• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mezuniyet yemeği elbisem

maiwesiyah

Hayatı Tersten Yaşıyorum
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2010
919
19
46
Manisa
merhaba hanımlar,
mayıs ayında mezuniyet öncesi ufak çaplı bir yemek/parti yapılacak, ben de elbisemi bugün aldım,
elbisem saten, gerçekten çok severek aldım, dilerim sizlere de fikir olur.
bu arada bu elbisenin üzerine dağınık topuz düşünüyorum ama kuaföre gidip düğüne gidecek gb yapmalarından korkuyorum :( evde yapmamın bir yolu var mıdır acaba?
$elbise1.webp$elbise2.webp$elbise3.webp
$ayakkabı.webp$portföy.webp

Çok kibar Canim çok beğendim sacların salık resimi daha çok beğendim bence düz bir fon önleri hareketli çok hoş ve sade olur diyorum :34: bu arada tebrik ederim mezuniyetin icin :32:

Çok kibar Canim çok beğendim sacların salık resimi daha çok beğendim bence düz bir fon önleri hareketli çok hoş ve sade olur diyorum :34: bu arada tebrik ederim mezuniyetin icin :32:

teşekkür ederim canım sevindim beğenmene, evet çok şükür bitiyor okul :)
düz fönü hiç düşünmemiştim olabilir aslında, bir de daha tehlikesiz olur sanırım dağınık topuza göre :1:

tebrikler canim ayakabilarin ve cantan guzel elbisen daha deisik olabilirmis ama buda guzel

teşekkür ederim canım,
yaşadığım şehirde özel kıyafetlerle ilgili seçenek sıkıntısı var :( daha değişiği için farklı bir şehre bakmam gerekecekti, ben de bulabildiklerim için de en içime sineni aldım,
ayakkabımı ve çantamı geçen yaz çok severek almıştım elbiseye de uydu sanırım

teşekkür ederim canım,
yaşadığım şehirde özel kıyafetlerle ilgili seçenek sıkıntısı var :( daha değişiği için farklı bir şehre bakmam gerekecekti, ben de bulabildiklerim için de en içime sineni aldım,
ayakkabımı ve çantamı geçen yaz çok severek almıştım elbiseye de uydu sanırım

evet canim uyum konusunda bisey soleyemicem cok guzel ozelikle ayakabilarina bayildim

Son düzenleme:
cnm bende elbiseni çok beğendim :31:

vücudun da çok hoş,güzel taşımızsın elbiseyi.

bence hazal kayanın saç modeli çok hoş bir hava katar diye düşünüyorum

naçizane :24:

o elbiseye hazalın saçı çok yakışır fiziğinde çok güzel ayrıca :) benm bu ay kardeşimin nişanı var ama ben kilodan dolayı hiç bişey bulamıyoooooooooooooooooooooooooooommmm

elbisen çok güzelmiş... örgülü saç modeli de çok yakışır bu elbiseye

teşekkür ederim canım :16:

o elbiseye hazalın saçı çok yakışır fiziğinde çok güzel ayrıca :) benm bu ay kardeşimin nişanı var ama ben kilodan dolayı hiç bişey bulamıyoooooooooooooooooooooooooooommmm

teşekkür ederim canım, büyük şehirde mi yaşıyorsun acaba? eğer öyleyse araştırmaya devam et derim, mutlaka sana yakışacak güzel bir kıyafet bulursun :34:

merhaba hanımlar,
mayıs ayında mezuniyet öncesi ufak çaplı bir yemek/parti yapılacak, ben de elbisemi bugün aldım,
elbisem saten, gerçekten çok severek aldım, dilerim sizlere de fikir olur.
bu arada bu elbisenin üzerine dağınık topuz düşünüyorum ama kuaföre gidip düğüne gidecek gb yapmalarından korkuyorum :( evde yapmamın bir yolu var mıdır acaba?
Eki Görüntüle 394458 Eki Görüntüle 394459 Eki Görüntüle 394460
Eki Görüntüle 394461 Eki Görüntüle 394462

canım tebrikler..çantan ve elbisen güzel ama sade siyah bi ayakkabı istiyor elbisen..ayakkabın da sade siyah bir elbise istiyor bence..
yandan dağınık bir topuz zarif görünümünü tamamlayacaktır..yada iri su dalgası yap hacimli bişey o da yakışır..

yandan-daginik-topuz-sac-modeli.jpg
images

daginik%2Btopuz%2Bsac%2Bmodelleri.jpg
88088669_10.preview.jpg
half-up-half-down-curly-hairstyles-2.jpg
Curly-Hairstyles-For-Round-Faces-2011-2.jpg
long-curly-hairstyle-from-kate-hudson-3.jpg
091508_hudson_400x400.jpg

Son düzenleme:
Back
X