• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meyvenull'un Diyet Günlüğü

bunların hepsini bir günde mi yedin :52::52::52::52::52:

benden sana tavsiye herşeyini ince ince düşünüpte alma.bu zamanların tadını çıkart.ben olan maaşımı çeyize yatırdım.gezip tozmadım şimdi pişmanım.evlendikten sonra daha kolay alınıyor.al temel şeyleri tamamdır :29:

öğlen işyerindeki arkadaşlarımla buluştum.gören zayıflamıssın ne yapıyorsun dedi :32: çok mutlu oldum :64:

bugun sabah kahvaltı ettim öğlen meyve yedim akşama kadar bişi yemedim.şimdide patlıcan közledim.az et yapacam üstüne yogurt öyle yiyeceğim..cumaya yine 77.7 olmam lazım :64:

cabah spor yapmak derdindeydim ama yapamadım.bahar yorgunlugu var üzerimde.ama 13,30 dan 17,30 a kadar gezdim :62: bugun kısa kollu giydim.güneş vardı az da rüzgar umarım hasta olmam :25:

ne güzel yapmışsın prensescim bende gezdim bugün biraz yürüyüş olsun dedim ama hava esiyodu üşüdüm valla aman dikkat et de hasta olma canımm +lardan -lere düşceksin inş :8:

prensesim inş hedefine ulasırsın canımm ..

ne güzel gezmiş dolasmıssın tüm gün burası buz gibiydi ben dondum resmen..
aslında ceyiz konusunda haklısın ama herseyim olsun istiyorum yaa..
yaptığımlistenin hepsini alabilirsem kendi alıcaklarım 8000 tl falan ediyor ee mobilyalar halı tül perde vs yok içinde..

meyvem ısınmadınmı hala tatlımm bi yeşilçay al istersenn :7:

dizim baya ii canım basit hareketlere basladım bu aksam biraz ağrıdı fazla bişi yapamadım ama az da olsa kaslarımı hissetmek güzel..
sevindim meyvem daha da iyi olacak inşallah :70:

sabah olsada peynirli yumurtamı yesemm:31::31::31::31:

canım çektiii :52::52::52::52:

ayy bende yicem yarın peynirli yumurta benimde canımı çektirdin kıss...:52::9:

kızlarr nasılsınzz :5:

gizemcimm nerelerdesin sen bakim...çok merak ettim seni :5:

fatmacım bende merak ediyorum sizleri aklım buralarda ama gelemiyorum ya..
bende iyice saldım zaten topalanmam lazım.. göbeğim öy bi çıktıkii :(

ayy sonunda gelebıldımm cok yoruldum bugun cok calıstım meyvısımın dunyasıı .. okadar calısmaya vucudum dayanmadı grıpınn gıbım bıse oluyor galıba bana hıssedıyorum ve cooookk usuyorum yaa

eşim netteydi.ezel başladı gitti hemen kk ya geldim bende :9:
prensesim inş hedefine ulasırsın canımm ..

ne güzel gezmiş dolasmıssın tüm gün burası buz gibiydi ben dondum resmen..
aslında ceyiz konusunda haklısın ama herseyim olsun istiyorum yaa..
yaptığımlistenin hepsini alabilirsem kendi alıcaklarım 8000 tl falan ediyor ee mobilyalar halı tül perde vs yok içinde..

işte o kadar hırpalama kendini..alabildiğini al canım :29:

Back
X