- 15 Mayıs 2016
- 7
- 0
- 1
- Konu Sahibi PlanKesitMaket
-
uuff ya eskiye dönüp acaba diyenleri de anlamıyorum.. ne var eskide iyi olsaydı bırakmazdın.. yeni ufuklara yelken ac yaaa..merhaba arkadaşlar hemen kısa bi özetle anlatayım.
Eski sevgilimle yaklaşık 2 yıl önce ayrıldık arkadaş ortamında görüşmeye devam ettik fakat ben durumu kabullenemedim ve faceden silip olduğu ortama bi daha gitmedim. Kısa bi süre içinde birileriyle görüştüğünü duyunca bi hata yeni bi ilişkiye başladım. Eski sevgilim beni engelledi yaklaşık 2 yıl önce. Ben hala ondan ayrıldıktan sonra başladığım ilişkime devam ediyorum ama aklım hep ondaydı. Dün bi faceden bakayım dedim engeli kaldırmış. Hayatında da kimse olmadı benden sonra hep takipteydim. Şimdi bu engeli kaldırmak ne demek sizce?
Hayatında biri olduğunu duyunca değil aynı ortamda olmaya katlanamadım ve hayatına biri girmedi birileriyle konuştu sadeceHayatında biri olduğunu duydun faceden sildin olduğu yerlere gitmedin,
Hayatında kimse olmadı hep takipteydin
Yandı sanırım devrelerim
Duygu boşluğuna düştüğüm için zamanında bu adama tamam demiştim zaten ayrılınca düşme durumu ona sevgim olsa olur. Ama öyle bişey yok. Bu adama defalarca söyledim ama öyle üstelemek düşünün ki insana ay kahretsin tamam ayrılmadık dedirtiyor.Yahu bırakın bu yok ayrılırsam kendini öldürür laflarını.
Merak etmeyin öldürmez kendini.
Ayrıca ayrılmak istediğinizi söylediğinizde kendimi öldürürüm diyen erkeğin karakterinde gururunda eksikler vardır.
2 yıl boyunca birini kendinize yarabandı etmişsiniz, oyalamışsınız.
Şimdi vicdan azabı duyduğunuzu söylemeyin yalan olur çünkü.
Resmen duygu boşluğuna düşmemek için ayrılmıyorsunuz.
Diğeriyle ne yaparsın gider hala duygularım var diye açılır mısın bilmem ama şimdikine 2 yıl boyunca öylesine onunla beraber olduğunu söyle adamsa bir saniye bile durmaz zaten seninle.
Hayatında biri olduğunu duyunca değil aynı ortamda olmaya katlanamadım ve hayatına biri girmedi birileriyle konuştu sadece. Ben engellemedim o beni engelledi ben onu silince.hem biriyle görüştüğünü duyunca engelledim diyorsunuz hem benden sonra ilişkisi olmadı demişsiniz yazının sonunda..
şimdiki sevgilinizden ayrılın zira adama haksızlık ediyorsunuz aklınız başkasında..
Seni stalklamak icin kaldirmistirmerhaba arkadaşlar hemen kısa bi özetle anlatayım.
Eski sevgilimle yaklaşık 2 yıl önce ayrıldık arkadaş ortamında görüşmeye devam ettik fakat ben durumu kabullenemedim ve faceden silip olduğu ortama bi daha gitmedim. Kısa bi süre içinde birileriyle görüştüğünü duyunca bi hata yeni bi ilişkiye başladım. Eski sevgilim beni engelledi yaklaşık 2 yıl önce. Ben hala ondan ayrıldıktan sonra başladığım ilişkime devam ediyorum ama aklım hep ondaydı. Dün bi faceden bakayım dedim engeli kaldırmış. Hayatında da kimse olmadı benden sonra hep takipteydim. Şimdi bu engeli kaldırmak ne demek sizce?
Ya birisiyle tanışmak konuşmak ne sayılıyor anlamadım ki ben. Tanışıp konuşunca ilişkisi mi oluyor illaHayatında biri olmadı diyorsun sadece konuştuğu vardı diyorsun FARK NE?
Ayrıca yanındaki sevgilinede duygusal ihanet ediyorsun daha fazla vebal almadan ayrıl!
Onun bunun canını yakmaktansa git ilkiyle tekrar ilişkiye başla başlamam diyorsan da otur oturduğun yerde
Eee o zaman niye engelledin?Ya birisiyle tanışmak konuşmak ne sayılıyor anlamadım ki ben. Tanışıp konuşunca ilişkisi mi oluyor illa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?