• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mezun oldum ama çok kötüyüm :(

Misri

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2013
68
1
28
Hollanda
Merhaba arkadaşlar,

Univ. son sınıf öğrencisiyim ve bitirmek için işte araştırma yapıyorsun ve araştırma raporu hazırlıyorsun.. Bana okadar çok zor geliyordu ki. Bu işi yapan biri ile tanıştım ve sorunumu ona anlattım.

Eğer bu defada geçmeseydim bütün puanlarım sıfırlanacaktı ve yeniden başlamam gerekiyordu. Bende artık dayanamayıp o tanıştığım kişiye dedim sana belirli bir mıktar para versem bana yardımcı olurmusun. Bu konuda çok iyi. Bana yardımcı oldu.

Öğretmene verdim. Öğretmen geçtiğimi söyledi, tabiki çok sevindim, iki yıldır bunun için uğraşıyorum. Ve öğretmen ekledi. Dedi ki, bence sen bu raporu kendin hazırlamamışsın. Ben inanmıyorum senin bunu kendin yaptığına. Dedi parayla yaptırmışsın. Yalan söyledim. Kendim yaptım dedim. Ama çok utandım. Yerin dibine girseydimde, yalan söylemeseydim.

Bir kaç saat önceydi ve ben çok kötü hissediyorum kendimi. Kötü bir ağırlık var üzerimde. Ve ne yapacağımı bilmiyorum. Yapmadaydıö sınıfı geçmezdim, mezun olmazdım. Bütün puanlarım gidecektikti. O yetmemiş gibi birde 20-25 bin euro devlete para ödemem gerekirdi okulu kazanamadığım için. Yani bilmiyorum.. Çok zor durumdaydım..

Mezun oldum az önce ama hiç etki etmiyor, yıllarca bunun için çalışıyorum, ama... Siz olsaydınız ne yapardınız.. Sizce çok kötü birşey mi yaptım :(

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Merhaba arkadaşlar,

Univ. son sınıf öğrencisiyim ve bitirmek için işte araştırma yapıyorsun ve araştırma raporu hazırlıyorsun.. Bana okadar çok zor geliyordu ki. Bu işi yapan biri ile tanıştım ve sorunumu ona anlattım.

Eğer bu defada geçmeseydim bütün puanlarım sıfırlanacaktı ve yeniden başlamam gerekiyordu. Bende artık dayanamayıp o tanıştığım kişiye dedim sana belirli bir mıktar para versem bana yardımcı olurmusun. Bu konuda çok iyi. Bana yardımcı oldu.

Öğretmene verdim. Öğretmen geçtiğimi söyledi, tabiki çok sevindim, iki yıldır bunun için uğraşıyorum. Ve öğretmen ekledi. Dedi ki, bence sen bu raporu kendin hazırlamamışsın. Ben inanmıyorum senin bunu kendin yaptığına. Dedi parayla yaptırmışsın. Yalan söyledim. Kendim yaptım dedim. Ama çok utandım. Yerin dibine girseydimde, yalan söylemeseydim.

Bir kaç saat önceydi ve ben çok kötü hissediyorum kendimi. Kötü bir ağırlık var üzerimde. Ve ne yapacağımı bilmiyorum. Yapmadaydıö sınıfı geçmezdim, mezun olmazdım. Bütün puanlarım gidecektikti. O yetmemiş gibi birde 20-25 bin euro devlete para ödemem gerekirdi okulu kazanamadığım için. Yani bilmiyorum.. Çok zor durumdaydım..

Mezun oldum az önce ama hiç etki etmiyor, yıllarca bunun için çalışıyorum, ama... Siz olsaydınız ne yapardınız.. Sizce çok kötü birşey mi yaptım :(

bence boşver herkes bitirme tezini birine yaptırıyo para karşılığı hocanda 2 senedir yaptıklarına çalıştıklarına saysın

Mutlaka seninde payın vardır hocaya birinden destek aldım fikir alışverişinde bulunduk diye bilirdiniz

s-4

valla gectiysen gozun aydin ama ben bir donem yurtdisinda okumustum
Surekli hocalarin tembihledigi sey plagiarism di, eger oyleyse gecme ihtimaliniz yok derlerdi. Dua et de para verdigin adam ordan burdan almis olmasin odevi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba arkadaşlar,

Hiiiii naptin sennnnn!!!!!!
Ben olsam var yaaaa....
.
.
Aynisini yapardim o.o
İçinde bulunduğun durumu düşünürsek haklisin bence canim. Hic ugrasmadin da mi gectin ? Hayir. Boşver, sonuna kadar inkar et :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eger bundan sonra gecme durumunda bir sorun olmayacaksa uzerinde dusunmeye bile gerek yok. Hep en iyisini yapacagiz diye bir sey yok. Kafana takma. :)

Ay arkadaşlar hepinize tek tek çok teşekkür ederim. Yarama biraz su serptiniz.. İyiki varsınız. Allah sizi hep mutlu etsin İnşallah.. Kendimi biraz daha iyi hissediyorum.. Göz önümde sanki okadar çok kötü birşey yapmışşım gibi geliyorki anlatamam.. Sağolun.. Kucak dolu sevgiler hepinize..

valla gectiysen gozun aydin ama ben bir donem yurtdisinda okumustum
Surekli hocalarin tembihledigi sey plagiarism di, eger oyleyse gecme ihtimaliniz yok derlerdi. Dua et de para verdigin adam ordan burdan almis olmasin odevi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba, tesekkürler yorumun için. Hiç sorma, bende yurtdisindayi, cidden çok zor sartlar altinda okuyor insan burda.. Hayir, baskasindan almamis adam. Cunku ben bir konuyu sectim, ve bu konu daha önce arastirilmamis. Ve her arastirmalar belirli bir programdan geçiyor, bakiyorlar kopyasi varmi bir yerlerde..

Eger bundan sonra gecme durumunda bir sorun olmayacaksa uzerinde dusunmeye bile gerek yok. Hep en iyisini yapacagiz diye bir sey yok. Kafana takma. :)

Tesekkür ederim, bu sondu zaten.. iyiki sonmus.. bitti simdi.. bakalim, hayirlisi olsun.. Sagolasin.

başlığı okuyunca bede kötü bişi olmuş sandım :9::9::9:
canım ünide daha neler neler var boş ver altı üstü bi rapor fazla büyütme gözünde

katılıyorum. bitirme tezinide bi tuhaf açıklamış arkadaş

Tuhaf olan tarafi nedir? Ben küçükken yurtdisina geldim, yaklasik 20 yildir burdayim.. Türkiye göre egitim sistemi farkli.. Birazda olsa açiklamaya çalistim.. Açik olursan veya tam olarak neresini anlamadiysan, onu sorabilirsin.. Burdayim, açiklaya bilirim sana..

başlığı okuyunca bede kötü bişi olmuş sandım :9::9::9:
canım ünide daha neler neler var boş ver altı üstü bi rapor fazla büyütme gözünde

Tesekküler canim, ay gelde bana sor.. Yalan söylemeyi bir türlü beceremedim.. Birde çok takiyorum böyle seyleri.. Içinden çikamiyorum.. Sagolasin..

Açiklarimiziniz? Dediniz. Bunu anlamadim.

neden bu kadar uzatıyorsunuz anlayamadım. ilk bana da öğretmen demesi tuhaf geldi baktım hollandada yaşıyormuş, ondandır dedim geçtim.

konu sahibi küçüklüğünden beri yurtdışında yaşadığını söylüyor. ondan dolayı yanlış yazmış olabilir amacınız ne?

inanmıyorsanız yorum yazmayın.

yakında kimse bu yorumlar yüzünden konu açamayacak.

Back
X