Mezuniyet hediyesi

Anlamadım gerçekten, akrabalar bir şey almadı mezuniyette derken kimi kastediyorsunuz? Sizde mezuniyetlerde akrabalar da düğün gibi takı mı takıyor?

Anlamadım gerçekten, akrabalar bir şey almadı mezuniyette derken kimi kastediyorsunuz? Sizde mezuniyetlerde akrabalar da düğün gibi takı mı takıyor?
Yani evet hediye alınıyor abim ablam kuzenlerime alınmıştı mezuniyete de toplu gidilir mesela dedem abim ve kuzenime pahalı saat almıştı bana almadı amcam abime almıştı ablama da alınmıştı teyzesi künye almıştı. o yaz düğünüm var diye almadılar öyle dediler. Bu yaz okulu biten arkadaşıma babaannesi bilezik almıştı örneğin. Burda da manevi kardeşim dediği için bu örneği verdim. Ablam da bana çok güzel bir bileklik aldı hala takıyorum mesela gümüş bi markanın.

Anladım, alınabilir elbette. Bana da annem babam dışında babannem altın bir bileklik almıştı hala takarım ama bu genel bir beklenti oluşturmaz, öyle denk geldi ve aldı. Öyle amcalar teyzeler vs pek duymadım çevreden o yüzden sordum.

Benim de yoktu zaten hani ister alsınlar ister almasınlar beni sevdiklerini biliyorum mezuniyetime hepsi gelmişti amcam yurtdışından gelmişti kepim için vs yine düğünümde de destek oldular dedem ve babaannem 60 gram bilezik takmıştı mesela ama o zaman üzülmüştüm onlara yapıldı alındı ben torun yeğen değil miyim diye... ben de arsız olduğum için açık açık söyledim torun yeğen değil miyim evleniyorum diye dışlıyor musunuz beni madem gözüme gözüme sokmayın dedim biraz kimse yokken ağlamış olabilirim de

Anaa ben mezuniyette babayi almistim ahdhd 15 sene sonra hediye istesem alinir mi acaba

Edit: anneme mesajinizi okuyup bana da hediye al dedim. Galiba istedigim yuzugu alacak ahshdh

Selam kızlar,

Kızlar hangi hediye sizi çok mutlu ederdi?
Bütçe 10.000 tl. (mezuniyet hediyesi) ya da direk para dahamı güzel olur?
Yaşı 23.
10.000 yeni mezun için iyi para , bölümüne yönelik bir eğitim vs düşünürdüm ya da altın döviz yapar verirdim. Vizesiz seyehat de olur.

Anneannem mezuniyetime gelmişti tam altın taktı,dedem 100dolarkardeşlerim de beni 15 günlük istanbul gezisine yolladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…