- 14 Mart 2016
- 724
- 266
- 103
- 31
- Konu Sahibi Pembe PanjurluEv
-
Gerçekleri söylemiş. Bknz. sevgilinin TLF karıştırmakMerhaba bugün sevgilimle tekken o uyudu telefonunu karistirirken ne görsem iyi.
Arkadaşıyla benim kıskançlığım kıskanc yönümü konuşuyor aşırı bozuldum ama birşey de diyemedim.
AA ne alaka. Sadece sevgilisi uyurken bütün yazışmaları okumuş. Bu mu kıskançlık. Fesatsınız hepinizDeğil misiniz peki
Taş olmuş zaten adam hahahaj. Acaba TLF karıştırmak için adama uyku ilacı vermiş olabilir mi?Napsın cocuk, ıcınde tutup taşa mı dönsün?
Tek kötü huyumAA ne alaka. Sadece sevgilisi uyurken bütün yazışmaları okumuş. Bu mu kıskançlık. Fesatsınız hepiniz
Bende bana aldığı hediyeyi arkadaşına nasıl diye gösteriğini görmüştüm, tüm sürpriz kaçmıştı
Artık okumuyom ya
Olan bir şeyi konuşmuş sizi rahatsiz eden neki? Sonucta biz kızlarda veya kadınlarda konusmuyormuyuz? Ozelinize girmemiski.Merhaba bugün sevgilimle tekken o uyudu telefonunu karistirirken ne görsem iyi.
Arkadaşıyla benim kıskançlığım kıskanc yönümü konuşuyor aşırı bozuldum ama birşey de diyemedim.
Ee sizde telefonunu karıştırarak sevgilinizi haklı çıkarmışsınız bu durumdaMerhaba bugün sevgilimle tekken o uyudu telefonunu karistirirken ne görsem iyi.
Aynen. Sadece sevgili kısısının hatası konusmaları saklamak olmusSiz hiç kimseyle sevgilinizin olumsuz bir yönünü konuşmuyor musunuz? En basiti koskoca kk aleminde konuşuyorsunuz mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?