Günaydın Kızlar, herkese mutlu, güzel bir gün diliyorum :)
Gurbetçim, aynen dediğin gibi. Yine Allah için kendimize söz vereceğiz, çünkü bu beden O' ndan bize hediye, böyle bir mucizeye iyi bakmak zorundayız. Haftada 2 kez yürüyor musun bilmiyorum ama bu hafta +2 daha olsun senin cezan

Rica ederiz şekerim, her zaman bekleriz
Merhaba Jasmin, sporun metabolizma hızımıza katkısından ziyade 60 dk. lık uzun bir yürüyüş yağ yakımını artırır. Dolayısıyla haftalık yağ kaybına olumlu yansıyacaktır. İyileşince yürümeye başlarsın istersen...
Haklısın canım. Akşam yemeğini aksatmamam lazım ama, galiba bu kek işi akşamı yememe engel oluyor. Dün akşam da yiyemedim
Menün çok güzel olmuş, afiyet olsun. İraden için ayrıca tebrik ederim

cok haklisin canim oruc tutarken ilk önce niyetleniyoruz Allah icin kendimize söz veriyoruz bugün aksama kadar hcbir sey yemeyecegim die, beyin de ona göre vucudumza komut veriyor ve önümüze ne gelirse gelsin geri ceviriyoruz. babam icin iyi dileklerinecok tesekkür ederim. sen gayet iyi gidiyorsun masallah, sevgi abla cezami versin diecegim ama onada ceza lazim en iyisi ikimize birden sen ver :))
Gurbetçim, aynen dediğin gibi. Yine Allah için kendimize söz vereceğiz, çünkü bu beden O' ndan bize hediye, böyle bir mucizeye iyi bakmak zorundayız. Haftada 2 kez yürüyor musun bilmiyorum ama bu hafta +2 daha olsun senin cezan

çok teşekkür ederim kızlar.buraya yazdıktan sonra yorumları falan okudum yazıları tarihsel olark takip ettim ve çözdüm sonunda.doktor hnm 2.kısım listesinide hemen arakadan verince benim kafa karıştı tabiii.
hepinize teşkkür ederim ...
Rica ederiz şekerim, her zaman bekleriz

merhaba arkadaslar..benim gibi hic sporsuz bu diyeti yapan varmi??ayagim burkuldu,cok agriyor hic yuruyus falan yapamiyorum.yuruyus bandi karsimda ama malesef yuruyemiyorum.sizce sporsuz verilirmi?bol iradeli gunler dilerimmmm hepimize...
Merhaba Jasmin, sporun metabolizma hızımıza katkısından ziyade 60 dk. lık uzun bir yürüyüş yağ yakımını artırır. Dolayısıyla haftalık yağ kaybına olumlu yansıyacaktır. İyileşince yürümeye başlarsın istersen...
Afiyet olsun Serapcığım menün güzel, ama yine de akşam yemeğini aksatma bence.
Arkadaşlar bugün nakış kursundaydım.Bugün kurstaki arkadaşlarıma durumu bildirdim ve onlardan ayrı mutfak bölümünde yemeğimi yedim. Arkadaşlardan kalan hamur işleri ve sarma vardı ama elimi sürmedim. Şimdi menümü tazayım:
sabah:
2 dilimekmek büyüklüğünde bazlama ile yapılmış beyaz peynirve domatesle yapılmış yağsız tost
5 zeytin
1 bardak çay
ara:
1 kase yoğurt
1 elma
öğlen:
1 kase yayla çorbası
8 kaşık tavuklu bamya
1 dilim çavdar ekmeği
ara:
1 pogaça
1 sütlü kahve
akşam:
8kaşık pırasa(pirinçveya bulgur ilave etmedim ve akşam havucundan yemedim)
2 kaşık yoğurt
yatmadan 1 bardak tarçınlı süt içeceğim.![]()
Haklısın canım. Akşam yemeğini aksatmamam lazım ama, galiba bu kek işi akşamı yememe engel oluyor. Dün akşam da yiyemedim

Menün çok güzel olmuş, afiyet olsun. İraden için ayrıca tebrik ederim