Mevlanın bir kadına verebileceği en güzel hediye!

kozmatik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2011
1.213
17
158
İstanbul
rabbime bana bu duyguyu yaşattığı için ne kadar şükretsem az kalır...2. kez temmuz annesi olmaya hazırlanırken içim içime sığmıyo...

Ya ben hiç öyle hissedemiyorum henüz :((

ilk bebeğim olması ve daha çok küçük olmasında mıdır bilmem ama..bi de endişeler tabi, nasıl olacak ne olacak vs vs..

ilk bebeğim olması ve daha çok küçük olmasında mıdır bilmem ama..bi de endişeler tabi, nasıl olacak ne olacak vs vs..

olacak olacak güzel olacak inş. tatlı mı tatlı,şeker mi şeker,hayrlımı hayrlı bebişlerimiz olacak inş. güzel düşünelim güzel olsun.. morali yüksek tutmak lazım ;) benmde ilk hamileliğim ve dahada çok küçük iki aylık.. dua edicez,neşeli olmaya çalışıcaz,ibadetlerimizi aksatmamak için uğraşıcaz ve yaratıcıyla bağlantımızı koparmayıp sürekli teslimiyet ve tevekkül üzere olucaz inş. vee herşeyin en güzeli olucak bi iznillah bu şekilde inanalım emi.. umutsuzluğa kapılmak yok ;)

vee sevgili konu sahibi tebrik ediyorum seni.. inş. kolay bir doğumla sağlıklı bir bebeğe kavuşursun.. ve inş. dünyada da ahirettede göz aydınlığın olur.. bu arada benmde temmuza denk geliyor doğumum hadi bakalım dua ile..:)

rooa bende çok endişeler yaşamıştım ilkimde, üstelik düşük tehlikesi vardı ve nurtopu gibi bi oğlum oldu:),ama bunda şunu fark ettim mevla ne yazdıysa onu yaşayacağız madem, o zaman bize verilen bu nimetin tadını çıkarmalı, hep güzelini ve iyisini düşünmeli...elindeki nimetin kıymetini bil, hep tadını çıkarmaya bak... RABBİM sağsalim kucağına almak nasip etsin, çok mutlu olun bebişinle. unutma bidaha bebeğinle bu 9 ayı tekrar yaşaman mümkün omayacak!

olacak olacak güzel olacak inş. tatlı mı tatlı,şeker mi şeker,hayrlımı hayrlı bebişlerimiz olacak inş. güzel düşünelim güzel olsun.. morali yüksek tutmak lazım ;) benmde ilk hamileliğim ve dahada çok küçük iki aylık.. dua edicez,neşeli olmaya çalışıcaz,ibadetlerimizi aksatmamak için uğraşıcaz ve yaratıcıyla bağlantımızı koparmayıp sürekli teslimiyet ve tevekkül üzere olucaz inş. vee herşeyin en güzeli olucak bi iznillah bu şekilde inanalım emi.. umutsuzluğa kapılmak yok ;)

vee sevgili konu sahibi tebrik ediyorum seni.. inş. kolay bir doğumla sağlıklı bir bebeğe kavuşursun.. ve inş. dünyada da ahirettede göz aydınlığın olur.. bu arada benmde temmuza denk geliyor doğumum hadi bakalım dua ile..:)

sevgili uhu çok teşekkür ediyorum söylediklerine aynen katılıyorum,duan için çokkk teşekkürler yeniden...ve ilk bebeğinide temmuzda kucağına almış bi anne olarak, son ay biraz sıkıntılı geçsede ...doğumdan sonrası çok güzel bi dönemdi ...oğlumla sürekli suyun içinde geçirmiştik tüm yazı:)))

cmrmduru çok teşekkür ediyorum:)

Back
X