• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mevzuyu bana bağlama kaynana...

banabenigeriver

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2016
9.337
4.664
123
Merhabalar herkese...Eşim haftada bir gidip görür ailesini keşke daha fazla gitse ama gitmiyor benimle alakası yok yani önceden defalarca ısrar etmiştim git diye gitmedi bende artık birşey demiyorum.Eşimin annesinin mevzuyu bana bağlamamasını beni sormamasını hatta direk beni unutmasını istiyorum.Eşim bugün seni sordu deyince beynimde şimşekler çakıyor sinirlerim bozuluyor sevmiyorum onları.zBen hep eşimin dedesini sorarım diğerleri için oralı bile olmam.Hiç aramadığım kaynanamı arayıp beni sormayıp unutmasını söylesem bunu yapar mı acaba?

Güncelleme:Kimse bu tepkinin neye olduğuna anlam veremedi ne yaşanmış ki böyle kincisin dedi.Bu insanlar nikahınımız olmuşken düğüne beş gün varken kapımıza dayanıp ayrılmamızı istedi yetmedi kınada eşim diğer elimede bir çeyrek yaptı diye evlatlıktan reddettiler yabancı gibi gelip gittiler kınaya ve son bomba düğün günü arkabalarımız onların yüzünden kayboldu şehirde konvoyu bırakıp gittikleri için şehir dışında tuttuklar bir yerdi kuş uçmaz kervan geçmez biryer.Abim gidip bulup tek tek getirdi her arabayı o zamana düğün bitti.Kusura bakmayın demek şöyle dursun bir hoşgeldini bile çok gördüler herkese hangi birini anlatayım yapılan şey keşke sadece bana yapılsaydı emin olun eşimin hatrına tutardım herşey bana yapılmadı yani aileme akrabalarıma yapıldı herseferinde dinliyorum herkes ağzına geleni söylüyor eşime insan gibi insan derken ailesi beş para etmez yorumu gerçekten beni çok yordu.Ne hakları vardı bana bunu yaşatmaya benim kınam düğünüm birkez oluyordu
İnsan gibi davranamak bu kadar zor muydu?Biz niye güler yüz gösterdik herkese enayi miydik o günleri hatırlamak bile istemiyorum.Ne benim ne ailemin ne akrabalarımın tek kusuru yoktur çünkü onlar en güzel günler kimse sorun çıkarmamayadikkat eder o kadar düğün gördük geçirdik tabiki sorunları olanlar oluyordu ama gelen misafire güler yüzü bile çok görüp bir hoşgeldini esirgeyen onlardı umarım artıkbana hak verirsiniz...

Son düzenleme:
:)Güldürdün beni belki iyi niyetindendir .. :işsiz:

Niye esini annesine yollamaya calisiyorsun anlamadim. Bu kadar zotuna gidiyorsa soyle esine seni sorduklarini soylemesin telefondanda engelleyin kadini yani

J
O derece nefret edicek kadar ne yapmış olabilirler sana merak ettim
Ailemin bana yapmadığını yaptılar.Enayi yerine koyup işlerine geleni yaptılar,aileme değer vermediler,biz sustukça onlar konuştu benimde tahammülüm sınırı aştı hiçbir şekilde konuşmayıp görmüyorum onları.

Niye esini annesine yollamaya calisiyorsun anlamadim. Bu kadar zotuna gidiyorsa soyle esine seni sorduklarini soylemesin telefondanda engelleyin kadini yani
Çünkü onun annesi benden bilsin istemiyorum.Ben dedesini sorunca oda annem seni sordu diyor neyimi soruyor ki yani tamamen saçmalık numarasını sildim zaten aramalarına çıkmadığım için aramayı bıraktı oda çok şükür.

Çünkü onun annesi benden bilsin istemiyorum.Ben dedesini sorunca oda annem seni sordu diyor neyimi soruyor ki yani tamamen saçmalık numarasını sildim zaten aramalarına çıkmadığım için aramayı bıraktı oda çok şükür.

Bu kadar umurunda olmayan insanin ne dusundugu niye bu kadar onemli? Ben kv ile goruşuyorum ama biz bile her hafta her hafta gitmiyoruz. Siz adami haftada bikac kez yollamaya calisiyorsunuz.
Çok kasmişsiniz kendinizi. Problem yaratiyorsunuz durduk yere

Mevzu ne ki sana baglamis:KK57:
Ortada mevzu yok:KK57:
Nezaket geregi bile sormasi normal yani anlamadim sanirim:KK57:
Hal hatırdan olay bana gelmiş işte nasıl ne yapıyor iyi mi diye çok düşünüyor ya hepsi yalakalık başka hiçbirşey değil.
Nezaketi çok önceden gösterecekti o yapılan hiçbir terbiyesizliği unutmadım.

Bu kadar umurunda olmayan insanin ne dusundugu niye bu kadar onemli? Ben kv ile goruşuyorum ama biz bile her hafta her hafta gitmiyoruz. Siz adami haftada bikac kez yollamaya calisiyorsunuz.
Çok kasmişsiniz kendinizi. Problem yaratiyorsunuz durduk yere
Çünkü tek bildikleri konuşmak eşim fırsat versin istemiyorum gitsin ki sussunlar eşim en ufak lafı takan biri benim yüzümden kötü olmasın.

Umrumda degil diyorsunuz ama bu da umursamaktır. Boşverin sorsada he diyin geçin ya da eşinize sçöyleyin size bahsetmesin

Umrumda degil diyorsunuz ama bu da umursamaktır. Boşverin sorsada he diyin geçin ya da eşinize sçöyleyin size bahsetmesin
Sevmediğim bir insanın beni sorması beni rahatsız ediyor benim onunla işim yok onunda benimle olmasın.

J

Ailemin bana yapmadığını yaptılar.Enayi yerine koyup işlerine geleni yaptılar,aileme değer vermediler,biz sustukça onlar konuştu benimde tahammülüm sınırı aştı hiçbir şekilde konuşmayıp görmüyorum onları.
Tabi haklı sebeplerin var canım bu konuda birşey diyemem hele ailen konunun içindeyse eyvallah haklısın :KK28:

Back
X