- 14 Nisan 2017
- 9.061
- 33.993
- 548
18 20 yaşında biri evlendiğinde çocuk gelin oluyorda cinsel ilişki yaşayınca neden böyle rahat bakılıyor enteresan.
Sevisen cagdas sevismeyen yobaz o kisilerin gozunde:) bu konuyu acan kadin sevismesine birsey mi demis:) ben ole anlamiyorum. Bacak arasi bla bla gormekten gina geldi burda. Sorun o degil konu sahibi icin.kardeş vala yazacaktımda taşlamaya okadar meraklılarkı hepsı toplanıp yuhalıyor mılletı boyle konularda cımbızla çekıp oyle cevırıyolarkı oha ben nemişim yahu oluyosun .boyle düşünen kişileri burada gormek benı cıdden rahatlatıyor.
E bizim ülkemizdeki çoğu çocukta annesinden babasından gizli ililkiye girip hamile kalıyor,sokak başında,banklarda parklarda bariz sevişiyorlar.Üstüme gelmenize gerek yok. Alinti yaptigim üyenin profilini incelemeden yazdim.
Ayrica ben almanyada yasiyorum. Alman arkadaslarim da var ve benim gördügüm aynen de bu. Adet olmaya baslarlar hemen dogum konteol hapi alir annesi babasi. Sevgili edinirler yan odada istediklerini yaparlar annesi babasi gurur duyarlar...
Benim icin normal degil bu davranislar. Peki bizim bunlardan ne farkimiz var simdi?
Bizim gencler cinsellikle büyüdüklerini zannediyorlar..
Cocuk gelin tanımını yanlış biliyorsunuz.
Sizin dediginiz yaslarda yapilan evliliklere genc yasta evlilik/erken evlilik falan denir en fazla, çocuk gelinle alakası yok.
K12 bütün liselerin kullandığı bir uzantı diye biliyorum.
Bir lisenin websitesine girince başında k12.bilmemne anadolu lisesi yazıyor.
Hayir normal degil. Buna da kiziyorum.E bizim ülkemizdeki çoğu çocukta annesinden babasından gizli ililkiye girip hamile kalıyor,sokak başında,banklarda parklarda bariz sevişiyorlar.
Size göre bu normal mi?
Yok yok degilsin bence. Ben herseyi konusabilen biriyim kim kimle sevismis umrumdada degil. Ama bu sitede var bu anlayis.. sorun dini inanis filan bile degil, senin bu amacla konu actiginida dusunmuyorum acikcasi.birseylerin bu kadar basitlesmesi gercekten kotu bence. Ask sevgi onlar bile yaz aski tatil aski diye gruplandirilir oldu. Burdada konulari goruyoruz sevgilimden hamile kaldim diyen, canima kiyacam diyen vs vs. Bunlar niye oluyo bi dusunelim toplumca bakalim? Iki dk da konusulcak mevzular degil bunlar. Kadin diyo mesela.. cocugun istedigiyle sevissin umrunda degil, nasil yani? Bu anlayis normal mi acaba? Hic mi korkmazsin cocugum hirliya mi denk gelir hirsiza mi? Cagdas olayim derken maalesef gene ipin ucunu kaciriyoruz
O çantalar güzel değil bence.Benim Dikkatimi çekmesinin nedenim offf yeni bir çanta akımımı başladı benim oğlan yarın öbür gün ister incelemesiydi açıkcası :)
kaç tane oluyorkı zaten bayanda anlamadım..yazacak çok sey varda özgurlukçu hatunlar benı taşlar.
Yok yok degilsin bence. Ben herseyi konusabilen biriyim kim kimle sevismis umrumdada degil. Ama bu sitede var bu anlayis.. sorun dini inanis filan bile degil, senin bu amacla konu actiginida dusunmuyorum acikcasi.birseylerin bu kadar basitlesmesi gercekten kotu bence. Ask sevgi onlar bile yaz aski tatil aski diye gruplandirilir oldu. Burdada konulari goruyoruz sevgilimden hamile kaldim diyen, canima kiyacam diyen vs vs. Bunlar niye oluyo bi dusunelim toplumca bakalim? Iki dk da konusulcak mevzular degil bunlar. Kadin diyo mesela.. cocugun istedigiyle sevissin umrunda degil, nasil yani? Bu anlayis normal mi acaba? Hic mi korkmazsin cocugum hirliya mi denk gelir hirsiza mi? Cagdas olayim derken maalesef gene ipin ucunu kaciriyoruz
Benim demek istediğim.Hayir normal degil. Buna da kiziyorum.
Valla kimin ne olduğunu Allah bilir. Yan komşum hristiyan ve çok namuslular. Ağızlarından tanrı lafı,şükür düşmüyor. Çok yardımseverler,insancıllar. Yemeğe otururken,kalkarken dua ediyorlar,hayvanlara zarar vermiyorlar. Küfürlü konuşmuyorlar. Çok da mükemmel çocuk yetiştiriyorlar. Ayrıca ben oruç tutarken inanılmaz saygılılar. Ramazanda evinde ne piştiyse kokmuştur diye bize getirmişti. Bence bu durumda insanları Hristiyan diyip aşağılamak çok büyük haksızlık oluyor.Hristiyanlar öyle yapmıyor ki?
Ne alakası var?
Ne demek istediginizi anladim.Benim demek istediğim.
Her türlüsü yanlış olabilir.
Ama cinselliği yaşında yaşamak,evlilik öncesi yaşamak benim için problem değil.
Tutupta 15-16 yaşındaki kız cinsellik yaşarsa ben hoş görmem.
Konuşulanları sadece siz mi duydunuz
Üzerinize gelinme sebebi bunu utanılacak bir şey gibi görmeniz ve görmeyenlere hakaret sandığınız hristiyan tanımı kullanmanız.Üstüme gelmenize gerek yok. Alinti yaptigim üyenin profilini incelemeden yazdim.
Ayrica ben almanyada yasiyorum. Alman arkadaslarim da var ve benim gördügüm aynen de bu. Adet olmaya baslarlar hemen dogum konteol hapi alir annesi babasi. Sevgili edinirler yan odada istediklerini yaparlar annesi babasi gurur duyarlar...
Benim icin normal degil bu davranislar. Peki bizim bunlardan ne farkimiz var simdi?
Bizim gencler cinsellikle büyüdüklerini zannediyorlar..
Aha geldi yine aynı soru...
30 yaşındaki kişiyle 16 yaşındaki kişinin evliliği ile,16 yaşındaki iki gencin cinsel ilişkisi aynı mı sizce ?
Sen miydin? Bi yerde okumustum sen oldugunu hatirlayarak yazmadim bile. Neyse.. sen cocugun icin bunu normal karsilayabilirsin ama karsilamayanada namus bilmem ne demeye hakkiniz yok. Hala avrupada bile dindar kesimlerde florte izin vermeyen aileler bile var:) o da avrupa iste..Onu diyen kadin ben oluyorum , keske daha kibar bir sekilde yazsaydin benden bahsederken
Sizinde anlayamadiginiz su , tekrar tekrarbyaziyim , ben cocuguma guveniyorum , onu bilincli sekilde yetistiriyorum , cocugum benden korkmiyor , bana guveniyor , yani bir sevgilisi varsa ilk bahsettigi insan benim , getirip tanistirdigi insan da benim
Bu sebeple hirlisindan falan korkmama gerek yok , cunku zaten gorecegim sevgilisini
Bende boyle yetistim , 40 yasindayim , ruh sagligimda fiziksel sagligimda yerinde
Ailem herzaman arkamda oldu , onlardan hicbir zaman korkmadim , sevgililerimi bildiler , tanistilar , bugune kadar hicbir erkekten de zarar gormedim
Saglikli iliskiler boyle kurulur , guven ile , ben cocuguma , cocugum bana guvenecek ki herseyini anlatacak
Yani lafin kisasi korkmuyorum cocugum gidip de bir hirliyla sevisecek diye
Bazı "müslümanımsı" insanlardan daha iyi oldukları kesin.Valla kimin ne olduğunu Allah bilir. Yan komşum hristiyan ve çok namuslular. Ağızlarından tanrı lafı,şükür düşmüyor. Çok yardımseverler,insancıllar. Yemeğe otururken,kalkarken dua ediyorlar,hayvanlara zarar vermiyorlar. Küfürlü konuşmuyorlar. Çok da mükemmel çocuk yetiştiriyorlar. Ayrıca ben oruç tutarken inanılmaz saygılılar. Ramazanda evinde ne piştiyse kokmuştur diye bize getirmişti. Bence bu durumda insanları Hristiyan diyip aşağılamak çok büyük haksızlık oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?