• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mezuniyet elbisesi

nr_mois

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2011
5
0
36
Adana
kızlar merhaba 25 gün sonra mezuniyet partim var ve ne giyeceğimi hala bilmiyorum :( sade olmak istiyorum sizce bu elbise mezuniyet partisinde giyilir mi lise mezuniyeti?
14sps1v.jpg

avsv4l.jpg

ben çok beğendim, zarif, sade.. bi genç kız için bence gayet ideal..altına, kemerine uygun daha şık bir ayakkabıyla çok güzel olur..

Son düzenleme:
Bende çooooook beğendim ya bencede çok şık bir seçim sade ve hoş :31:

bende cok begendim özgür bir tarz ama mezuniyet icin bıraz sıradan buldm illa kabarık giyilmeli anlamında demiyorum ama hem daha şık ve hemde sade olabilirsin bence tabi secim senin

Bence seçiminiz harika ama bir mezuniyet için uygun mudur bilmem :31:
Yani gideceğiniz mekana bağlı birazda,açık havada kokteyl tarzında olacaksa muhteşem derim :54:
Ama akşam otelde yemekli olacaksa daha şık bir seçim yapabilirsin :30:

Bence seçiminiz harika ama bir mezuniyet için uygun mudur bilmem :31:
Yani gideceğiniz mekana bağlı birazda,açık havada kokteyl tarzında olacaksa muhteşem derim :54:
Ama akşam otelde yemekli olacaksa daha şık bir seçim yapabilirsin :30:

açık havada şık bir yerde olucak ancak yemekli

Canım lise mezuniyeti ise çok basit olmuş.
Elbise güzel ama yemekli bir davete özellikle mezuniyeti hiç olmaz.
İlla kısa olacaksa bir kaç örnek koyayım.

$2011-guzel-balo-kiyafetleri-2011-balo-abiye-8.webp$mezuniyet-elbiseleri7-4978.webp
mezuniyet-elbiseleri4-5932.jpg

Son düzenleme:
bende hiççç beğenmedim bu elbiseyi. mezuniyete zaten yakısmaz ayrıca 17-18 yasında ki bir genç kıza da uygun bır elbise gibi gelmedi bana. çok daha güzel elbiseler var.

Son düzenleme:
bu ne modası geçmiş gibi anneannenden kalma eser gibi..yani rengide kremsi olunca kötü geldi gözüme..bana göre başka düşün...

Son düzenleme:
ya artık ne yapıcam bilmiyorum çok şık bi abiye elbisem var ama onu giymek istemiyorum onunda fotoğrafını koyacam yakın bi zamanda ben sade olmak istiyorum ve rahat hareket etmek istiyorum sonuçta parti olucak. abiye bi elbise giymek hiç istemiyorumm. adanada yaşıyorum nerelerde bulabilirim . bu elbise zara ve denediğimde fotoğraftakinden çok çok farklı oldu üzerimde

Kıyafet çok tatlı canım ama balo için olacaksa olmaz diyorum ben de. Eğer bu kıyafet siyah ve kemersiz olsaydı emin ol sade ve şık bir kombin yaratmış olurdun , altına da yüksek topuklu siyah taşlı ayakkabılarla enfes...

elbisenin cok benzerini ben de kendi diploma torenimde giyicem. okulun bahcesinde olucagi icin ve kizlarin beyaz giymesi zorunlu oldugu icin bu modeli tercih ettim. sonucta herkes sifon giyer ama dantelin her zaman ayri bi asilligi vardir:)
fakat sen yemekli bi yere gidiyosan bu elbise biraz sonuk kalabilir. elbise ve ayakkabinin resimlerini bekliyoruum:)

Mezuniyet için biraz sade ama yinede senin fikrin elbise çok güzel ayakkabılarınla ve takılarınlada hareketlendirebilirisin :)

Back