mezuniyet için 2 elbise arasında tercih resimlii !!!

eda_deu

evli mutlu kız annesi adayı
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2010
431
14
118
üniversite mezuniyet bu cuma .

ikside çok güzel tercih yapamıyorum sizce hangisi

Eklentiler

• $DSC02856.webp
    $DSC02856.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 458
  • $DSC02848.webp
    $DSC02848.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 400
  • $DSC02850.webp
    $DSC02850.webp
    8 KB · Görüntüleme: 457
  • $DSC02852.webp
    $DSC02852.webp
    16 KB · Görüntüleme: 369
  • $DSC02846.webp
    $DSC02846.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 429
Son düzenleme:
mavi saks mavisi galibaa onu giyebilrisin çok hoşş ayakkabıyıda lame rengi seçersin harika dururr başarılarrt:71:

3. siyah güzel fakat birazdaha çarpıcı iddialı olsun derseniz mavisi :)

sarışınım ve saçlarım hürrem karameli keplerimiz ve cübbemizde mavi napsamm bilmiyorumm :18:

Son düzenleme:
ikisinide beğenmedim.. iri gözükmüşsünüz çok. biri göğüslerinizi biri bacaklarınızı. illa mini mi giyeceksiniz? Uzun düşük bel yüksek topuklu bir elbise daha güzel olurdu petrol yeşilide hem saçlarınıza giderdi hemde moda renk..

Bu ikisi arasında seçecek olursak siyah olan.. Mavi ile saçlarınız uymaz cübbeyle beraber çok mavi mavi olursunuz..

2 sıde bırbırıne cok benzıyor zaten bence sız en cok hangı rengı sevıyorsanız onu gıyın ıkısıde hoş

uzun bi elbise düşünmüyorum 2si arasında tercih yapmanızı istiyorum teşekkürler yinede

benzer olduğu için tercih etmekte zorlandım zaten ancak mantıklı düşününce cübbem mavi siyah elbise sanırım daha iyi olucak mavi gözlüyüm beyaz tenliyim siyah kendini gösterir diye düşünmeye başladım ama mavide çok yakışıyo yaa :2:

bşka modellere açık olamam çünkü bunları yeni aldım evi abiye doldurmaya gerek yok sanırım zaten balo olmucak okulda kep töreni olcak 2 saat bişey

Elbiseler biraz sade geldi bana. Üniversite mezuniyeti en başta kıyafetle tamam olur. :62: Daha süslü bir elbise olabilirdi. Gelen arkadaşlarını görünce tüh çok mu sade oldum ya demezsin inş.

Back
X