Metro duyduklarım ve bende bıraktığı etki...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yatak odasını binlerce uyesi olan erkeklerin de okuyabildigi bir foruma acan kadin ahlak bekçiligi yapiyor. Cok guzel ulke valla bak...

Hakaret etmiyorum.. ayni sey bence fark yok. Ne fark eder hem? Bu sekilde dedin diye dusuncem degismeyecek

senin düşünceni değiştirmek gibi bir niyetim yok. insanlara hakaret etmeden konuşmayı öğrenmen lazım ama bunu sana öğretecek kişi de ben değilim. üzgünüm adına ne diyeyim.

Ne diyosun milana:)) tobe bismillah:)) seni tanimiyorumki neyini kiskanayim:) boyunumu kiskanayim posunumu kiskanayim:) ismini mi
Kiskanayim:)) alemsin ya:)
gelinim mutfakta programındaki kaynana Reyhan gibi kıskanıyorsunuzzzzz beniiiii

senin düşünceni değiştirmek gibi bir niyetim yok. insanlara hakaret etmeden konuşmayı öğrenmen lazım ama bunu sana öğretecek kişi de ben değilim. üzgünüm adına ne diyeyim.
Sekerim insan sahip olmak istedigi hayata sahip olamayinca olani kiskanir ve surekli satasir , olay bundan ibaret

Hakaret nerde burda? kufur mu etmisim yazimda? Tek bi haksret goster

Okumasi sorun olsaydi yazmazdim zaten. Bi nickiz bi yaziyiz.
Neden olmasın? Herhangi bir adamin fantazilerini süslüyorsun belki? Kocan sorun etmiyor mu? Ne farki var para karşılığı yazilan seks hikayelerinden diyim mi ben de?

Ya bu konu neden hala kapatılmadı onu da anlayamadım, sonu bir yere de varmıyor. Yalnız dikkatimi çeken şey şu. Muhafazakar görüşte olanlar diyeyim, daha çok kalp kırıyorlar. Siz çocuğunuzu istediğiniz gibi yetiştirebilirsiniz, istediğiniz gibi düşünebilirsiniz okey ama neden sizin gibi düşünmeyenleri aşağılıyorsunuz, ahlaklarından laf vuruyorsunuz? X kişi Y kişiyle tek gecelik ilişki yaşasın, tecavüz olmadıktan sonra bana ne? İki ergen sevişmek istesinler, bana ne, bu onların ailelerini ilgilendiren bir mesele. Aileleri daha yumuşak bakışlı olabilir bu konuda, bana ne. Bir kadın evlenmeden önce cinsel birliktelik yaşamak istemiyor olabilir, öpüşmek istemiyor olabilir, bana ne. Yani biz millet olarak herkesin hayatına karışmayı çok seviyoruz; bu hayatın her alanında geçerli. Niye evlenmedin de niye çocuk yapmadın da niye o da niye bu da. Herkesin farklı bir bakış açısı var hayata, insanlar farklı farklı. İki reşit olmuş kişi arasında, rıza dahilinde yaşanan her şey onları ilgilendirir; başkalarını değil.

Fuhus yapsinlar daha iyi demek hakaret degilmis. İyi bilgi; kullanilir.

Yatak odasını binlerce uyesi olan erkeklerin de okuyabildigi bir foruma acan kadin ahlak bekçiligi yapiyor. Cok guzel ulke valla bak...
Bu tiplerden o kadar çok var ki. Özellikle kadınlarla bir araya gelince kısır günü teyzesi misali en pis anılarına kadar anlatırlar ama apartmandaki öğrenci evini gözlemekten de bir hal olurlar, acınası.
Ben de bu forumda böyle iğrenç mesajları okuyunca rahatsız oluyorum, çok meraklılarsa açsınlar cinsellik bölümüne bir konu doya doya kamuya anlatsınlar pis zihniyetli fantezilerini

Fuhus yapsinlar daha iyi demek hakaret degilmis. İyi bilgi; kullanilir.
Bana bi solermisin? Bekar biri 10 hunde 10 farklj kisiyle oluyo.. baska bi bejar biride 10 gundd 10 kisiyle oluyo ama parayla.. parayla olmasi fuhus, digeri degil ole mi? Fuhus kelimesinide ben degil sen kullandin bak

Hakaret nerde burda? kufur mu etmisim yazimda? Tek bi haksret goster

tontriko burda pis zihniyetini yazacağına git para karşılığı milletle birlikte ol daha iyi diyorum ve söylediğin şeyin ne pis bir şey olduğunu anlamanı diliyorum.

para karşılığı dediğin mesajın.
Bak canim bunlsrin icinde bence en akli selimlerden biri sensin:) biliyosun ne dusundugumu.. para karsiligi yapanla her gun farkli kisilerle.. karsiliksiz gene farkli kisikerle yapanlarin arasinda ne fark var?

tontriko burda pis zihniyetini yazacağına git para karşılığı milletle birlikte ol daha iyi diyorum ve söylediğin şeyin ne pis bir şey olduğunu anlamanı diliyorum.
Ben sizin tek gecelik iliski dediklerinizi dogru bulmuyorumki bunu dogru bulanlar ortada:)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…