- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.237
- 598
Yatak odasını binlerce uyesi olan erkeklerin de okuyabildigi bir foruma acan kadin ahlak bekçiligi yapiyor. Cok guzel ulke valla bak...Sen burada tartıştığın kadınları aklınca "deli gibi sevişmek istiyorlar." diyerek küçük düşürmeye kalkmadan önce kocanla aranda geçen o iğrenç fantezinizi buraya yazmamayı öğreneceksin. Herkes kapısının önünü süpürsün diyorum yani.
Hakaret etmiyorum.. ayni sey bence fark yok. Ne fark eder hem? Bu sekilde dedin diye dusuncem degismeyecekolmasın. mümkünse insanlara hakaret etmeden bildir görüşünü, öyle bir yeteneğin varsa.
Okumasi sorun olsaydi yazmazdim zaten. Bi nickiz bi yaziyiz.Yatak odasını binlerce uyesi olan erkeklerin de okuyabildigi bir foruma acan kadin ahlak bekçiligi yapiyor. Cok guzel ulke valla bak...
Hakaret etmiyorum.. ayni sey bence fark yok. Ne fark eder hem? Bu sekilde dedin diye dusuncem degismeyecek
gelinim mutfakta programındaki kaynana Reyhan gibi kıskanıyorsunuzzzzz beniiiiNe diyosun milana:)) tobe bismillah:)) seni tanimiyorumki neyini kiskanayim:) boyunumu kiskanayim posunumu kiskanayim:) ismini mi
Kiskanayim:)) alemsin ya:)
Sekerim insan sahip olmak istedigi hayata sahip olamayinca olani kiskanir ve surekli satasir , olay bundan ibaretsenin düşünceni değiştirmek gibi bir niyetim yok. insanlara hakaret etmeden konuşmayı öğrenmen lazım ama bunu sana öğretecek kişi de ben değilim. üzgünüm adına ne diyeyim.
Hakaret nerde burda? kufur mu etmisim yazimda? Tek bi haksret gostersenin düşünceni değiştirmek gibi bir niyetim yok. insanlara hakaret etmeden konuşmayı öğrenmen lazım ama bunu sana öğretecek kişi de ben değilim. üzgünüm adına ne diyeyim.
Neden olmasın? Herhangi bir adamin fantazilerini süslüyorsun belki? Kocan sorun etmiyor mu? Ne farki var para karşılığı yazilan seks hikayelerinden diyim mi ben de?Okumasi sorun olsaydi yazmazdim zaten. Bi nickiz bi yaziyiz.
Keske o uyeyle dalga gectigimi anlayacak kapasitede olsaydinizgelinim mutfakta programındaki kaynana Reyhan gibi kıskanıyorsunuzzzzz beniiiii
Nesini kiskancaksa millet:) millet kendini nerde goruyo bilmiyorum vallagelinim mutfakta programındaki kaynana Reyhan gibi kıskanıyorsunuzzzzz beniiiii
Fuhus yapsinlar daha iyi demek hakaret degilmis. İyi bilgi; kullanilir.senin düşünceni değiştirmek gibi bir niyetim yok. insanlara hakaret etmeden konuşmayı öğrenmen lazım ama bunu sana öğretecek kişi de ben değilim. üzgünüm adına ne diyeyim.
Bu tiplerden o kadar çok var ki. Özellikle kadınlarla bir araya gelince kısır günü teyzesi misali en pis anılarına kadar anlatırlar ama apartmandaki öğrenci evini gözlemekten de bir hal olurlar, acınası.Yatak odasını binlerce uyesi olan erkeklerin de okuyabildigi bir foruma acan kadin ahlak bekçiligi yapiyor. Cok guzel ulke valla bak...
Bu sekilde dusunmedim ama kimse beni tanimaz bende kimseyi tanimam burda. Bu yuzden sorun yok bence,Neden olmasın? Herhangi bir adamin fantazilerini süslüyorsun belki? Kocan sorun etmiyor mu? Ne farki var para karşılığı yazilan seks hikayelerinden diyim mi ben de?
Hakaret nerde burda? kufur mu etmisim yazimda? Tek bi haksret goster
Bana bi solermisin? Bekar biri 10 hunde 10 farklj kisiyle oluyo.. baska bi bejar biride 10 gundd 10 kisiyle oluyo ama parayla.. parayla olmasi fuhus, digeri degil ole mi? Fuhus kelimesinide ben degil sen kullandin bakFuhus yapsinlar daha iyi demek hakaret degilmis. İyi bilgi; kullanilir.
Hakaret nerde burda? kufur mu etmisim yazimda? Tek bi haksret goster
Bak canim bunlsrin icinde bence en akli selimlerden biri sensin:) biliyosun ne dusundugumu.. para karsiligi yapanla her gun farkli kisilerle.. karsiliksiz gene farkli kisikerle yapanlarin arasinda ne fark var?para karşılığı dediğin mesajın.
Ben sizin tek gecelik iliski dediklerinizi dogru bulmuyorumki bunu dogru bulanlar ortada:)tontriko burda pis zihniyetini yazacağına git para karşılığı milletle birlikte ol daha iyi diyorum ve söylediğin şeyin ne pis bir şey olduğunu anlamanı diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?