Meyhanedeymiş...

Yemin ederim boşanma sebebi. Meşgule atmak nedir ya?? Ben o sinirle terkederdim herhalde.

Ya yine hatalı. Adamın çocuğu var baba diye sayıklıyor ve 4lere kadar dışarda başka insanlarla. Bence böyle babalık olmaz. Neymiş bi onun karısını aramışmış? Diğerlernin karısı halt etmiş de aramamış. Çocuklu evli adamın sabaha kadar dışarda işi yok.

Ya bu adamlarin birbirinden gaza gelmesini gercekten anlayamiyorum. Eski sevgilim oyleydi nasil hayir derim bla bla blaa baslardi konusmaya. Suan sansima sevgilimin arkadas grubunda dalga gecmek yok. Hatta koskaca benden 15 yas buyuk akrabasi izin verirsen aksam x le yemek yemege gitmek istiyorum sen izin verirsen soracagim demisti. Hala sasiririm. Arkadas grubu olarak ne zaman disari cikacak olsalar once kadinlari arayip izin verirlerse birbirlerine soruyorlar. Hatta bir gun arkadasi sevgilime amsterdama gidiyoruz sende gel erkek erkege takilicaz diyor sevgilimde benim 50 km oteye vizem yok diyip guluyor. Bunu tesadufen ablamin calistigi yeni is yerindeki adam o arkadasi cikinca ogreniyorum. Ve bu tarzi hic biri garip bulmadigi icin bu tarz konularda kimse sorun yasamiyor cok sukur. Okey oynamaya giderler isteyenin esi de gelir yan masada oynar, gece cikmaya giderler eslerde gelir, cocuk varsa anneye birakilir herkes icer eglenir cok hos bir gruplari var. Kadinlarda kiz kiza bulusur yemege gider vs .Gizli sakli olmadigi icinde hepimiz daha rahat karsiliyoruz onlarda istedikleri gibi eglenebiliyorlar, bizde.
Genel olarak erkeklerde de biri cikip kardesim benim aile hayatim bu , evdeki huzurum sizin dalga gecmenizden onemli isinize geliyorsa dese hepsi dokulecek de her biri arkadas grubunda tas firin erkegini oynuyor.
Konu sahibi, bende meyhanenin kotu bir yer olmadigini dusunenlerdenim, birsey yapacak olsa konum atmazdi bencede ama en azindan buraya gidiyorum gitmessem ayip olur cocugu anneme vb birakalim beraber gidelim dese hic bir sorun kalmazdi bence. Benimde kiz arkadaslarim var erkeklerde gelse ay ben rezil olurum gelmesinler diyemem gittim tabi desem sen ne hissederdin diyip duzgunce konussaniz ise yarar mi acaba?

Allah iyiliginizi versin .8 sinide insin kicisinı tiniyimizmii
Cok güldüm.
Uyumus kalmişım deyip açmayaydiniz .
Ya konu ile alakasiz olacak ama ikinciye ayni cumleyi goruyorum. 8 sinide insin kicisini tiniyimizmi ne demek??? Kusura bakmayin hasta ikiz bebek bakiyorum Suan da. Beyin durmus Halde

Konu sahibi arkadasim,cok doldurusa gelme burada. Meyhanedir gittigi yer.

8 senede insan kocasını tanıyamaz mı" nın yamultulmuş versiyonu heuehu.

Evli adamın meyhanede işi ne otursun evde..

Yahu diğerlerinin karısı yanlarındaymış zaten neden arasın

Dünden beri düşünüyorum ama haftada bir akşam arkadaşlarıyla takılması benim için sorun değil kızlar ya.Zaten bu şehirde ailelerden kimse yok işlerimiz stresli bizim dışımızda da o kadar sosyal yaşamı olsun yani.
Misafirleri tanımıyorum ama arkadaşlarını tanıyorum meslektaş bunlar aynı yerde çalışıyorlar.Evli olanların eşlerini de tanıyorum yüzeysel olarak ki samimi olmak istemiyorumzaten.İkisi silik öyle nerdeydin kimleydin diye soracaklarını sanmıyorum.Biri zaten kocadan bıkmış gitsinde nereye giderse gitsin modunda.Herkes farklı alemde yani.Ne zaman biraraya gelsek geriliyorum.Biri benimle maalesef aynı sektörden diğerleri farklı meslekten ya da ev hanımı.Adamlr kafa kafaya verip sohbetin belini kırarken biz kadınlar tın tın çocuk peşinden koşturuyoruz.Zaten benimle aynı sektörde çalışan kadın alt kademe sürekli bir laf sokma derdinde.Müdüre hanım aşağı müdüre hanım yukarı bir kere bile Sinem dediğini hatırlamıyorum.Kadın sanıyorki evde de müdürüm ben ne diyorsam o oluyor.Sadece sansa neyse öyleymiş gibi lanse ediyor.Biraz höd höd olduğum doğru ama eşimde uysal biri değil sonuçta :)
Aile yaşamlarınızda haliyle farklı.Esneklik payı olmayan bazı kurallarımız var mesela hafta sonu çekirdek aile oluyoruz.Bir günü sabahtan çocuğun yatma zamanına kadar üçümüz geziyorsak ikinci gün üçümüz evde vakit geçiriyoruz.Bunu biz kararlaştırdık.Arada bir eşimin bu kuralı delme teşebbüsleri olsada sonu gelmeyeceği için taviz vermiyorum.Zaten hafta içi çalışıyoruz haftasonu da bir zahmet çocuğumuzla zaman geçirelim.Bu onlar için çok büyük bir olay mesela ama benim için zaten olması gereken bu.

Yahu diğerlerinin karısı yanlarındaymış zaten neden arasın

Masada tahminimce 13 kişilermiş
1 adamın kendisi 2 si misafir ve sevgilileri 1 tanesi Gökhan dediği diğerler ide 6 evli adam .
O 6 tane evlinin de eşleri yanında yokmuş sadece 2 misafirin sevgilileri varmış .

Belki diğer 6sı eşlerine durumu açık açık uzun uzun anlamıştır bilmeyiz ama Sinemin eşi hatalı
Evli ve çocuğu olan bir adam ki karısının bulundukları şehirde eşinden başka kimsesi yok !
Adam fakir edebiyatı yapıp üste çıkmaya çalışmış zaten .

Benim eski arkadaşımda demişti misafirliğe gidicez
Bu akşam arayamam seni diye . Ben yine dayanamadım aradım belki bir 10 kere ödemeli attım
Eve gelince ben kızdım baya telefondan o kadar aradım seni bir tuvalete diye kalkıp mesajda mı atamadın diye
Kuyruğunu sıkıştırıp haklısın dedi . Konusu sahibi hak konusunda beni 100e katlar yani

Son düzenleme:
Sanırım pavyona gitmiş.bunu alışkanlık haline getirdi belki de ilk gidişi olmayabilir.ben de baya kizardim herhalde.hem oralarda baya para harcanıyor hem de o kadınlarla aldatmış oluyor sizi.benim eşim de iki gün ustuste arkadaşının dugununde veda partisi diye gitmisti.onu sorun etmedim çok kıskanç biri degilimdir kendi geldi anlattı pavyona gittik orası soyleydi böyleydi diye ama bir daha gitmedi.aksam bir yere cikmaz zaten.sorun değildi bu bana gore ama özellikle isteyerek arada bir pavyona gitse kabul edemem.esin akşamları sık çıkıyor mu daha doğrusu böyle geceleri çıkıyorsa sürekli gidiyor olabilir.g ece çıkmasını kabul etme

meyhaneye gitmesinde sorun yok da masada kadınlar ne alaka? yuhh yani. simdi sorsan diger arkadaslrın yanına gelmislerdi canım benimle alakası yok der. bir de mesgule atmıs yaa

İlk konu açtığınız yorumlarınızla bu 180 derece farklı. Masadaki kadınlara ne oldu ? Bir anda durumu normalleştirip haftada bir çıksın yea moduna girmişssiniz. O zaman 20 küsür sayfa ne konuşuldu ?

Kimsenin karısı yok
Onu nerden çıkarmış anlamadım
Bende haftada bir çıkmasına ses çıkarmam ama konum atma işi hiç aklıma gelmemişti:) hele periskop dahiyane bir fikir!
Konunuzu baştan sona okudum; çok keyifliydi kızmayın,hele eşinizin sözleri sizin ağzınızdan daha güzelditatlıya bağlanmasına sevindim....

Periskop ne ya?? Anlamadim Ben yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…