18 yaş altı olanların sevişmesi bana göre yanlış.cinsel egitimi tam olan ve bunu yaptiktan sonra pisman olmayacak bireylerin sevismesinde bir sakinca olmayacagi konusuldu bence duzgun okuyun.
18 yaş altı olanların sevişmesi bana göre yanlış.
Hayır dikkatimi çekti bu konu. Beni bilen bilir ben bireysel özgürlüklere son derece önem veren biriyim. Ama şahsen çocukların cinsellik yaşamalarına karşıyım. Pişman oldum zaten hortlattığıma, kibledim. Mune abla gelir kapatır şimdi.diger konuda da bu konuyu ortaya atip polemik cikarmaya calismistiniz dikkatimden kacmadi, onu yapamayinca gelip konuyu hortlatmissiniz. anlayamadim dogrusu neden bu konuyu bu kadar ustelediginizi. alinti da yapmiyorsunuz amacinizi cozemedim.
Hayır dikkatimi çekti bu konu. Beni bilen bilir ben bireysel özgürlüklere son derece önem veren biriyim. Ama şahsen çocukların cinsellik yaşamalarına karşıyım. Pişman oldum zaten hortlattığıma, kibledim. Mune abla gelir kapatır şimdi.
Ciddiye almak mı? Haddini bil istersen.nicedays senmissin neden beni yoruyorsun ben de ciddiye alip cevap yazdim. optum canim iyi forumlar.
Yorma kendini bence. Sevişme izni almak için evlenmiş bir nesilden fazla bir şey beklemeye gerek yok. Konu da eski zaten.
Not: Reşit olmayan gençlerin evlenmesini de sevişmesini de doğru bulmuyorum. Linç timine duyurulur.
Bu yaşta bence de olmamalı cinsellik... yeni nesillikle bazı şeyler karıştırılıyor malesefMerhabalar,
Sabah Kızılay'a gitmem gerekiyordu. Metroyla ineyim dedim neyse,
Yanında 2 genç kız oturuyor 2 si de birbirinden güzel,
Klasik sosyal medya hesaplarından bahsediyorlar yok takipçi yok şunu takip ediyor musun? yok şu seni takip ediyor mu şimdi ki gençlerin klasik muhabbeti diyelim.
İkisi de lise öğrencisi çünkü çantalarında bir kolejin amblemi vardı.
Biri diyor ki arkadaşına
- Eeee Bartu'yla nasıl gidiyor.
-İyi işte ya nasıl olsun 2 gün küs 3 gün barışık geziyoruz.
Tekrar soruyor diğeri,
-Sizin ilişki 7 ay oldu dimi
-Evet ama 7 ay'ın en fazla 5 ay'ı küs geçmemiştir.
-Yatak da nasıl Bartu?
-Başarılı değil bana yetmiyor ayrıca yeniliklere açık değil dar açıdan bakıyor sanki benim bir tek vajinam var. Ama Salak bebeyi Seviyorum işte ne yapayım.
Bu muhabbetin daha ilerisi nerelere gitti bilmiyorum çünkü daha kızılay'a gelmeden yerimden kalktım ve diğer vagon'a doğru yürüdüm.
Önce Normal herhalde yeni nesil böyle dedim.
Sonra Eeeee bu yeni nesil'i yetiştiren de biz değil miyiz? Diye düşündüm.
Ben de yeni nesil bir erkek çocuğunun annesiyim.
38 yaşımdayım, Cinselliğe namus gözüyle bakmam ama Cinsellik herhangi biriyle yaşanmamalı diye düşünenlerdenim. Ve bunu yaşamanın bir farkındalığı olmalı diyorum.
Yani kişiler cinselliği şu yaşta yaşasınlar filan demiyorum. Kendileri için en özel kişiyle yaşamalılar diyorum.
Velhasıl hanımefendiler, Biz nasıl bir nesil yetiştiriyoruz ???
Kadınların çok büyük çoğunluğu , özellikle 25 ten küçükler evlilik öncesi cinsellik yaşadiginda pişman oluyor.
Neden anormallik olarak görüyorsunuz ?
Inançlara göre , prensipleri, isteklere göre değişir.
Siz evlilik izni almadan normal görürsünüz bir başkası görmez
Ki üstüne basa basa söylüyorum çoğu kadın birliktelik yaşayıp terk edilmeyi kabullenemiyor. Fırat meselesi.
Tek gecelik ilişkiler yaşayarak ilerleyen kadınlar ise bir yerden sonra tıkanıyor, ruhu çöküyor, mutsuz oluyor .
Uzun süreli ilişki devamlılığı gelmeyince de yine çöküş yaşanıyor.
Hortlak konuya yazmayi sevmem ama koleje oyle sadece zengin insanların çocukları gitmiyor. Yegenimiz gidiyor mesela zar zor yetiriyorlar. Neden gidiyor onu da anlamaadim ama oyle iste yazmak istedim :))O değil de konuya inanmadım madem kolejliler metroda ne işleri var ya özel arabaları vardır onların yada servis ne bilim ayrıca böyle konular iki orta konusulacaginada inanmıyorum
yani genel olarak zenginler gider ya ondan sey ettim.misal bartu ismide saçma geldi .çok duyulan bir isim değil ve genelde dizilerde kullanılır ne bilim hiçbirşekilde inanmadimHortlak konuya yazmayi sevmem ama koleje oyle sadece zengin insanların çocukları gitmiyor. Yegenimiz gidiyor mesela zar zor yetiriyorlar. Neden gidiyor onu da anlamaadim ama oyle iste yazmak istedim :))
Servis olabilir ama her özel okula giden çocuk zengin bir aileye sahip olmuyor ki özel araçla gidip gelsin okula. Etrafımda orta direk sayılabilecek aileler kendilerini zorlayıp özel okula gönderiyor çocuklarını.O değil de konuya inanmadım madem kolejliler metroda ne işleri var ya özel arabaları vardır onların yada servis ne bilim ayrıca böyle konular iki orta konusulacaginada inanmıyorum
diger konuda da bu konuyu ortaya atip polemik cikarmaya calismistiniz dikkatimden kacmadi, onu yapamayinca gelip konuyu hortlatmissiniz. anlayamadim dogrusu neden bu konuyu bu kadar ustelediginizi. alinti da yapmiyorsunuz amacinizi cozemedim.
Hangi istatistiklere göre pişman oluyorlar? Bir yerden mi okudunuz yoksa sizin Çevrenizde gördükleriniz mi?Kadınların çok büyük çoğunluğu , özellikle 25 ten küçükler evlilik öncesi cinsellik yaşadiginda pişman oluyor.
Neden anormallik olarak görüyorsunuz ?
Inançlara göre , prensipleri, isteklere göre değişir.
Siz evlilik izni almadan normal görürsünüz bir başkası görmez
Ki üstüne basa basa söylüyorum çoğu kadın birliktelik yaşayıp terk edilmeyi kabullenemiyor. Fırat meselesi.
Tek gecelik ilişkiler yaşayarak ilerleyen kadınlar ise bir yerden sonra tıkanıyor, ruhu çöküyor, mutsuz oluyor .
Uzun süreli ilişki devamlılığı gelmeyince de yine çöküş yaşanıyor.
istisnalar olabilir tabiki ama kolejlerin fiyatı da ortada o yuzden bu ayrıntı dikkatimi çektiServis olabilir ama her özel okula giden çocuk zengin bir aileye sahip olmuyor ki özel araçla gidip gelsin okula. Etrafımda orta direk sayılabilecek aileler kendilerini zorlayıp özel okula gönderiyor çocuklarını.
Servisle değilde metroyla gitmek istemişlerdir olabilir yani. Konu gerçek midir orası ayrı tabi.
yani genel olarak zenginler gider ya ondan sey ettim.misal bartu ismide saçma geldi .çok duyulan bir isim değil ve genelde dizilerde kullanılır ne bilim hiçbirşekilde inanmadim
Hangi istatistiklere göre pişman oluyorlar? Bir yerden mi okudunuz yoksa sizin Çevrenizde gördükleriniz mi?
Eger sizin Çevrenizde gördükleriniz ise; günlük hayatta karsilastigimiz mikro ilişkiler ile sosyolojik çıkarım yapamayız farkindasiniz değil mi? O zaman sosyoloji diye bir bilime gerek kalmazdi.
Bir de 25 yaşından önce cinsellik yaşayan kadınlar hangi bölgelerde neden pişman oluyorlarmis?
Mesela ataerkinin yogun olduğu namus, ayıp, bekaret, zar gibi kavramlara takıntılı bölgelerde yasadiklarindan dolayi olabilir mi?
Kadınların büyük çoğunluğu değil, bulunduğunuz toplumun büyük çoğunluğu. Fıtrat değil, toplumsal baskı ve yetiştirilme biçimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?