Metro duyduklarım ve bende bıraktığı etki...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konu o kadar saçmalamışki. Sag sol kavgasi din inanç kavgası namus kavgasi gelip buraya şnunla şu kadar sex yaptim tek gecelik ilişki vb diye şov yapanlar falan bence acilen kapatılması lazım

Bak canim bunlsrin icinde bence en akli selimlerden biri sensin:) biliyosun ne dusundugumu.. para karsiligi yapanla her gun farkli kisilerle.. karsiliksiz gene farkli kisikerle yapanlarin arasinda ne fark var?

her gün yapmıyorlardır emin ol.
diğeri meslek para kazanmak için.
diğeri keyif zevk için.

Bak canim bunlsrin icinde bence en akli selimlerden biri sensin:) biliyosun ne dusundugumu.. para karsiligi yapanla her gun farkli kisilerle.. karsiliksiz gene farkli kisikerle yapanlarin arasinda ne fark var?

ya istersem 10 günde 20 kişiyle sevişirim. zevk alıyorsam kime ne ya? ben istiyorum ben zevk alıyorum karşımdaki kişiyi ben seçiyorum tontriko anlamıyor musun? seks sana göre kocanla yapılırsa ovv yeee diğer türlü fuhuş mu? ankaranın neresindesin sen orda şebeke suyuna bişey mi kattılar?

Bana bi solermisin? Bekar biri 10 hunde 10 farklj kisiyle oluyo.. baska bi bejar biride 10 gundd 10 kisiyle oluyo ama parayla.. parayla olmasi fuhus, digeri degil ole mi? Fuhus kelimesinide ben degil sen kullandin bak
Ya sen dalga mi geciyorsun be bizimle? Para karsiligi yapmaktan farki ne diyorsun sonra fuhus kelimesini sen kullandin diyorsun. Gercekten o kadar salak mi duruyoruz söylediklerinin ardindaki art niyeti anlamayacak kadar. Basbayagi ben karismam bilmem ne diyip hakaret iceren yorumlari beğeniyorsun sonra beğenmek yasak mi diyorsun. Ne alaka yasakla? Begenmen onayladigin anlamina gelmiyor mu? Bu forumda daha ne kadar baska dinler asagilanacak sevgilisiyle birlikte olan kadinlar fahise olarak damgalanacak yeter be!!!

Haha tamam canim sakin ol:)

amanınnnn nasıl konu bu tam sarpa sarmış.Kuzum banlıydım hastalığını okudum bir geçmiş olsun yanındayım dıyemedım dıye çırpındım .Abla kardeş güçlüyüz biz bu hastalıkları da yeneceğiz beynimiz hasta ama çok şukur beyın özürlü değiliz

Ben hic bi dini asaglamam.. birj hristoyanlik dedi ama onun ozundede var dindarlik vs o konuya girneyim. Simdide begendigimiz msjlarin hesabini mi verecegiz size?

Hayal kırıklığına uğratmak istemem ama var cidden. Arkadaşımın sevgilisi bakire olduğu ve evlenene kadar cinsel birliktelik yaşamak istemediği için ayrıldı. Açıklama olarak da cidden bunu söylemiş. Ten uyumunu bilemediği birisiyle evlenmenin piyango olduğunu ama onun kararına saygı duyduğunu, beklentileri uyuşmadığı için ayrılmak istediğini söylemiş. Arkadaşım çok üzülmüştü ama sevgilisine hak verdiğini söyledi. Var yani, olmaz demeyin.

O kadar berbat ki kizlik zarini diktirip tekrar diktirip tekrar sevisecekmis falan filan
Bu sacma fanteziyi de kalkip burda anlatmis
Cok uzuldum ben haline ya

teşekkür ederimm ❤

sus sus yine gidicen

Saygılı olun lütfen

Bana bi solermisin? Bekar biri 10 hunde 10 farklj kisiyle oluyo.. baska bi bejar biride 10 gundd 10 kisiyle oluyo ama parayla.. parayla olmasi fuhus, digeri degil ole mi? Fuhus kelimesinide ben degil sen kullandin bak
Para karsiligi yapilan sekse fuhus denir. Evet biri fuhus, digeri değil.

Ben hic bi dini asaglamam.. birj hristoyanlik dedi ama onun ozundede var dindarlik vs o konuya girneyim. Simdide begendigimiz msjlarin hesabini mi verecegiz size?
Hesap verme arkasinda dur evet ben de ayni dusunuyorum diye, kivirma benim icin yeterli.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…