Mevzu baya karisik !

sanki üyelik değişince hayat değişiyor
ne anlıyorlar anlamıyorum
madem yaptın bir şey gel arkasında dur
açık açık bu benim de
Uyelik degistirmeyip yaptigi seyin arkasinda duran ve acik acik bu benim diyen kadinlara da " gurursuz" deme curretini kendinde bulabiliyorsun ama degil mi??!!

Uyelik degistirmeyip yaptigi seyin arkasinda duran ve acik acik bu benim diyen kadinlara da " gurursuz" deme curretini kendinde bulabiliyorsun ama degil mi??!!

insanların konusunda şov yapmak yerine profilime yazabilirdiniz
siz de içinizde bir yerde biliyorsunuz öyle olduğunuzu bu yüzden bu kadar dokundu galiba
bana sataşmak yerine sizi o duruma düşürenlere sorun hesabınızı

Aaaaa deme oyle alinirlar empati yaptigini dusunebilirler :KK66:
O empati meselesini sakiz gibi uzatan,ortaya ortaya konusup da insanlari delirtene kadar damarlarina basan,napiyorsun deyince de avrupa yakasi dizisindeki dilber abla gibi ben lafimi ortaya soyledim niye uzerine aliniyorsun diyen bazi arkadaslar var haklisin.
Herkesin sartlari farkli,benim yaptigimi kimse begenmek zorunda degil,begenmeyen kendi begendigini yapsin. Niye yaptin demeyiz sukur.
Edit; geri donunce insan bi tiklar. Seni ne ka sevdigimi bilmez misin witch? Operim hasretle

insanların konusunda şov yapmak yerine profilime yazabilirdiniz
siz de içinizde bir yerde biliyorsunuz öyle olduğunuzu bu yüzden bu kadar dokundu galiba
bana sataşmak yerine sizi o duruma düşürenlere sorun hesabınızı
Ayni showu baska konuda yaptiginizdan olabilir mi? Ayrica oyle de degilim. Soyledigin sozun arkasinda durmayi hemen cirkinlesmemeyi dene. Tavsiye.

Bağlantısı özetle dinime küfreden müslüman olsa olayı
Sana da iyi malzeme çıktı, yarın ambulansta sıkılınca okursun kalanları
Mune gece geliyor nasılsa

Niye her konuda konu sahibine yürüyorsun?
O derece mi sıkıcı hayatın?

Screenshot_20170716-220142.webp

Önce bunu yazıp damara basan

Sonra

Screenshot_20170716-220544.webp

Bunu yazıp aaa üstüne mi alındın diyenler var evet ben de çok şikayetçiyim ortaya konuşanlardan

Kahve yazmışsınız kahvedelisi mi
Yok yahu kahve kokulu diye anladım ben , tarhana muhabbetini yapan oydu. Şaşırdım dönmesine , gerçi ayrıldığına pişman gibiydi mesajlarında ama adam ağır leş olmuştu aldattıktan sonra bir dünya rezilliği vardı , kadına b.k atmıştı en son sen beni aldattın asıl falan diye baya çirkinleşmişti. Hani aldatmayı affetse de sonrasını affetmez derdim ama demek affetmiş

Yok yahu kahve kokulu diye anladım ben , tarhana muhabbetini yapan oydu. Şaşırdım dönmesine , gerçi ayrıldığına pişman gibiydi mesajlarında ama adam ağır leş olmuştu aldattıktan sonra bir dünya rezilliği vardı , kadına b.k atmıştı en son sen beni aldattın asıl falan diye baya çirkinleşmişti. Hani aldatmayı affetse de sonrasını affetmez derdim ama demek affetmiş

Benzer nickleri hep karıştırıyorum zaten daha önce de çok üyelik almis galiba

Onun da atıp tutması bu forumun sınırları dahilinde geçerliymiş. Ben kendisinin boşanmaya karar verdiğine dahi inanmıyorum. Yapamadığı şeyleri gelip buraya yazdı muhakkak. Yani Jessey de dedi bildiği iki üç üyeliği daha var aldatmalı konulardan sonra kapattığı...

Yoksa polis olan sensin, eşin mi att

Hepimiz gidiciyiz şu andan itibaren

Maluma ay doğdu

Ben seni tanımıyorum da sen beni baya tanıyosun ilgine teşekkür ederim

Eşim polis ben sağlık memuruyum sağlık memuru tanımına att aabt tıbbi sekreter hepsi girer ambulansta çalışmıyorum masa başıyım

Keşke bunu özelden yazsaydın

Sizin suçunuz yok bunda ama arkadaşınız rahat adam evli bile bile tövbe yarabbim.Belkide siz beraber kalmadınız ne biliyorsunuz bir şey olmadıgını adam boşa mı rakı sofrası hazırlatımış amaç belli.Büyük ihtimal hevesini aldı gitti.Ya da uğraşmak istemedi arkadaşınızın sorunlarından bana uymaz dedi gitti.

Back
X