• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mezuniyet yemeği elbisem

canım tebrikler..çantan ve elbisen güzel ama sade siyah bi ayakkabı istiyor elbisen..ayakkabın da sade siyah bir elbise istiyor bence..
yandan dağınık bir topuz zarif görünümünü tamamlayacaktır..yada iri su dalgası yap hacimli bişey o da yakışır..

yandan-daginik-topuz-sac-modeli.jpg
images

daginik%2Btopuz%2Bsac%2Bmodelleri.jpg
88088669_10.preview.jpg
half-up-half-down-curly-hairstyles-2.jpg
Curly-Hairstyles-For-Round-Faces-2011-2.jpg
long-curly-hairstyle-from-kate-hudson-3.jpg
091508_hudson_400x400.jpg

teşekkür ederim canım,
evet bu elbiseye düz siyah bir ayakkabı daha uygun olacaktı ama ayakkabılarım var diye yeniden masrafa girmek istemedim,
resimler için teşekkür ederim hepsi çok hoş çok beğendim :16:

ayyy çok güzel bi elbise bayıldım bayıldımm hem sade hem şık hem de sana çok yakışmış :31: :16::16: bu arada saçın açık daha güzel olur sanki :26:

ayyy çok güzel bi elbise bayıldım bayıldımm hem sade hem şık hem de sana çok yakışmış :31: :16::16: bu arada saçın açık daha güzel olur sanki :26:

çok teşekkür ederim canım,
evet saç konusunda kararımı verdim, kesinlikle tehlikeye atmak istemiyorum, düz fön çektireceğim :12:

merhaba hanımlar,
mayıs ayında mezuniyet öncesi ufak çaplı bir yemek/parti yapılacak, ben de elbisemi bugün aldım,
elbisem saten, gerçekten çok severek aldım, dilerim sizlere de fikir olur.
bu arada bu elbisenin üzerine dağınık topuz düşünüyorum ama kuaföre gidip düğüne gidecek gb yapmalarından korkuyorum :( evde yapmamın bir yolu var mıdır acaba?
Eki Görüntüle 394458 Eki Görüntüle 394459 Eki Görüntüle 394460
Eki Görüntüle 394461 Eki Görüntüle 394462

Slm, ufak bir yemek için güzel bir elbise. Sateni sevmem ama saten olduğu pek belli olmuyor. Elbisen hareketli olduğu için dağınık topuz değil de derli toplu bir model düşünsen iyi olur. Mesela at kuyruğu ama bu model kalıp gibi durmasın tabi. Ben evde kendim güzel at kuyruğu modeli yapabiliyorum yeteneğin varsa evde yap tabi. Ya değiştirme imkanın varsa o ayakkabıyı değiştirirsen iyi olur. Elbisenin üzerinde baya desen var zaten ayakkabı da öyle olunca çok boğmuş bence. Düz sade bir ayakkabı çok daha güzel olr.Şimdiden tebrikler;)

Back
X