Sanırım bunu bende yapabilirdim ama bekarım ya konuşuyorum. Aman Allah korusun.
Bekara karı boşamak kolay derler ya bizimki o hesap sanırımBende bekarım bunlar hep bekara kafası
Ya konu ile alakasiz olacak ama ikinciye ayni cumleyi goruyorum. 8 sinide insin kicisini tiniyimizmi ne demek??? Kusura bakmayin hasta ikiz bebek bakiyorum Suan da. Beyin durmus HaldeAllah iyiliginizi versin .8 sinide insin kicisinı tiniyimizmii
Cok güldüm.
Uyumus kalmişım deyip açmayaydiniz .
Ya konu ile alakasiz olacak ama ikinciye ayni cumleyi goruyorum. 8 sinide insin kicisini tiniyimizmi ne demek??? Kusura bakmayin hasta ikiz bebek bakiyorum Suan da. Beyin durmus Halde
Konu sahibi arkadasim,cok doldurusa gelme burada. Meyhanedir gittigi yer.
Ha ha tesekkur ederim :))8 senede insan kocasını tanıyamaz mı" nın yamultulmuş versiyonu heuehu.
Yahu diğerlerinin karısı yanlarındaymış zaten neden arasınYa yine hatalı. Adamın çocuğu var baba diye sayıklıyor ve 4lere kadar dışarda başka insanlarla. Bence böyle babalık olmaz. Neymiş bi onun karısını aramışmış? Diğerlernin karısı halt etmiş de aramamış. Çocuklu evli adamın sabaha kadar dışarda işi yok.
Yahu diğerlerinin karısı yanlarındaymış zaten neden arasın
Evet. misafirlerin sevgilileri yanında sadece onlar da 2 kişi sanırım. Karısı yanlarında olmayan var olmasa adam niye böyle cümle kursun. Ha?Yahu diğerlerinin karısı yanlarındaymış zaten neden arasın
Kimsenin karısı yokEvet. misafirlerin sevgilileri yanında sadece onlar da 2 kişi sanırım. Karısı yanlarında olmayan var olmasa adam niye böyle cümle kursun. Ha?
Dünden beri düşünüyorum ama haftada bir akşam arkadaşlarıyla takılması benim için sorun değil kızlar ya.Zaten bu şehirde ailelerden kimse yok işlerimiz stresli bizim dışımızda da o kadar sosyal yaşamı olsun yani.
Misafirleri tanımıyorum ama arkadaşlarını tanıyorum meslektaş bunlar aynı yerde çalışıyorlar.Evli olanların eşlerini de tanıyorum yüzeysel olarak ki samimi olmak istemiyorumzaten.İkisi silik öyle nerdeydin kimleydin diye soracaklarını sanmıyorum.Biri zaten kocadan bıkmış gitsinde nereye giderse gitsin modunda.Herkes farklı alemde yani.Ne zaman biraraya gelsek geriliyorum.Biri benimle maalesef aynı sektörden diğerleri farklı meslekten ya da ev hanımı.Adamlr kafa kafaya verip sohbetin belini kırarken biz kadınlar tın tın çocuk peşinden koşturuyoruz.Zaten benimle aynı sektörde çalışan kadın alt kademe sürekli bir laf sokma derdinde.Müdüre hanım aşağı müdüre hanım yukarı bir kere bile Sinem dediğini hatırlamıyorum.Kadın sanıyorki evde de müdürüm ben ne diyorsam o oluyor.Sadece sansa neyse öyleymiş gibi lanse ediyor.Biraz höd höd olduğum doğru ama eşimde uysal biri değil sonuçta :)
Aile yaşamlarınızda haliyle farklı.Esneklik payı olmayan bazı kurallarımız var mesela hafta sonu çekirdek aile oluyoruz.Bir günü sabahtan çocuğun yatma zamanına kadar üçümüz geziyorsak ikinci gün üçümüz evde vakit geçiriyoruz.Bunu biz kararlaştırdık.Arada bir eşimin bu kuralı delme teşebbüsleri olsada sonu gelmeyeceği için taviz vermiyorum.Zaten hafta içi çalışıyoruz haftasonu da bir zahmet çocuğumuzla zaman geçirelim.Bu onlar için çok büyük bir olay mesela ama benim için zaten olması gereken bu.
Bende haftada bir çıkmasına ses çıkarmam ama konum atma işi hiç aklıma gelmemişti:) hele periskop dahiyane bir fikir!Kimsenin karısı yok
Onu nerden çıkarmış anlamadım
Periskop ne ya?? Anlamadim Ben yineBende haftada bir çıkmasına ses çıkarmam ama konum atma işi hiç aklıma gelmemişti:) hele periskop dahiyane bir fikir!
Konunuzu baştan sona okudum; çok keyifliydi kızmayın,hele eşinizin sözleri sizin ağzınızdan daha güzelditatlıya bağlanmasına sevindim....
Işınlanıp izleme cihazı:))))konum atıyo sen ışınlanıyorsunPeriskop ne ya?? Anlamadim Ben yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?