icindeyim nasil annelik bu? Önüne gelen erkekle yada kızla yatmasi normalmi? Peki bunun o.....dan farki nedir? Çocugunuz ölürse bukadar gunahla ebedi cehennemde yanmasi sizin caninizi yakmiyormu? Aman Allahim eve gelsin evde yapsin diyenler siz kac kişiyle yaptiniz bu isi? Oglunuzun kocanizin yüzüne nasil bakıyorsunuz peki? Edepsiz neslin nasil yetistirildigini bu msjlari okuyunca daha iyi anladim. Yazik cok yazik

yanlış hatırlıyorsam düzelt lütfen sen değil misin buradaki bir konuya " Kocama kızlık zarı dikiminden bahsettim o da 'sen diktir ben bozayım, sen diktir ben bozayım.' dedi" yazan?
Burda millete ahlak bekçiliği yapma bence komik oluyor.

Asıl siz ve siz gibilerin bu forumdaki herkesi Müslüman ya da inançlı sanması içler acısı emin olun.

Neden benimle tartismaya girme cabasindasinki? Ben sana birsey yazdim mi? Yok ee bu israriniz nedendir oyleyse?

peki o zaman şöyle sorayım bu delice sevişmek isteyen kadınlar seninle zıt düşünenler mi yoksa bu konuya mesaj yazan herkes mi? çünkü konuda bunun tartışıldığını söyledin. ben her iki durumda da seni alıntılarım çünkü delice sevişmek istediğimi yazmadım bu konuya.

Ben kimseye yobaz filan demedim:)) bide ne demek bu biz siz ne ya:)) ben gorusumu acik acik bildirmisim merak eden diger sayfalara baksin

evet biz kırk kişiyiz birbirimizi biliriz..
sen dedin demedim zaten senin bildirdiğin fikri savunanlar dedi. sende mesajları beğendin.
bize hakaret edilen mesajları beğenip durdun.
olabilir elbet ama en son yazdığın dalga geçer vari mesajın olmadı.
ne diyoruz biz önünüze gelenle çılgın gibi sevişin mi? biz öyle mi yapıyoruz yani?
siz biz ne demek maalesef hepimiz biliyoruz keşke bilmesek o konuda haklısın.

Evet onu ben yazdim:) espriydi. Buraya yazmamam gerekiyodu ama kari koca arasinda birseydi. bunda birsey yokki. Adi ustunde esim o. Kaldiki sorun burda es mes degil. ahlak bekciligi ne ya? Oyle bise hayatta yapmadim burda yapmamda..sadece erken yasta bhnu mesrulastirma cabasi var burda baxilarinda bu dogru degil daha once yazdim.

Tek gecelik iliski blabla. Herkes istedigini yasadin normal degildir bu. Para karsiligi yap daha iyidir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…