Metro duyduklarım ve bende bıraktığı etki...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Zevk ama duygusallik yok diyosun dimi sadece zevk diyosun dimi? Digeride ekmegin pesindedir belki.

evet yazdım ya zaten para kazanmak için diye.
duygusallık var yok bilmiyorum. zira benim tarzım değil. ama böyle olmadığı için kimseye hakaret edip dalga geçmiyorum diyorum. beni ilgilendirmez diyorum. bunu tercih eden kişileri geniş, konya ovası, hırıstiyan vb. şekillerde etiketleyemezsiniz diyorum.

Anladim msjlarinizi okuyorum her konuda gayet kibar ve tutarlı yorumlar yapiyorsunuz.form bir kac parcaya bolundu daha fazla polemige dahil olmamak icin yorum yapmaktan vazgectim ancak bu konular sahip olunan her dinde yasaklanmıs uzak durun denmis kutsal kitabı da okudum ben.teblig gorevini yerine getirmek istedim sadece

O kadar berbat ki kizlik zarini diktirip tekrar diktirip tekrar sevisecekmis falan filan
Bu sacma fanteziyi de kalkip burda anlatmis
Cok uzuldum ben haline ya
Bu konuda yazdiklarima bise demedin:) kisksniyosun dedin simdide baska topicte yazilanlari buraya tasiyosun:) bence kendine uzul valla:) gerci senin uzuluncek biseyin yoktur.. kiskaniliyosun : (

Beyin özürlü ne demek ? Birine böyle bir imada bulunmak suçtur ileri gitmeyelim lütfen.
yav çattık gece gece arkadaşım beyın tumorum var hayatı kör olma felç rıskım var beynım hasta ama çok şukur beyın özürlü değilim dıye espri yaptım güçlüyüm demek ıstedım nasıl ınsanlarsınız siz ne kötü yureklısınız ne anladın da saldırıyorsun bana sen yazma bana artık

Bu konuda yazdiklarima bise demedin:) kisksniyosun dedin simdide baska topicte yazilanlari buraya tasiyosun:) bence kendine uzul valla:) gerci senin uzuluncek biseyin yoktur.. kiskaniliyosun : (

sana bişey diyim mi, görsen kıskanırsın :)))

Herkesin her dediginden ben mi mesulum:) tobe bismillah:)

Ben diyorumki verdigim orneklerin arasinda fark yok benim icin bu kadar, neden uzattinizki?

Muhafazakar kesim kalp kiriyor demissiniz de bu genellemeyi kabul etmiyorum. Yazinizda iki ergenin cinselligi ailelerini ilgilendirir demissiniz yazdığınız msjla cakisarak. Peki bu ergenleri yetistiren anneler amaan neyaparsa yapsin kafasinda yetiştirirlerse bu cocuktan ileriki hayatinda saglikli ve edepli nesiller ürer mi? Ya da esiyle tek eslilik hayati yasar mi? Edebin ahlagin ne oldugunu bilmeden üreyen saygisiz genclikten ben banane diyemiyorum. Bunlar yarinin ögretmeni doktoru devlet yöneticisi olacaklar. Ama ümidimde yok değil. Zira cocuklarini tertemiz yetistiren bir nesil de var cok şükür... ha birde kiyamet yaklaştı zaten bunlarda alametleri yani fazla sürmez bu kirlilik....

Bu konuda yapmayın hanımefendi özel mesaj atın mesela ortam gergin zaten . Bence sizde daha düzgün konularda yazın bu tür şeyleri muhatap olamayacağım zira

ohannes konu sahibinin fantazisi mi bu?..
e belli işte yılarca bastır bastır sonra evlendiğin adam karambole cıksın.. sekssizlik bi yerden sonra sapıttırıyor açık ve net..
bence böyle bir konuşmaya şahit olmadı bile tamamen hayalgücü ile açılmış bir konu. berbat giden seks hayatını unutturacak yorumlar duymak için açılmış konu

Topraklarimiz müslüman topraği inananlar tarafindan kazanilmis topraklar! Gayrimüslimlerin topraklarimizi ve genclerimizi kirletmesi kadar icler acisi durum yok emin ol!

Ne rezil ne ayrıştırıcı ne hadsizce bir yorum bu böyle. Osmanli dan beri biz gayrimuslimlerle aynı sokaklarda ayni muhitlerde yaşadık yaşıyoruz ayni ülkenin vatandaşlarıyız devletin nezdinde hic birimizin bir üstünlüğü yok. Ne hakla böyle yorum yapabiliyorsunuz.

Evet doğru sırf Kuran-ı Kerimde değil İncilde de vardır hatta İncil kadının da erkeğin de bakir olması şartını koşar mesela. Bizde erkeklerde "millilik" diye bir kavram varken, bakir olan erkekler aşağılanırken kadından bakirelik beklerler. Burada Hristiyanları ahlaksız göstermeye çalışan bazı şuursuzlara sizin aracılığınızla duyurmuş olayım. Dinde vardır ama dinine bağlı yaşayan insanları bağlayan bir durumdur; kişiler ateist, deist vs olabilirler ya da din kurallarına fazla bağlı olmayabilirler. Verdikleri kararlar için kimseyi yargılama hakkına sahip değilim. Rab tövbeleri kabul eder, her dinde bu böyledir. İnsanların kendini üstün görerek yargılamasını çok hadsizce buluyorum.

Gerçi konu açılalı baya olmuş ama yazmadan edemeyeceğim. 18 yaş altı çocukların istedikleri kişiyle sevişebilecekleri savunulmuş burada. Çok ilginç ve üzücü doğrusu.

Evlilik sadece cinsellikle alakali bir şey mi? Gerçekten sevismeyle evliliği aynı mı görüyorsunuz?

Yorma kendini bence. Sevişme izni almak için evlenmiş bir nesilden fazla bir şey beklemeye gerek yok. Konu da eski zaten.

Not: Reşit olmayan gençlerin evlenmesini de sevişmesini de doğru bulmuyorum. Linç timine duyurulur.

Yorma kendini bence. Sevişme izni almak için evlenmiş bir nesilden fazla bir şey beklemeye gerek yok. Konu da eski zaten.

Not: Reşit olmayan gençlerin evlenmesini de sevişmesini de doğru bulmuyorum. Linç timine duyurulur.
Ben zaten şahsen ona karşıyım. Yoksa reşit bireylerin cinselliğine kim ne karışır ne münasebet.

Ben zaten şahsen ona karşıyım. Yoksa reşit bireylerin cinselliğine kim ne karışır ne münasebet.
Konudaki bireylerin reşit olup olmadıklarını bilmiyoruz. Konunun gerçek olup olmadığını bile bilmiyoruz. Açıkçası bana ortalık karıştırmak için açılmış yalan yanlış bir konu olduğu izlenimi uyandırdı.

Gerçi konu açılalı baya olmuş ama yazmadan edemeyeceğim. 18 yaş altı çocukların istedikleri kişiyle sevişebilecekleri savunulmuş burada. Çok ilginç ve üzücü doğrusu.

cinsel egitimi tam olan ve bunu yaptiktan sonra pisman olmayacak bireylerin sevismesinde bir sakinca olmayacagi konusuldu bence duzgun okuyun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…