- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.302
- 598
- Konu Sahibi witch hunt
evet benim tahminim iki üç üyeliği var o şekilde
Sen yazmaktan ziyade izliyosun ya algın daha açık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet benim tahminim iki üç üyeliği var o şekilde
Sen yazmaktan ziyade izliyosun ya algın daha açık
O üye kahve mi allaah ne mevzuları kaçırmışım be yawŞimdi işte burda "Fitne Ficurluk" yapıyor![]()
Yav ben de sonradan uyandım.O üye kahve mi allaah ne mevzuları kaçırmışım be yaw
Uyelik degistirmeyip yaptigi seyin arkasinda duran ve acik acik bu benim diyen kadinlara da " gurursuz" deme curretini kendinde bulabiliyorsun ama degil mi??!!sanki üyelik değişince hayat değişiyor
ne anlıyorlar anlamıyorum
madem yaptın bir şey gel arkasında dur
açık açık bu benim de
Hangi uye kahve epeydir yok kahve kilikmi degismisO üye kahve mi allaah ne mevzuları kaçırmışım be yaw
Uyelik degistirmeyip yaptigi seyin arkasinda duran ve acik acik bu benim diyen kadinlara da " gurursuz" deme curretini kendinde bulabiliyorsun ama degil mi??!!
O empati meselesini sakiz gibi uzatan,ortaya ortaya konusup da insanlari delirtene kadar damarlarina basan,napiyorsun deyince de avrupa yakasi dizisindeki dilber abla gibi ben lafimi ortaya soyledim niye uzerine aliniyorsun diyen bazi arkadaslar var haklisin.Aaaaa deme oyle alinirlar empati yaptigini dusunebilirler![]()
Ayni showu baska konuda yaptiginizdan olabilir mi? Ayrica oyle de degilim. Soyledigin sozun arkasinda durmayi hemen cirkinlesmemeyi dene. Tavsiye.insanların konusunda şov yapmak yerine profilime yazabilirdiniz
siz de içinizde bir yerde biliyorsunuz öyle olduğunuzu bu yüzden bu kadar dokundu galiba
bana sataşmak yerine sizi o duruma düşürenlere sorun hesabınızı
Sana da iyi malzeme çıktı, yarın ambulansta sıkılınca okursun kalanlarıBağlantısı özetle dinime küfreden müslüman olsa olayı
Sana da iyi malzeme çıktı, yarın ambulansta sıkılınca okursun kalanları
Mune gece geliyor nasılsa
Niye her konuda konu sahibine yürüyorsun?
O derece mi sıkıcı hayatın?
Yok yahu kahve kokulu diye anladım ben , tarhana muhabbetini yapan oydu. Şaşırdım dönmesine , gerçi ayrıldığına pişman gibiydi mesajlarında ama adam ağır leş olmuştu aldattıktan sonra bir dünya rezilliği vardı , kadına b.k atmıştı en son sen beni aldattın asıl falan diye baya çirkinleşmişti. Hani aldatmayı affetse de sonrasını affetmez derdim ama demek affetmişKahve yazmışsınız kahvedelisi mi
Yoksa polis olan sensin, eşin mi attAmbulans nerden çıktı
Malum mu oldu sana biseyler gidici miyim yoksa
Yok yahu kahve kokulu diye anladım ben , tarhana muhabbetini yapan oydu. Şaşırdım dönmesine , gerçi ayrıldığına pişman gibiydi mesajlarında ama adam ağır leş olmuştu aldattıktan sonra bir dünya rezilliği vardı , kadına b.k atmıştı en son sen beni aldattın asıl falan diye baya çirkinleşmişti. Hani aldatmayı affetse de sonrasını affetmez derdim ama demek affetmiş
Onun da atıp tutması bu forumun sınırları dahilinde geçerliymiş. Ben kendisinin boşanmaya karar verdiğine dahi inanmıyorum. Yapamadığı şeyleri gelip buraya yazdı muhakkak. Yani Jessey de dedi bildiği iki üç üyeliği daha var aldatmalı konulardan sonra kapattığı...Yok yahu kahve kokulu diye anladım ben , tarhana muhabbetini yapan oydu. Şaşırdım dönmesine , gerçi ayrıldığına pişman gibiydi mesajlarında ama adam ağır leş olmuştu aldattıktan sonra bir dünya rezilliği vardı , kadına b.k atmıştı en son sen beni aldattın asıl falan diye baya çirkinleşmişti. Hani aldatmayı affetse de sonrasını affetmez derdim ama demek affetmiş
Yoksa polis olan sensin, eşin mi att
Hepimiz gidiciyiz şu andan itibaren
Maluma ay doğdu
Keşke bunu özelden yazsaydınYok yahu kahve kokulu diye anladım ben , tarhana muhabbetini yapan oydu. Şaşırdım dönmesine , gerçi ayrıldığına pişman gibiydi mesajlarında ama adam ağır leş olmuştu aldattıktan sonra bir dünya rezilliği vardı , kadına b.k atmıştı en son sen beni aldattın asıl falan diye baya çirkinleşmişti. Hani aldatmayı affetse de sonrasını affetmez derdim ama demek affetmiş