• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meyvenull'un Diyet Günlüğü

bencede gıt sekercım spor super bıseyy ınanamıycagım seyler yasattı bana ozellıkle pılates ama yururyusun tabıkı cok daha fazla etkısı var zayıflamada

meyvemmmmmm ozaman pılates donusunde 2 patates daha haslarım kendıme korkmadan ye dedın made sekercımmm ohhh aclıktan gozlerım döndu zatenn
neysem ben eve gıdıyorumm sekerler gorusuruzz

yee minnosum yee nolcak kiisınırsız zaten... :64:

canım ben güzel sanatlar fakültesine hazırlanıcam benim için ikinci sınav önemli diil...

yetenek sınavıyla alınıyo biliyosundur belki o sınavlar da temmuzda başlıyo...ama ben mayıs sonu çizim kursuna başlıyorum sınavlar için...spora nisan ayı boyunca giderim sonrası kolay zaten bana haftada 3 gün gelsen yeter dediler diğer günler çalışırım sınava yine de... :34:

anladım tatlım inş gönlünden gecen olurr :38:

zevcanıııımm ben geldim şekeriiimmm :16::16::16:

hoşgeldin kuyabiyem benimmm nasıl gidiyor mezuniyet sonrası tatlımm :8:

bu kadar aclık bide üstüne kosusturmacaaa :52::52:

ayyy ne gıcık bi durum yetişemiyorum hiç bi işee geldimi üst üste geliyorlarr :95::95:

yee minnosum yee nolcak kiisınırsız zaten... :64:

anladım tatlım inş gönlünden gecen olurr :38:

hoşgeldin kuyabiyem benimmm nasıl gidiyor mezuniyet sonrası tatlımm :8:

teşekkürler meyvem :38:

bu kadar aclık bide üstüne kosusturmacaaa :52::52:

ayyy ne gıcık bi durum yetişemiyorum hiç bi işee geldimi üst üste geliyorlarr :95::95:

ay kıyamam ben sana :43:

eve gitme vaktiiiii olleeeeyyyyyyy :66::66::66:
,
yaşasınn hadi git evine doyur karnını meyvemmm :56:

annacım sekerim düştü heralde sürekli midem kazınıyor hep bi aclık var... ayy neden böyle oldu anlamadım bende...

ayy olabilir meyvemm az mı yedin canım biraz fazla yeseydin doyursaydın iyice karnını sonuçta sebze yiyorsun...su iç bol bol ...birşeylerle oyalan canımtv filan seyret dergi oku meşgul et kendini geçer inş:75:

ayy olabilir meyvemm az mı yedin canım biraz fazla yeseydin doyursaydın iyice karnını sonuçta sebze yiyorsun...su iç bol bol ...birşeylerle oyalan canımtv filan seyret dergi oku meşgul et kendini geçer inş:75:

1kiloya yakın pırasa yedim annacım 1 de domates cok dayanamazsam 2 domatesim daha var evde onları da yicem..
ayy üzülürüm üzülürüm neye üzülürüm dolapta havuc varmıstı görmemişim o tok tutardı hemde iş yerindede yiyebilirdimm :84::84:

ayy ben birazdan bi filim takayım pc ye onu izliyeyim en iisii :25:

1kiloya yakın pırasa yedim annacım 1 de domates cok dayanamazsam 2 domatesim daha var evde onları da yicem..
ayy üzülürüm üzülürüm neye üzülürüm dolapta havuc varmıstı görmemişim o tok tutardı hemde iş yerindede yiyebilirdimm :84::84:

ayy ben birazdan bi filim takayım pc ye onu izliyeyim en iisii :25:

ayy havuç evet tok tutar haklısın tüh neyse olan olmuş artık üzülme canım...:70:

evet al yeşilçayını ya da herhangi bir sıcak çay otur pcye izle bende dizimi izledim az önce acıktığım zamanalr böyle yapıyorum hem zaman geçiyo hem kafam dağılıyo :29:

Son düzenleme:
ayy havuç evet tok tutar haklısın tüh neyse olan olmuş artık üzülme canım...:70:

evet al yeşilçayını ya da herhangi bir sıcak çay otur pcye izle bende dizimi izledim az önce acıktığım zamanalr böyle yapıyorum hem zaman geçiyo hem kafam dağılıyo :29:[/COLOR][/COLOR]

senin dizin neymiş bakimmm :51::51:

anladım tatlım duymustum adını ama izlemedim hiç...

takıma yasemin not bırakmıs gözünden kactı sanıırm..

eğer gerilim seviyorsan süper ben vampirli zombili şeylerden çok hoşlanmam aslında ama aşırıya kaçılmamış güzel ve çok heycanlı bir dizi... başrol oyuncsuna da hastayım onun için izliyom sırf çok yakışıklı ya...:69:

evet taltım şimdi gördüm ne cevap verceğimi düşünüyodum ben yapamam ki yaa hiç bişi bildiğim yok minnoş artık takımda olmıycak mı kii o güzel yapıyodu :5:

Back
X