Meyhanedeymiş...

Gördüklerini göster "Cafe de ne cafeymiş!!" de ??

Neden eşinize konum attırıyorsunuz madem bu kadar güvenmiyorsunuz neden evlisiniz ayrıca meyhane yada başka bir yer ne var bunda eşiniz sizin beğenilerinize göre mi gezecek o size aynı şeyi yapsa ne hissederdiniz bırakın lütfen şu iz sürmeleri siz karşınızdaki kişinin eşisiniz sahibi değil

Sana yemin ederim acayip sıra dışı fantastik bir olay ama ben bilmiyorum hic kullanmadim
Aaay cok helecanli:) bilmemek daha mi iyi acaba ne bileyim yaa bende indirsemmi seytan diyo indir bakalim kasi gozu oynuyomu melek diyo kuz sus otur dertsiz basina dert acma kalk yemegini yap pasa pasa kocani beklee melek iyidir yaa melekten zarar gelmeez :))ben bi garip ev hanimi elime yuzume bulastirir onlari izliycem diye evde pijamayala cekirdek citlarken kendimi neim yayinlarim yok yok seno sectim melek:)

hayır biz eşlerimizin sahibiyiz
biniyoruz üstlerine vuruyoruz kırbacı

Eminim konu sahibinin eşi onun meyhane eğlencesini olumlu karşılardı öyle birşey yapmış olsaydı

Eminim konu sahibinin eşi onun meyhane eğlencesini olumlu karşılardı öyle birşey yapmış olsaydı
bende şundan eminim hayatta istek ,beklenti ve tutumlarımızı kimseye göre değil sadece kendimize göre belirlemeliyiz eşlerimiz istemiyor diye kendi isteklerimizden vazgeçmemeliyiz eşimizede saçma sapan yasaklar koymamalıyız kendimizden ya da eşimizden şüphemiz var ise ilişkiyi bitirmeliyiz eğer hayata aynı pencereden bakmıyor ve beklentilerimiz birbirimizden çok farklıysa yada farklılılarımıza saygı duyamıyorsak o ilişkiyide bitirmeliyiz bütün bu yasaklar iz sürmeler güvensizlikten kaynaklanıyor karşımızdaki insan bizim değerlerimize göre güvenilmez olabilir bu çok normal fakat güvenilmez bir insanı takip etmek ve engellemeye çalışmak aslında bizim kendimize güvensizliğimizdir hırsıza kilit dayanmaz demiş eskiler bizim şunu düşünmemiz lazım hayata bir kere geldik huzurlu mutlu mu yaşayalım ya da birilerinin peşinde onları düzeltmeye çalışarak heba mı edelim ömrümüzü

Son düzenleme:
Dile kolay da yapması kolay değil işte evlilik bitirmekle ilişkiyi bitirmek aynı şey değil heleki çocuk varsa aldatma şiddet vs durumlarda tabiki de boşanma olmalı ama bu türlü konularda boşanma son kez düşünülecek şey

tabiki zor bende biliyorum ve bende evliyim ama hayatta ne kolay ki bizler kendimize güvendikten sonra aşamayacağımız engel yok bunu size söylediğimi düşünmeyin sizin nezdinizde hepimize söylüyorum Allah kadınları daha güçlü yaratmış bizim ihtiyacımız olan şey gücümüzün farkında olmak bencede bu konu boşanmayı gerektiren bir konu değil ama konuyu açan hanımefendinin bilmesi gerekirki öyle çocuk takip eder gibi konum attırmalar vs olmaz benim eşim bana yapsa çok sinirlenirdim ve atmazdım da konum ne demek yani oldu olacak çip taktırsın adama

Adam Evlendiyse ortak yaşamanın kurallarına uymak zorunda. Gereksiz duyar kasmaya gerek yok. Siz olaya ütopik bakıyorsunuz. Çoluklu çocuklu adamın sabah 4e kadar karılarla kızlarla rakı masasında periscopedan yayın yapmasına göre aşırı bi duyar olmuş.

Eşiniz haftada bir arkadaşları ile gece çıkarken sizin de böyle bir hakkınız var mı?
Hiç öyle gece sosyalliğim olmadı benim ya.Şahsen gün içindeki tek amacım işimi bitirip kendimi eve atıp kalan son enerji kırıntılarını kızımla harcamak oluyor.Öyle bir arkadaş ortamım yok çocuğum var diyede değil alsında bekarkende ben akşamları çıkmazdım.Hele mesai çıkışı.Kafam bir milyon gidimde kalabalık gürültülü bir mekanda dağıtayım aklıma bile gelmez.Tembelim galiba biraz

İnsan aşık olacağı seveceği insanı seçemeyebilir ben bunu anlarım.Ama evlenmek bir seçimdir.
Anlattığı gibi spontane gelişen bir olay olmasaydı bu benim için büyük sorun.
Evet evlilik bizim için birbirimizin tercihlerine ve beğenilerine uyum sağlamaktır, ayrışmak isteyen evlenmeseymiş.En azından benimle evlenmeseymiş.Pekala sizin gibi düşünen biriylede evlenebilirdi.Denetimsiz serbestlik bana göre değil.
Konum atmaktan bende olsam gocunmazdım yani.

Burda bir konu vardı.Evlilik yıldönümü için içkili canlı müzikli bir mekandan bahsedilmişti.İsmini hatırlamıyorum ama yer Ankara da.Kızlar baya methetmişlerdi.Merak ettim eşime bir akşam gidelim mi şuraya dedim annemler gelince.Akşam gidelim işte dedi.Çocukla gidilecek yer değil ya içkili müzikli bir yermiş dedim.Ateşimi tansiyonumu ölçtü hemen yarın bir ara hastaneye uğra tomografi çekelim dedi
İçmem de meyhaneye gitmemde o kadar ütopik bir olay yani tarzım değil

İyi de gizli saklı gitmiş olsa meyhane ise nasıl rahatça konum atabilir. Periskoptan takip ettiğinin farkındaysa kameralar açıldıysa, kadınlarla aynı masada görüntülenmeyi nasıl normal karşılayabillir saçma değil mi? onunda kamera açması gerekmiyor mu görmesi için? öyle uygulama indirilince hemen görülebiliyorsa kimse bir yere adım atamaz diye düşünüyorum. O kadar pavyon gibi bir yer olsa nasıl konum atabildi size yani?

Ah o tembellik;fıtrat bu fırtat sanırım,aynı ben....Ne çok benziyoruz sizinle:)))))

her erkek illaki gider ama bunu kadına kıza bakmak icin yapmaz kafa dagitmak icin yapar esiniz belli ki,kizacagini bildiginden dememis sana gozunu felan da oyma periskopdan bak kizlara felan bakmiyor sadece iciyorsa bos yere celallenme ama bir daha gitmeni istemiyorum de konu kapansin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…