- 3 Mayıs 2011
- 13.829
- 49.121
- 798
- Konu Sahibi witch hunt
-
Burda yok
Yok kız ne empati yapması senin için demiyorum benim lafım o üyeye he gelip bu konuya bakmaz benim yorumumu görmez muhtemelen ama gündemi baya meşgul etti sonra da kocasının yanına süklüm püklüm döndü. Aa ama sana baya söylemişti ben anamın evindeyim diye hani bil o da geri dönmüş
Kahvekokulukadındıkimdi kim o
Sadece ben 500 kib almışımdırMevzu baya karıştı hakikaten
Yüksek müsadenizle herkesin selameti açısından bu ulvi görevi ben üstleniyorum
Mune
Yahu ne çok takip edenin varmış şekerimGöz ardı edebilirsin?
Böyleyim hep böyleydim inanmazsın tam da böyle olduğu için sevenim de çok eksik olmasınlar
Ama sen tarz ve tavrımı begenmiyorsan benimle iletişim yıllarını kapatabilirsin forum buna imkan tanıyo
O empati meselesini sakiz gibi uzatan,ortaya ortaya konusup da insanlari delirtene kadar damarlarina basan,napiyorsun deyince de avrupa yakasi dizisindeki dilber abla gibi ben lafimi ortaya soyledim niye uzerine aliniyorsun diyen bazi arkadaslar var haklisin.
Herkesin sartlari farkli,benim yaptigimi kimse begenmek zorunda degil,begenmeyen kendi begendigini yapsin. Niye yaptin demeyiz sukur.
Edit; geri donunce insan bi tiklar. Seni ne ka sevdigimi bilmez misin witch? Operim hasretle
Eki Görüntüle 2021685
Önce bunu yazıp damara basan
Sonra
Eki Görüntüle 2021686
Bunu yazıp aaa üstüne mi alındın diyenler var evet ben de çok şikayetçiyim ortaya konuşanlardan
allahım diziye ne hacet şurda ki bereket nerde var, sucuklu da eski üyeymiş ben de bu siteyi üyelikten önce de takip ederdim ama bu kadar tecrübeli olmadığımdan aydınlanma yaşıyorum, yaşasın kkŞimdi işte burda "Fitne Ficurluk" yapıyor
Benzer nickleri hep karıştırıyorum zaten daha önce de çok üyelik almis galiba
Millette deve kini var,durbun gibi de goz var herkes anliyor kimin kim oldugunu. Sanirim ben gerizekaliyim valla anlamiyorumBegeniyodum yazdiklarini
Sen beni tanimadin
Hala laf sokuyo kahve askindan donmustur diye
Sanane dememe gerek var mi ?
Ben ask icin donmedim
Sartlar icin dondum bunu da saklamadim ..
Hala bi hazimsizlik hala bi gerginlik ...
Anlamadim gitti
Ben seni tanımıyorum da sen beni baya tanıyosun ilgine teşekkür ederim
Eşim polis ben sağlık memuruyum sağlık memuru tanımına att aabt tıbbi sekreter hepsi girer ambulansta çalışmıyorum masa başıyım
Forumu içini döker terk ettin yaSenin suratina soyledim
Seni gorunce bok koklamis gibi oluyorum dedim..
Ne belge cikartiyosun ki
Hazetmiyorum senden
Sen yazdikca ben yazicam
Sen stalkladikca ben devam edicem ..
Istemiyorum seni dedim
Yuzsuzsun ...
Sana mı sorcam çattık yaa :)
Göz ardı et yerin açılır
Kahvekokulukafin kocasiyla baristi mi?Kahvekokulukadındı
kim olacak wicth miydi neydi? O işteBen seni tanımıyorum da sen beni baya tanıyosun ilgine teşekkür ederim
Eşim polis ben sağlık memuruyum sağlık memuru tanımına att aabt tıbbi sekreter hepsi girer ambulansta çalışmıyorum masa başıyım
Vallahi efsane gözlemciler var, kahvenin itirafı yok ama iddia eden arkadaşlar baya emin. Üyelik almış Fitne Fücur diye az önce konusuna baktım kapanmış mesela bu iddiadan sonra :))Kahvekokulukafin kocasiyla baristi mi?
Inanilmaz sasirdim su an. Yanlis hatirlamiyorsam kocasi iftira bile atmisti. Neyse insallah mutlu olurlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?