peki daha önceden tanıdığın ama o gece her nasılse bir kerecik seks yaptığın, ama sonrasında seks yapmayıp arkadaş kaldığına ne deniyor
Bak canim bunlsrin icinde bence en akli selimlerden biri sensin:) biliyosun ne dusundugumu.. para karsiligi yapanla her gun farkli kisilerle.. karsiliksiz gene farkli kisikerle yapanlarin arasinda ne fark var?
Bak canim bunlsrin icinde bence en akli selimlerden biri sensin:) biliyosun ne dusundugumu.. para karsiligi yapanla her gun farkli kisilerle.. karsiliksiz gene farkli kisikerle yapanlarin arasinda ne fark var?
Ya sen dalga mi geciyorsun be bizimle? Para karsiligi yapmaktan farki ne diyorsun sonra fuhus kelimesini sen kullandin diyorsun. Gercekten o kadar salak mi duruyoruz söylediklerinin ardindaki art niyeti anlamayacak kadar. Basbayagi ben karismam bilmem ne diyip hakaret iceren yorumlari beğeniyorsun sonra beğenmek yasak mi diyorsun. Ne alaka yasakla? Begenmen onayladigin anlamina gelmiyor mu? Bu forumda daha ne kadar baska dinler asagilanacak sevgilisiyle birlikte olan kadinlar fahise olarak damgalanacak yeter be!!!Bana bi solermisin? Bekar biri 10 hunde 10 farklj kisiyle oluyo.. baska bi bejar biride 10 gundd 10 kisiyle oluyo ama parayla.. parayla olmasi fuhus, digeri degil ole mi? Fuhus kelimesinide ben degil sen kullandin bak
Haha tamam canim sakin ol:)ya istersem 10 günde 20 kişiyle sevişirim. zevk alıyorsam kime ne ya? ben istiyorum ben zevk alıyorum karşımdaki kişiyi ben seçiyorum tontriko anlamıyor musun? seks sana göre kocanla yapılırsa ovv yeee diğer türlü fuhuş mu? ankaranın neresindesin sen orda şebeke suyuna bişey mi kattılar?
Zevk ama duygusallik yok diyosun dimi sadece zevk diyosun dimi? Digeride ekmegin pesindedir belki.her gün yapmıyorlardır emin ol.
diğeri meslek para kazanmak için.
diğeri keyif zevk için.
amanınnnn nasıl konu bu tam sarpa sarmış.Kuzum banlıydım hastalığını okudum bir geçmiş olsun yanındayım dıyemedım dıye çırpındım .Abla kardeş güçlüyüz biz bu hastalıkları da yeneceğiz beynimiz hasta ama çok şukur beyın özürlü değilizya istersem 10 günde 20 kişiyle sevişirim. zevk alıyorsam kime ne ya? ben istiyorum ben zevk alıyorum karşımdaki kişiyi ben seçiyorum tontriko anlamıyor musun? seks sana göre kocanla yapılırsa ovv yeee diğer türlü fuhuş mu? ankaranın neresindesin sen orda şebeke suyuna bişey mi kattılar?
Ben hic bi dini asaglamam.. birj hristoyanlik dedi ama onun ozundede var dindarlik vs o konuya girneyim. Simdide begendigimiz msjlarin hesabini mi verecegiz size?Ya sen dalga mi geciyorsun be bizimle? Para karsiligi yapmaktan farki ne diyorsun sonra fuhus kelimesini sen kullandin diyorsun. Gercekten o kadar salak mi duruyoruz söylediklerinin ardindaki art niyeti anlamayacak kadar. Basbayagi ben karismam bilmem ne diyip hakaret iceren yorumlari beğeniyorsun sonra beğenmek yasak mi diyorsun. Ne alaka yasakla? Begenmen onayladigin anlamina gelmiyor mu? Bu forumda daha ne kadar baska dinler asagilanacak sevgilisiyle birlikte olan kadinlar fahise olarak damgalanacak yeter be!!!
Kimseyi ilgilendirmez kendisi kocası ve 3. kisi arasinda ama bence normallestirilmemeli bu durum soyle; siz hic bakireyim acaba nisanlım ilk gece beni bırakır mı diye baslik acan kimse gordunuz mü?Diktirme derdinde insanlar birlikte yaslanacagi kisiyi nasıl kandirirım derdinde.özendirilmemeli diye dusunuyorum
O kadar berbat ki kizlik zarini diktirip tekrar diktirip tekrar sevisecekmis falan filanabla cinsel hayatın kötü olabilir ama başkalarının hayatına burnunu sokmasan daha iyi olur. bastırılmış cinsellik sapkınlık yaratır..zorlama olmadıgı sürece isteyen istediği ile sevişir.bi bitin artık
amanınnnn nasıl konu bu tam sarpa sarmış.Kuzum banlıydım hastalığını okudum bir geçmiş olsun yanındayım dıyemedım dıye çırpındım .Abla kardeş güçlüyüz biz bu hastalıkları da yeneceğiz beynimiz hasta ama çok şukur beyın özürlü değiliz
Saygılı olun lütfenamanınnnn nasıl konu bu tam sarpa sarmış.Kuzum banlıydım hastalığını okudum bir geçmiş olsun yanındayım dıyemedım dıye çırpındım .Abla kardeş güçlüyüz biz bu hastalıkları da yeneceğiz beynimiz hasta ama çok şukur beyın özürlü değiliz
Para karsiligi yapilan sekse fuhus denir. Evet biri fuhus, digeri değil.Bana bi solermisin? Bekar biri 10 hunde 10 farklj kisiyle oluyo.. baska bi bejar biride 10 gundd 10 kisiyle oluyo ama parayla.. parayla olmasi fuhus, digeri degil ole mi? Fuhus kelimesinide ben degil sen kullandin bak
Hesap verme arkasinda dur evet ben de ayni dusunuyorum diye, kivirma benim icin yeterli.Ben hic bi dini asaglamam.. birj hristoyanlik dedi ama onun ozundede var dindarlik vs o konuya girneyim. Simdide begendigimiz msjlarin hesabini mi verecegiz size?
Peki ole olsun seni mi kircamPara karsiligi yapilan sekse fuhus denir. Evet biri fuhus, digeri değil.
yav size ya da konuya yorum yapmadım ki ben ne anladınız da uyarıyorsunuz hayati hastalığımız var ondan bahsettım size ne bundanSaygılı olun lütfen
Begenirim bunhak bana verildiyse ben nedense kimseye hesap sormuyorum. Banane ne begendiyseHesap verme arkasinda dur evet ben de ayni dusunuyorum diye, kivirma benim icin yeterli.
Beyin özürlü ne demek ? Birine böyle bir imada bulunmak suçtur ileri gitmeyelim lütfen.yav size ya da konuya yorum yapmadım ki ben ne anladınız da uyarıyorsunuz hayati hastalığımız var ondan bahsettım size ne bundan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?