- 28 Haziran 2015
- 30
- 5
- 16
- Konu Sahibi PlanKesitMaket
o zaman neden gaza gelip sevgili yaptın kendin diyorsunYa birisiyle tanışmak konuşmak ne sayılıyor anlamadım ki ben. Tanışıp konuşunca ilişkisi mi oluyor illa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o zaman neden gaza gelip sevgili yaptın kendin diyorsunYa birisiyle tanışmak konuşmak ne sayılıyor anlamadım ki ben. Tanışıp konuşunca ilişkisi mi oluyor illa
Duygu boşluğuna düştüğüm için zamanında bu adama tamam demiştim zaten ayrılınca düşme durumu ona sevgim olsa olur. Ama öyle bişey yok. Bu adama defalarca söyledim ama öyle üstelemek düşünün ki insana ay kahretsin tamam ayrılmadık dedirtiyor.
Ya birisiyle tanışmak konuşmak ne sayılıyor anlamadım ki ben. Tanışıp konuşunca ilişkisi mi oluyor illa
Ya ben engellemedim onu sildim. Baktım herhalde yeni bi düzen kurmak istiyor o arabesk kafayla sildim adamı. O ben sildim diye engellemiş beni. Ya o sıra o kadar çok şey duydum ki. Fake hesaplardan sürekli takip ettim gittiği mekanlardaki garsonlar falan hep tanıdıktı onlardan haberler aldım kaldığı yurdun görevlisi bile tanıdıktı onu bile arıyodum o hiç bana gelip musallat oldun bana demedi valla haberi var mıydı yok muydu bilmiyorum ama.Eee o zaman niye engelledin?
Ya ben engellemedim onu sildim. Baktım herhalde yeni bi düzen kurmak istiyor o arabesk kafayla sildim adamı. O ben sildim diye engellemiş beni. Ya o sıra o kadar çok şey duydum ki. Fake hesaplardan sürekli takip ettim gittiği mekanlardaki garsonlar falan hep tanıdıktı onlardan haberler aldım kaldığı yurdun görevlisi bile tanıdıktı onu bile arıyodum o hiç bana gelip musallat oldun bana demedi valla haberi var mıydı yok muydu bilmiyorum ama.
Offf aklım iyice karıştı vallahi!!!Ya ben engellemedim onu sildim. Baktım herhalde yeni bi düzen kurmak istiyor o arabesk kafayla sildim adamı. O ben sildim diye engellemiş beni. Ya o sıra o kadar çok şey duydum ki. Fake hesaplardan sürekli takip ettim gittiği mekanlardaki garsonlar falan hep tanıdıktı onlardan haberler aldım kaldığı yurdun görevlisi bile tanıdıktı onu bile arıyodum o hiç bana gelip musallat oldun bana demedi valla haberi var mıydı yok muydu bilmiyorum ama.