Metro duyduklarım ve bende bıraktığı etki...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kocası da bircok kadınla yatmıştır. Onlar sorun etmiyorsa bize ne ?
Bir de ahlak sadece sevismekle bozulan bir sey mi?
Bu memleket Müslümanim diyip kul hakki yiyen ahlaksizlarla dolu

değil işte. dedem rus onun sülalesi de rus, kırımda yaşıyorlar, sülalece asker hepsi, kurtuluş savaşında savaşmış insanlar ve müslüman değiller. askeri ataşe, ülkesi için hepimizden çok şey yapmış ve gayrimüslim. var mı sorun?

Beni ne kadar cok kiskaniyorsun yahu
Ama hicbir zaman ben olamayacaksin cok uzgunum
Ahhhaa hic sanalda da kiskanilmamistim
O da geldi basima

Senide o ilgilendrmez bak:) istedigimi yazdim banimida yedim pasalar gibi:) asil siz su sekil topluca linc etmekten vaz gecin insanlari.
Benim konuda seninle tartışmam yok belki bir ya da iki mesajım vardır. Şimdi girince baktım ve gördüm sen hala ortalığı karıştırmaya devam ediyormuşsun. O yüzden yazdım dön de kendine bak diye. Yazdığın beni ilgilendirir çünkü cinsellik bölümünde bile değilken senin iğrenç fantezilerin karşıma çıkıyor. O zaman ben de sana deli gibi diktirmek ve ......... (senin berbat tabirin işte sen doldur.) isteyen kadın derim olur biter :)

Para karsiligi??
Terbiyesizsin hemde cok
Neden? Ayni sey bence.. tek gecelik duygusal bise yokken sevisebilirsin ama para karsiligi tek gece yaparsan anormalsin:)) anliyorum seni : (
su zmna kadar tek birsey yazmisimdir oyle birsey:) genel hatlarda yazarim ben cunku dogruyu soyle.

ben beğenmiyorum ama.
sıkıntı orada.
hem saygı deyip hem hakaret içerikli mesajları beğenmiyorum.kendimle çelişmiyorum.
varsa onu yazan alıntılayıp yaz mesajını lütfen, böyle ortaya yazınca herkesi zan altında bırakıyorsun.
aynı fikri savunanlar arasında bile ince farklar olabilir.
herkesi aynı kefeye koyan mesajlar yerine alıntıla.
dediğim gibi kırk kişiyiz birbirimizi biliriz.
orta yere gelip senide içine alan bir mesaj yazmam ben. rahatsız olduğum mesajı alıntılayıp yorum sahibiyle konuşurum.

Ay gozlerimi yasartiyosunuz siz :)) yaw milana yazdi onu ama dogru mu yani bu? Deniz gezmis sever sevmez solcu olur olnaz? Ne alaka? Bi kac kiside destek verdi sanirim o yuzden alinti yapmiyorum
Canim benim yaa
Ne kadar gozunde biyutmussun beni
Onu baskasi yazdi be sekerim
Ben destek oldum , benimde aklima geldi diye ama hic solcu falan lafi etmedim , bana ne kimin solcu kimin sagci oldugundan
Azicik kitap okumani tavsiye ediyorum o zaman neden kemikleri sizlar dedigimi anlarsin
Solculukla sagcilikla alakasi yok bunun

Beni ne kadar cok kiskaniyorsun yahu
Ama hicbir zaman ben olamayacaksin cok uzgunum
Ahhhaa hic sanalda da kiskanilmamistim
O da geldi basima
Ne diyosun milana:)) tobe bismillah:)) seni tanimiyorumki neyini kiskanayim:) boyunumu kiskanayim posunumu kiskanayim:) ismini mi
Kiskanayim:)) alemsin ya:)

mideniz almadığı nedir?
elin sevişmesinden size ne?
kapıda peçetesini mi tuttunuz?

Sanirim icinizde müslüman yok. Siz devam edin!!!
Ben elhamdülillah müslümanim başım örtülü ibadetlerimi yerine getirmeye çalışan bir insanim.
Anlamadiginiz şu; bizim kimsenin hayatina karışma hele yargilama hakkimiz yok. Kişinin günahı sevabi onunla Allah arasındadır. Kaldi ki hangi dine mensup inaniyor mu onu bile bilemeyiz.
Kendi deger yargilarimiza göre birilerini yargilarsak iste suan oldugu gibi bu memlekette yasanmaz insanlar ulkeden kacmak ister.
Sevismelerinin bana hicbir zarari yok. Bana zorla sevis demiyorlar. Herkesin mezari tek kisilik. Bu kadar.

Kemikleri sizlar diye sen yazmadin mi? Seni neden gozumde buyuteyim? Kendinle sorunun mu var neden bu sekilde kisisel algiliyosun? Biz burda sadece birer nickiz ve yazilarimizdan ibaretiz.

Belkide butun forum seni kiskaniyodur milanaaaaa

Bu kadar miyim o kadar miyim bilnem ama bence bole. Hani dusunceye saygi demistik ya:) bu da benim dusuncem olsun mu:)

olmasın. mümkünse insanlara hakaret etmeden bildir görüşünü, öyle bir yeteneğin varsa.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…