Mezuniyete gitmeli mi?

böyle şeyler düşünme.. kendi kendini üzme çünkü öyle bişey yok.. benimde çok arkadaşım yok iyikide yok nerd eçokluk orda b.. derler canım üzülme.

Hiç arkadaşım olmadığı için suçu kendimde arıyorum.

kesinlikle gitmelisin.samimi olmasanda merhaban olan arkadaşın illaki vardır.oda yoksa samimi olduğun bir arkadaşını al git.son gece olduğu içinde herkes kavgalı küs farketmiyor kaynaşıyor.kaçırma sakın
Tamam gideceğim, sonradan pişman olabilirim. Neden gitmedim demektense neden gittim demek daha iyi sanırım:)

Evet gitmek istiyorum. Arkadaş sorun onu da halledecegim. Bakalım arkadaş aranıyor yazarım belki bu siteye

Tamam gideceğim, sonradan pişman olabilirim. Neden gitmedim demektense neden gittim demek daha iyi sanırım:)
inan gidince pişman olmazsın.ben davetiyemi bile hala saklarım.mezuniyetimin tek kötü hatırası salak kuaförümün yaptığı saç ve makyaj oldu.ayrıntıları iyi hesapla

kep törenine git. baloya yalnız kalmayacaksan git. yok mu hiç az buçuk samimi olduğun biri, onunla git.

Şu anlattıgın durumun aynısı bendede vardı öğretmen neden gelmıyorsun dedı bende Tek bır anı bıle ıstemıyorum sevmedıgım ınsanlarla ılgılı dedım gitmedım . Pişman mıyım asla .

Üniversiteden mezun olmama daha var ama lisedekinde başka sınıflardan, hiç konuşmadığım insanlarla çiftetelli oynadığımı hatırlıyorum Orada ortam başka oluyor ya illa bulursunuz takılacak birini.. Hem okul da bitiyor, güzel bir anı olacaktır

Aynı durum bende de var ama aksine biri olsa gidecegim. Pişman olmaktan korkuyorum

Sınıfta yüzünü görünce kendimi kötü hissettigim o kadar çok insan var ki. Bi an gideyim diyorum bi an yok gitmeyecegim diyorum.

Kep törenine gidersin zaten orda çekilmiş fotoğrafların olur anı olarak. Baloda anı olacak pek bi durum yok bence. Ben gitmiştim çok da eğlendik oynadık ettik falan ama onlara açıp bakmıyo insan keplilere falan bakılıyo hep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…