Mezuniyete gitmeli mi?

Yesilortu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2015
655
257
18
33
Kızlar merhaba... Bu yıl mezun oluyorum. Haliyle mezuniyet de yapılacak. Ama sınıfta sevdiğim anlaştığım kimse yok. Hatta yakin arkadaşım olup sonradan havalanan ve çeşitli triplere girip beni küçük görmeye çalışan insan ile aynı siniftayiz. O kesin gidecek mezuniyete biliyorum. Ama artik görmek istemiyorum. Öyle bunaldım ki... O kadar okudum bi anı bi fotograf kalsın da istiyorum. Gidersem köşemde tek başıma kalmaktan da çok korkuyorum. Siz olsanız böyle bir durumda mezuniyete gider miydiniz?

Balodan mı bahsediyorsun yoksa kep töreninden mi? Sahsen ben yazın mezun oldum ve baloya gitmedim arkadaslarim gitmiyordu diye ama kep töreniyse ona mutlaka git en guzeli o zaten balo eğlence sadece. Sevdiğin arkadaslarinla Bi aksam disari çıkarsın oyle eğlenirsin.

kep törenine gittim fakat yılsonu balosuna gitmedim.. üstelik sınıftaki herkesle az çok muhabetimde vardı gereksiz buluyorumm ama çok eğnemişti arkadaşlarım.. eğer konuşacak ve sana eşlik edecek birini bulursan git içinde kalmasın ama tek kalacaksan gitme iyice kafana takacağın şeyler yaşarsın.

Kepe muhakkak gitmelisin

Balodan bahsediyorsan da bizde herkes sevgilisini arkadasini fln getiriyordu hatta alt siniftan bi kızda gelmişti eglenmisti sende bi arkadaşını kuzenini tatil yapmak istedigin ark davet edebilirsin sanirim

Mezun olduktan sonraki sene de diger arkadaslarimin balosuna katilmistim guzel bi tatil olmustu.

Sevdiğin değer verdiğin bir arkadaşını davet et ama git bence. Tek olacaksan gitme eğlenemezsin ama çok sevdiğin beraber eğlenebildiğin dışardan bir arkadaşını götür ve git. Bu tip eğlenceler ömürde bir kere oluyor kaçırmamak gerek sonra pişman olursun

Balodan bahsediyorum. Kep töreni güzel oluyor evet :)

Benimle gelecek birini mi bulayim?

Davet ettigim arkadasim yabancilik cekmez mi?

Kep törenine gideceğim tabi. Benimle gelen olursa mezuniyete de gidebilirim.

Yanı bu zevk meselesi ama ben balonun sadece kızlar icin guzel kıyafetler giymek sac ve makyaj yapmaktan ibaret oldugunu dusunuyorum:) onun yerine dediğim gibi samimi arkadaslarinla Bi aksam disari cik eglen

Samimi arkadaşım yok ki aslında pek arkadaşım yok. Insanlar beni sevmiyor. Yanlarında istemiyor.

Davet ettigim arkadasim yabancilik cekmez mi?

hayır biizmkine herkes sevgilisini falan getirmişti bende gitseydim kocacığımı götürecektima ma bizim evde ben sana balo yaaprım boşver millet mıçmıç ne işimiz var dedi gelmedi kuzen eş dost akraba kimi istersen tak koluna anladığım kadarıyla gitmek istiyorsun içinde kalmasıın git o zaman

Arkadaşına bağlı girişken ve eğlenceyi seven ama seni de yalnız bırakmayacak bir arkadaşını bul. İkiniz de dans eder eğlenirsiniz

Aslında pek arkadaşım yok. Bir arkadaşım var o da bizim sınıftan hoşlanmıyor. Bakalım umarim baloya kadar bir arkadaş edinirim

Samimi arkadaşım yok ki aslında pek arkadaşım yok. Insanlar beni sevmiyor. Yanlarında istemiyor.

böyle şeyler düşünme.. kendi kendini üzme çünkü öyle bişey yok.. benimde çok arkadaşım yok iyikide yok nerd eçokluk orda b.. derler canım üzülme.

Saçmalama oyle sey olur mu tatlım ya:) kendini şartlama lutfen

Yani insanlar genelde kaçıyorlar benden sartlandirma degil de. Mesela sinifta bir kiz vardı benimle durup dururken kavga etti. Onun sevgilisi varken sinifa giriyormusum. Biri vardı not için benimle konusuyormus. Sonradan anladim.

kesinlikle gitmelisin.samimi olmasanda merhaban olan arkadaşın illaki vardır.oda yoksa samimi olduğun bir arkadaşını al git.son gece olduğu içinde herkes kavgalı küs farketmiyor kaynaşıyor.kaçırma sakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…