Neresi farklı meselaİlk konu açtığınız yorumlarınızla bu 180 derece farklı. Masadaki kadınlara ne oldu ? Bir anda durumu normalleştirip haftada bir çıksın yea moduna girmişssiniz. O zaman 20 küsür sayfa ne konuşuldu ?
Sizde birde bana sorunBende haftada bir çıkmasına ses çıkarmam ama konum atma işi hiç aklıma gelmemişti:) hele periskop dahiyane bir fikir!
Konunuzu baştan sona okudum; çok keyifliydi kızmayın,hele eşinizin sözleri sizin ağzınızdan daha güzelditatlıya bağlanmasına sevindim....
Öyle bir teknolojiye de hayır demezdim vallaIşınlanıp izleme cihazı:))))konum atıyo sen ışınlanıyorsun
Süper olurdu...Yok çıkmalarında sakınca ama işte, kadın işin içine girdimi rengi ister istemez değişiyor olayın,ne kadar masum da olsa...Yine de iyi düşünelimÖyle bir teknolojiye de hayır demezdim valla
Sadece meyhane kısmı bile bir acayip yapıyor insanı.Hiç gitmediğinden midir nedir bilmiyorum.Götürecekmiş bakalım neyin nesiymiş meyhane dedikleriSüper olurdu...Yok çıkmalarında sakınca ama işte, kadın işin içine girdimi rengi ister istemez değişiyor olayın,ne kadar masum da olsa...Yine de iyi düşünelimiyi olsun...
Siz yine de alışmayın,ya da alışın konum atın bizeSadece meyhane kısmı bile bir acayip yapıyor insanı.Hiç gitmediğinden midir nedir bilmiyorum.Götürecekmiş bakalım neyin nesiymiş meyhane dedikleri
Bide mekan beni sararmış çıkmazmışım meyhaneden
Periscope yaparım canlı canlıSiz yine de alışmayın,ya da alışın konum atın bizebizde bakalım
hadi diyelim ben yanlış anladım sevgili kısmını eşleri yanlarında diğerlerinin gibi algıladım.Evet. misafirlerin sevgilileri yanında sadece onlar da 2 kişi sanırım. Karısı yanlarında olmayan var olmasa adam niye böyle cümle kursun. Ha?
bi tarafımdan uyduruyorum. hobi olarak öyle yaparım çünkü.Kimsenin karısı yok
Onu nerden çıkarmış anlamadım
E iyimis :))Işınlanıp izleme cihazı:))))konum atıyo sen ışınlanıyorsun
hadi diyelim ben yanlış anladım sevgili kısmını eşleri yanlarında diğerlerinin gibi algıladım.
sen niye konu sahibinin eşini savunmaya geçtin? ha?
olmasa adam niye öyle söylesin ne demek ayrıca. milyon tane konu okuyoruz burda. olmayan şeyi olmuş gibi söyleyen kocalara hiç rastlamadın mı? ha?
ha konu sahibinin eşi o kategoride değildir bilemiyorum tabi o ayrı. onuda savunmak sana düşmez. anlıyorsun değil mi? ha?
bi tarafımdan uyduruyorum. hobi olarak öyle yaparım çünkü.
arkadaş yanlış anlamış karısı yanında olan yok. sevgilisi olanlar var diyemezdiniz çünkü.
kocanızı savunmanız gerekiyor çünkü.
buyrun buyrun.
Allah askina su periskopu bana biri anlatsin nasil oluyo canli yayin falan benim esimde 2 haftada bi cikar nasil izleye bilirim ki aay cok deli fikir bee heycanlandim :) konum atiyo e sonra nasil yapcaz ?
Periscope bir uygulama indiriyorsunuz canlı yayın yapan insanlar var. Eğer eşiniz de ya da yanındakilerden biri de bu uygulamayı kullanıyorsa açtığında siz de görebiliyosunuzAllah askina su periskopu bana biri anlatsin nasil oluyo canli yayin falan benim esimde 2 haftada bi cikar nasil izleye bilirim ki aay cok deli fikir bee heycanlandim :) konum atiyo e sonra nasil yapcaz ?
Cok saol canim bilgilendirdigin icin esim kullanmiyo arkadaslari kullansalar bile tehlike arz edecek durumlarda yayin falan yapmazlar hepsi esnaf :) yanlarinda zaten birileri olamaz da yani umarim olamaz :)genede etrafta neler var kasi gozu oynuyomu neler yapiyo gorsem ne iyi olurdu ve bu uygulama cok insanin evine invir agaci dikmistir o zaman iyimi kotu mu bilemedim:)Allah askina su periskopu bana biri anlatsin nasil oluyo canli yayin falan benim esimde 2 haftada bi cikar nasil izleye bilirim ki aay cok deli fikir bee heycanlandim :) konum atiyo e sonra nasil yapcaz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?