sERAPCIĞIM DİKKATE ALDIĞIN VE HEMEN HAYATA GEÇİRDİĞİN İÇİN SANA BİNLERCE TEŞEKKÜRÜMÜ YOLLUYORUM.
Diyet daha doğrusu yeni sağlıklı beslenme şeklimiz o kadar dolu dolu ki.Sıkılmadan kekimizi çukolatamızı yiyerek zayıflayacağız.Ben şu ana kadar gayet iyi gidiyorum.Sadece ilk günden dolayı ufak tefek zaman aksamaları oldu o da zaman içinde düzelir.Bugün oğlum evde olduğu için pc ye pek geçemiyorum.Şİmdi de yiğenim geldi ders çalıştıracagım.HEPİMİZE KOLAY GELSİN.ilk olarak kilomuzu Mehtap hanım ne zaman derse o ZAMAN TARTILALIM..Birbirimizle fikir alış verişinde bulunalım.Haftada ebn az 2 saat yürüyüş Mehtap' hocanın dediği gibi zorunlu olsun.
14.01.2013
Başlangıç kilom: 64.5 kg.
Menüm:
Sabah:
1 Bardak su
Kahvaltı:
1 dl. çok tahıllı ekmek
45 gr. lor peyniri (keçi sütünden)
5 yeşil zeytin
1 çk. bal
4 ad. kiraz domates
1 ad. sivri biber
Ara:
1 mandalina
10 ad. fındık
Öğle:
1 Kase sebze çorbası
1 Ad. ızgara tavuk göğsü
1 Kase salata
Ara:
1 fincan sütlü yeşil çay
1 fincan yeşil çay
1 dl. dukan keki
Akşam: (henüz yemedim:))
2 Ad. zeytinyağlı enginar
2 yk. yoğurt
Gece acıkırsam süt içeceğim.
Sabah kahvaltısında 2 fincan tarçın ve karanfille demlenmiş yeşil çay içtim. Standart 2 lt su tükettim.
Menün harika canım tekrar emeğine sağlık..........
Menüm:
kalkınca:
1 bardak ılık su
kahvaltı:
1 haşlanmış yumurta
2 dilim çavdar ekmeği
5 zeytin
5-6 yaprak marul
2 bardak şekersiz çay(limonlu)
ara:
1 kase yoğurt
öğle:
1 kase sebze çorbası
8 kaşık etli yeşil fasulye
1 dilim ekmek
ara:
meyve salatası
2 bisküvi
akşam:
hamsi buğulama
yeşil salata
Yatarken acıkırsam bir bardak süt içeceğim
Ne kadar cok secenek var ne guzellll:)
Takipcinizim:) sonuclarinizi merak ediyorum:)
Hoş geldin canım , geç kalmış sayılmazsın,hep beraber yaparız.Ben de senelerdir başarısını sessiz sedasız takip ettim ve artık uygulama zamanı dedim.İNŞALLAH başarırız ve MPG.yayınlaması için hikayemizi yazariz.cnm mevsimlerden roma surekli takip ettigim ve cok faydali olduguna inandigim bir blog.dun bile icimden gecirmistim bu diyete baslamayi bloga bakacaktim vakit bulamadim.baksaymisim keske herkesle ayni gunde baslarmisim.yazini gorunce inanilmaz heyecanlandim.ben kayit yaptiramicam ama 1gunluk gecikmeylede olsa kesinlikle sizinleyim.bu sefer olucak.ben oraya artik kayit yaptiramam ama burdan devam ederim.kolay gelsin hepimize.
Bu topiği açmışsınız ya, artık kk da kilo problemi yaşayan kimse kalmayacak..:)) Çok başarılı Mehtap Hanım ve yıllardır böyle projeler yapıyor, kendi deyimiyle dünyayı hafifletiyor.. Hepinize kolay gelsin..
Takipcinizim:) sonuclarinizi merak ediyorum:)
cnm mevsimlerden roma surekli takip ettigim ve cok faydali olduguna inandigim bir blog.dun bile icimden gecirmistim bu diyete baslamayi bloga bakacaktim vakit bulamadim.baksaymisim keske herkesle ayni gunde baslarmisim.yazini gorunce inanilmaz heyecanlandim.ben kayit yaptiramicam ama 1gunluk gecikmeylede olsa kesinlikle sizinleyim.bu sefer olucak.ben oraya artik kayit yaptiramam ama burdan devam ederim.kolay gelsin hepimize.
Bu topiği açmışsınız ya, artık kk da kilo problemi yaşayan kimse kalmayacak..:)) Çok başarılı Mehtap Hanım ve yıllardır böyle projeler yapıyor, kendi deyimiyle dünyayı hafifletiyor.. Hepinize kolay gelsin..
Sabah kahvaltim gayet basariliydi ogle ve ikindi ogunlerimde oyle olucak.sorun bu aksamki ogunum.saat 18.30 da spor salonunda olmaliyim.19.30 da cikicam.dolu migde ile spor yapamiyorum.eve gelince yesem gec olucak.he birde bir yere davetliyiz.spordan direk oraya gidicem.simdi pogacalar boreklere yenilmemem icin bana ne onerirsiniz.beynim durdu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?