- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.237
- 598
Kocası da bircok kadınla yatmıştır. Onlar sorun etmiyorsa bize ne ?Yani kusura bakma. Ahlak degerleri sanıyorum tartışılır hale gelmis. Kocasindan önce bircok erkekle yatan bir kadinin haya etmesi gerekir diye düşünmüştüm ama genislik farkli bir boyut tabi. Benim midem almıyor da. Pardon
Neden? Ayni sey bence.. tek gecelik duygusal bise yokken sevisebilirsin ama para karsiligi tek gece yaparsan anormalsin:)) anliyorum seni : (Para karsiligi??
Terbiyesizsin hemde cok
Derken??
Beni ne kadar cok kiskaniyorsun yahuBurda kucuk yasta sevismeyi mesrulastiranlar var. Ben buna katilmiyorum ve buna karsi duduncedeyim. 15 yasinda iliski normal olamaz. Ya konu acan kadina bile demedikleri kslmadi yok deniz gezmis yok solcu olamazmis bla bla. Asil burda bi acaiplik yok mu? Hani saygiliydi herkes? Tek tarafli olmuyi bu. Adamin kemikleri sizlarmis konu sahibi boyle konu actigi icin ve solcu oldugu icin
Benim konuda seninle tartışmam yok belki bir ya da iki mesajım vardır. Şimdi girince baktım ve gördüm sen hala ortalığı karıştırmaya devam ediyormuşsun. O yüzden yazdım dön de kendine bak diye. Yazdığın beni ilgilendirir çünkü cinsellik bölümünde bile değilken senin iğrenç fantezilerin karşıma çıkıyor. O zaman ben de sana deli gibi diktirmek ve ......... (senin berbat tabirin işte sen doldur.) isteyen kadın derim olur biter :)Senide o ilgilendrmez bak:) istedigimi yazdim banimida yedim pasalar gibi:) asil siz su sekil topluca linc etmekten vaz gecin insanlari.
Evet yok sen yanlış geldin hadi selametle!!!Sanirim icinizde müslüman yok. Siz devam edin!!!
Cunku kiskaniyortontriko her kuralı adın gibi biliyorsun forumun da kurdusun ama nedenMilana22 yi hiç alıntı yapmıyorsun da hep ortaya sallıyorsun onun hakkında?
Cunku kiskaniyor
Kiyamam yaa
Neden? Ayni sey bence.. tek gecelik duygusal bise yokken sevisebilirsin ama para karsiligi tek gece yaparsan anormalsin:)) anliyorum seni : (Para karsiligi??
Terbiyesizsin hemde cok
su zmna kadar tek birsey yazmisimdir oyle birsey:) genel hatlarda yazarim ben cunku dogruyu soyle.Benim konuda seninle tartışmam yok belki bir ya da iki mesajım vardır. Şimdi girince baktım ve gördüm sen hala ortalığı karıştırmaya devam ediyormuşsun. O yüzden yazdım dön de kendine bak diye. Yazdığın beni ilgilendirir çünkü cinsellik bölümünde bile değilken senin iğrenç fanezilerin karşıma çıkıyor. O zaman ben de sana deli gibi diktirmek ve ......... (senin berbat tabirin işte sen doldur.) isteyen kadın derim olur biter :)
O konuya gelirsek burdaki bu fikirdeki kadinlarda bizlere yapilan hakaretleri yorumlari begeniyo. Kimseye neden begendin demiyoruz. Begenme gibi bi hakki var cunku.. yasak oldugunu bilmiyodum. Valla onune gelenle sevissin diyende var bak gerilere:) bunu ornek bile gosterdiler.. yok fakbadi yok tek gecelik iliski:)bu onune gelenle iliski degil mi?
Canim benim yaaAy gozlerimi yasartiyosunuz siz :)) yaw milana yazdi onu ama dogru mu yani bu? Deniz gezmis sever sevmez solcu olur olnaz? Ne alaka? Bi kac kiside destek verdi sanirim o yuzden alinti yapmiyorum
Ne diyosun milana:)) tobe bismillah:)) seni tanimiyorumki neyini kiskanayim:) boyunumu kiskanayim posunumu kiskanayim:) ismini miBeni ne kadar cok kiskaniyorsun yahu
Ama hicbir zaman ben olamayacaksin cok uzgunum
Ahhhaa hic sanalda da kiskanilmamistim
O da geldi basima
Neden? Ayni sey bence.. tek gecelik duygusal bise yokken sevisebilirsin ama para karsiligi tek gece yaparsan anormalsin:)) anliyorum seni : (
Yani kusura bakma. Ahlak degerleri sanıyorum tartışılır hale gelmis. Kocasindan önce bircok erkekle yatan bir kadinin haya etmesi gerekir diye düşünmüştüm ama genislik farkli bir boyut tabi. Benim midem almıyor da. Pardon
Topraklarimiz müslüman topraği inananlar tarafindan kazanilmis topraklar! Gayrimüslimlerin topraklarimizi ve genclerimizi kirletmesi kadar icler acisi durum yok emin ol!
Ben elhamdülillah müslümanim başım örtülü ibadetlerimi yerine getirmeye çalışan bir insanim.Sanirim icinizde müslüman yok. Siz devam edin!!!
Sanirim icinizde müslüman yok. Siz devam edin!!!
Kemikleri sizlar diye sen yazmadin mi? Seni neden gozumde buyuteyim? Kendinle sorunun mu var neden bu sekilde kisisel algiliyosun? Biz burda sadece birer nickiz ve yazilarimizdan ibaretiz.Canim benim yaa
Ne kadar gozunde biyutmussun beni
Onu baskasi yazdi be sekerim
Ben destek oldum , benimde aklima geldi diye ama hic solcu falan lafi etmedim , bana ne kimin solcu kimin sagci oldugundan
Azicik kitap okumani tavsiye ediyorum o zaman neden kemikleri sizlar dedigimi anlarsin
Solculukla sagcilikla alakasi yok bunun
Bu kadar miyim o kadar miyim bilnem ama bence bole. Hani dusunceye saygi demistik ya:) bu da benim dusuncem olsun mu:)sen gerçekten bu kadar mısın?
Bu kadar miyim o kadar miyim bilnem ama bence bole. Hani dusunceye saygi demistik ya:) bu da benim dusuncem olsun mu:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?