mevzu kaos

Duygu boşluğuna düştüğüm için zamanında bu adama tamam demiştim zaten ayrılınca düşme durumu ona sevgim olsa olur. Ama öyle bişey yok. Bu adama defalarca söyledim ama öyle üstelemek düşünün ki insana ay kahretsin tamam ayrılmadık dedirtiyor.

Adama sevgi hissetmen gerekmez ki sana ilgi gösteren biri var sonuçta.
"Seninle eski sevgilimi unutmak için başladım ama sevemedim. Her ayrılmaya çalıştığımda kendine zarar verirsin diye vazgeçtim. Eski sevgilim beni her yerden engellemişti ve şimdi engelini kaldırdığını farkettim heycanlandım. Hala ona ilgim olduğunu farkettim bu yüzden ayrılmak istiyorum" bunu yaz bakalım adamsa ayrılır zaten.

Ya birisiyle tanışmak konuşmak ne sayılıyor anlamadım ki ben. Tanışıp konuşunca ilişkisi mi oluyor illa

e o zaman silmeseydin adamı madem konuşmak birşey sayılmıyor..
zamanında yedirememişsin kıskanmışsın vs konuştu diye silmişsin..
tamam ilişkisi olmasın 2 sene boyunca bu durum neyi değiştirecek anlamadım ki ..
engeli kaldırdı beni mi istiyor diye düşünüyorsan açıkça sor madem niye kaldırdın engeli diye?
ona göre karar verirsin..

hayatta en tilt olduğum insan tipi garantici olanlardır..
adamdan ışık görsen şimdikini bırakacaksın zaten değil mi?
ama eskiden ışık yoksa şimdikiyle devam..

sen ne istiyorsun arkadaşım aklın eskisindeyse ayrıl sevgilinden.. eski sevgilinin keyfine göre mi hayatına yön vereceksin?

Eee o zaman niye engelledin?
Ya ben engellemedim onu sildim. Baktım herhalde yeni bi düzen kurmak istiyor o arabesk kafayla sildim adamı. O ben sildim diye engellemiş beni. Ya o sıra o kadar çok şey duydum ki. Fake hesaplardan sürekli takip ettim gittiği mekanlardaki garsonlar falan hep tanıdıktı onlardan haberler aldım kaldığı yurdun görevlisi bile tanıdıktı onu bile arıyodum o hiç bana gelip musallat oldun bana demedi valla haberi var mıydı yok muydu bilmiyorum ama.

Ya ben engellemedim onu sildim. Baktım herhalde yeni bi düzen kurmak istiyor o arabesk kafayla sildim adamı. O ben sildim diye engellemiş beni. Ya o sıra o kadar çok şey duydum ki. Fake hesaplardan sürekli takip ettim gittiği mekanlardaki garsonlar falan hep tanıdıktı onlardan haberler aldım kaldığı yurdun görevlisi bile tanıdıktı onu bile arıyodum o hiç bana gelip musallat oldun bana demedi valla haberi var mıydı yok muydu bilmiyorum ama.

bu genç kafalarının engellemekle silmek arasında ki ince çizgiyi biri bana anlatsın ne olur o_O

Offf aklım iyice karıştı vallahi!!!
Meğer ondan bundan onun hakkında haber alacak kadar çok seviyorsun git tekrar çıkma teklifi et o zaman bu ne arkadaşım sürünmektense şansını denersin en azından...

Valla bunu bana bir erkek yapsa ağır konuşurum.
Sizin bir insanın iki yılını yemeye hakkınız yok.
Sevmediğiniz bir insanla iki sene sevgili olmak ne demek? Hiç kimse kadın yada erkek bunu hak etmez.
Ne demek eski sevgili düşünmek hala. Adam sinyali verse direkt bundan ayrılacaksınız. Size yapılsa aynısı ne hissedersiniz? Birinin duygularıyla oynamak bu kadar kolay mı?
Hepimiz ayrılıklar yaşadık ama o kafa karışıklığında kimseyi kurban etmedik. Ayrılık yaşanır, ama kafanı toplayana kadar ve duygularının bittiğinden emin olana kadar böyle saçma sapan şeyler yapılmaz.
Koskoca iki sene bir insanı bir yalanla yaşatmaya hakkınız yok.
Çok sinirlendim ya.
Dilerim yaşattıklarınızı yaşatmadan ölmezsiniz.

Seni merak etmiş o yüzden engeli kaldırmış arada da hesabına bakıyordur başka ne yapacak... Ya mesaj atar sana saçma sapan kafani bulandırmak için ya da uzaktan sevgilinden ayrilmani bekliyor .. Sende onun hesabına baktığına gore aklının bir köşesinde var hadi onun amacı belli de sen hangi amaçla onun hesabına bakıp da kafani bulandiriyorsun ????

Engeli kaldırmak hiç bir şey ifade etmez. Üzerinde düşünmeniz bile hata... O çocuktan da ayrılın yazık...

Back
X