Zevk ama duygusallik yok diyosun dimi sadece zevk diyosun dimi? Digeride ekmegin pesindedir belki.
Anladim msjlarinizi okuyorum her konuda gayet kibar ve tutarlı yorumlar yapiyorsunuz.form bir kac parcaya bolundu daha fazla polemige dahil olmamak icin yorum yapmaktan vazgectim ancak bu konular sahip olunan her dinde yasaklanmıs uzak durun denmis kutsal kitabı da okudum ben.teblig gorevini yerine getirmek istedim sadeceHayal kırıklığına uğratmak istemem ama var cidden. Arkadaşımın sevgilisi bakire olduğu ve evlenene kadar cinsel birliktelik yaşamak istemediği için ayrıldı. Açıklama olarak da cidden bunu söylemiş. Ten uyumunu bilemediği birisiyle evlenmenin piyango olduğunu ama onun kararına saygı duyduğunu, beklentileri uyuşmadığı için ayrılmak istediğini söylemiş. Arkadaşım çok üzülmüştü ama sevgilisine hak verdiğini söyledi. Var yani, olmaz demeyin.
Bu konuda yazdiklarima bise demedin:) kisksniyosun dedin simdide baska topicte yazilanlari buraya tasiyosun:) bence kendine uzul valla:) gerci senin uzuluncek biseyin yoktur.. kiskaniliyosun : (O kadar berbat ki kizlik zarini diktirip tekrar diktirip tekrar sevisecekmis falan filan
Bu sacma fanteziyi de kalkip burda anlatmis
Cok uzuldum ben haline ya
yav çattık gece gece arkadaşım beyın tumorum var hayatı kör olma felç rıskım var beynım hasta ama çok şukur beyın özürlü değilim dıye espri yaptım güçlüyüm demek ıstedım nasıl ınsanlarsınız siz ne kötü yureklısınız ne anladın da saldırıyorsun bana sen yazma bana artıkBeyin özürlü ne demek ? Birine böyle bir imada bulunmak suçtur ileri gitmeyelim lütfen.
Bu konuda yazdiklarima bise demedin:) kisksniyosun dedin simdide baska topicte yazilanlari buraya tasiyosun:) bence kendine uzul valla:) gerci senin uzuluncek biseyin yoktur.. kiskaniliyosun : (
Herkesin her dediginden ben mi mesulum:) tobe bismillah:)evet yazdım ya zaten para kazanmak için diye.
duygusallık var yok bilmiyorum. zira benim tarzım değil. ama böyle olmadığı için kimseye hakaret edip dalga geçmiyorum diyorum. beni ilgilendirmez diyorum. bunu tercih eden kişileri geniş, konya ovası, hırıstiyan vb. şekillerde etiketleyemezsiniz diyorum.
Muhafazakar kesim kalp kiriyor demissiniz de bu genellemeyi kabul etmiyorum. Yazinizda iki ergenin cinselligi ailelerini ilgilendirir demissiniz yazdığınız msjla cakisarak. Peki bu ergenleri yetistiren anneler amaan neyaparsa yapsin kafasinda yetiştirirlerse bu cocuktan ileriki hayatinda saglikli ve edepli nesiller ürer mi? Ya da esiyle tek eslilik hayati yasar mi? Edebin ahlagin ne oldugunu bilmeden üreyen saygisiz genclikten ben banane diyemiyorum. Bunlar yarinin ögretmeni doktoru devlet yöneticisi olacaklar. Ama ümidimde yok değil. Zira cocuklarini tertemiz yetistiren bir nesil de var cok şükür... ha birde kiyamet yaklaştı zaten bunlarda alametleri yani fazla sürmez bu kirlilik....Ya bu konu neden hala kapatılmadı onu da anlayamadım, sonu bir yere de varmıyor. Yalnız dikkatimi çeken şey şu. Muhafazakar görüşte olanlar diyeyim, daha çok kalp kırıyorlar. Siz çocuğunuzu istediğiniz gibi yetiştirebilirsiniz, istediğiniz gibi düşünebilirsiniz okey ama neden sizin gibi düşünmeyenleri aşağılıyorsunuz, ahlaklarından laf vuruyorsunuz? X kişi Y kişiyle tek gecelik ilişki yaşasın, tecavüz olmadıktan sonra bana ne? İki ergen sevişmek istesinler, bana ne, bu onların ailelerini ilgilendiren bir mesele. Aileleri daha yumuşak bakışlı olabilir bu konuda, bana ne. Bir kadın evlenmeden önce cinsel birliktelik yaşamak istemiyor olabilir, öpüşmek istemiyor olabilir, bana ne. Yani biz millet olarak herkesin hayatına karışmayı çok seviyoruz; bu hayatın her alanında geçerli. Niye evlenmedin de niye çocuk yapmadın da niye o da niye bu da. Herkesin farklı bir bakış açısı var hayata, insanlar farklı farklı. İki reşit olmuş kişi arasında, rıza dahilinde yaşanan her şey onları ilgilendirir; başkalarını değil.
Kesin :) ama gormedigime gore nasil kiskanayim:)))sana bişey diyim mi, görsen kıskanırsın :)))
Bu konuda yapmayın hanımefendi özel mesaj atın mesela ortam gergin zaten . Bence sizde daha düzgün konularda yazın bu tür şeyleri muhatap olamayacağım zirayav çattık gece gece arkadaşım beyın tumorum var hayatı kör olma felç rıskım var beynım hasta ama çok şukur beyın özürlü değilim dıye espri yaptım güçlüyüm demek ıstedım nasıl ınsanlarsınız siz ne kötü yureklısınız ne anladın da saldırıyorsun bana sen yazma bana artık
Hakaret ediyorsun diyen kesim hakaret ediyor cnm boşverseneKesin :) ama gormedigime gore nasil kiskanayim:)))
Topraklarimiz müslüman topraği inananlar tarafindan kazanilmis topraklar! Gayrimüslimlerin topraklarimizi ve genclerimizi kirletmesi kadar icler acisi durum yok emin ol!
Anladim msjlarinizi okuyorum her konuda gayet kibar ve tutarlı yorumlar yapiyorsunuz.form bir kac parcaya bolundu daha fazla polemige dahil olmamak icin yorum yapmaktan vazgectim ancak bu konular sahip olunan her dinde yasaklanmıs uzak durun denmis kutsal kitabı da okudum ben.teblig gorevini yerine getirmek istedim sadece
Evlilik sadece cinsellikle alakali bir şey mi? Gerçekten sevismeyle evliliği aynı mı görüyorsunuz?18 20 yaşında biri evlendiğinde çocuk gelin oluyorda cinsel ilişki yaşayınca neden böyle rahat bakılıyor enteresan.
Evlilik sadece cinsellikle alakali bir şey mi? Gerçekten sevismeyle evliliği aynı mı görüyorsunuz?
Ben zaten şahsen ona karşıyım. Yoksa reşit bireylerin cinselliğine kim ne karışır ne münasebet.Yorma kendini bence. Sevişme izni almak için evlenmiş bir nesilden fazla bir şey beklemeye gerek yok. Konu da eski zaten.
Not: Reşit olmayan gençlerin evlenmesini de sevişmesini de doğru bulmuyorum. Linç timine duyurulur.
Evlilik sadece cinsellikle alakali bir şey mi? Gerçekten sevismeyle evliliği aynı mı görüyorsunuz?
Konudaki bireylerin reşit olup olmadıklarını bilmiyoruz. Konunun gerçek olup olmadığını bile bilmiyoruz. Açıkçası bana ortalık karıştırmak için açılmış yalan yanlış bir konu olduğu izlenimi uyandırdı.Ben zaten şahsen ona karşıyım. Yoksa reşit bireylerin cinselliğine kim ne karışır ne münasebet.
Gerçi konu açılalı baya olmuş ama yazmadan edemeyeceğim. 18 yaş altı çocukların istedikleri kişiyle sevişebilecekleri savunulmuş burada. Çok ilginç ve üzücü doğrusu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?